Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Nokia 5310 nek nehéz kicserélni a billentyűzet panelét?
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
válasz dvdbackuper #38087 üzenetére
Szóval ragasztós,akkor jól gondoltam
-
Pityu.
nagyúr
Ez drága hiba,nokia lumina 520 érintő pad a hibás bekapcsolás után egy érintésre
összeugrik a képAz aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
Két kérdésem lenne,az egyik kicsit hülye kérdés,fehér burkolatú telefon el tud e színeződni,vagy sárgulni?
A másik nokia 5310 telefonról lenne szó,a jobb oldali felső gomb volt,hogy nem mindig elsőre érzékelt,de most szét kaptam ki szedtem a billentyűzetet,most úgy néz ki jó,lehet elkoszolódás miatt,vagy lassan billentyűzet fólia cserés lesz,vagy esetleg a billentyűzet kophatott egy picit?6 éve van nálam a telefon én vagyok az első gazdája,gondoltam most rendbe teszem,aksi meg ilyenek,meg lehet a színén is változtatok.Csak billentyűzet fóliára nem akarok feleslegesen költeni,lehet inkább a billentyűzetet lenne érdemes cserélni?Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
Ja és valaki nem ismeri véletlenül ezt a nokia tokot,tartósságra hogy bírja,és ki tud e egyszerűen esni a telefon belőle vagy jól tartja?
Nokia CP-342 tok állítólag bőr tok,de vajon 809Ft ért,biztos nem az,nekem most piere cardin tokom van csak már elég kopottas szegény.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Doky586 #38119 üzenetére
Ingyen cserélik szolgáltatónál?Egy ismerősömnek a micro simkártyára pénzért cseréltek,anno annyi volt be ment az ember az ügyfélszolgálatra és ingyen kicserélték.
pl telenor
Díja: 3825 Ft az alábbi esetekben:
Fizikailag sérült kártya cseréje,
PIN/PUK kód letiltása miatti kártyacsere,
Normál méretű SIM kártya cseréje Micro-SIM-re és fordítva (amennyiben a csere nemtartozik a fenti díjmentes esetekbe)Díjmentes az alábbi esetekben:
50/100/160 memóriás (régi) SIM kártya cseréje új típusú SIM kártyára,
2 évnél régebbi SIM kártya cseréje,
programhibás SIM-kártya cseréje,
A föntiek egyaránt vonatkoznak a „normál” SIM és Micro-SIM kártya cseréjére is.na most én ahogy olvasom az ingyenes kategóriába tartoznék.,de az ismerősömnek is régi kártyája volt és fizetnie kellett.
#mexel
Csak ilyet találtam nézd meg [link]
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Egy fehér színű mobiltelefon el tud színeződni sárgulni vagy ilyesmi ,évek alatt?
-
Pityu.
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #38157 üzenetére
Akkor asszem fehér külső kilőve.
-
Pityu.
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #38162 üzenetére
Most ép gondolkodóba estem,mert nekem egy nokia 5310 telefonom van gondoltam kicsit felúhjítom de ahogy írtam isten igazán nem néz ki használtnak csak ugye a tok fényesítette kicsit a műanyagot,meg egy aksi csere kéne bele,viszont mosta képbe csúszott egy igen jó árú nokia lumia 520 hezitálok legyen e a lumia vagy maradjak az 5310 nél.
-
Pityu.
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #38164 üzenetére
Mindegy,le csúsztam a jó vételről,lehet marad az 5310
-
Pityu.
nagyúr
Esetleg valaki ,nokia lumia 520 [link]
-
Pityu.
nagyúr
Akkumulátort nézegetek a nokia 5310 telefonomhoz kettőt találtam kinézetre teljesítméényre ugyan olyan csak az egyik drágább meg van a neve után méág valami elnevezés,most vajon van e két akkumulátor között különbség [link] , [link] ?
-
Pityu.
nagyúr
válasz Fancy-boy #38194 üzenetére
Hát nézegettem a boltokat,és általában,2500Ft mindenhol az aksi,nekem még vennem kell pár dolgot apróságokat a telómhoz. pl ezt is hamisítják [link] ?Bár az akkumulátor a legfontosabb,csak lehet 6 év alatt gyengült kicsit a vibramotor is.
#kali / #asound
Köszönöm szépen a válaszokat
-
Pityu.
nagyúr
Említésre méltó biztos de isten igazán egyik sem ér pláne annyit amennyit el kérnek értük,na meg tartósság sem kimagasló.
#kenwood
És hogy védted meg a hozzászólásoddal az új telókat?
Ja hogy a 8 as szériánál jobbak,nem mindenkinek van amúgy igénye "okos" telefonra.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Na munkához más,az úgy ok egy ideig én is agyaltam a múltkor mert rám jött az okos teló dolog hogy vegyek e aztán rá jöttem hogy nem kell felesleges pláne mindenkinek más hiba mindenféle okos telón,lehet maradi vagyok a kis nokia 5310 esem marad szerintem 6 éves minden gyári rajta bírja a strapát semmi gond vele azt meg tudja amit kell,ráadásul nem is sokat telefonálok meg nem is sokat hívnak de azért évek alatt használgattam,meg nem is sokat volt kikapcsolva még az aksi is bírja.Egy ismerősöm kapott céges okos telefont na azóta az agyamra megy bárhova megyünk a telón lóg facebook ozik meg minden,nem hogy a társaságban el rakná.
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
Nos rendeltem egy akkumulátort a telefonomhoz,mert a gyári már 7 éves volt és szarakodott,de nem lithium ion hanem li polimer aksit kaptam ez tényleg rendes gyári aksi,kicsit használtnak tűnik a külseje,igaz csomagolás nélküli gyári állítólag.
-
Pityu.
nagyúr
válasz meroly #38821 üzenetére
Nem vagyok otthon az aksi dologban 2002 es írás csak ez alapján írtam amit írtam,nem úgy értettem hogy modernebb.
"Lítium-polimer
Még fejlesztés alatt áll a Li-ion utódja, a lítium-polimer (Li-polymer) akkumulátor. Hatalmas elônye, hogy nem vagy csak nagyon kis mennyiségben tartalmaz folyékony elektrolitot, helyette speciális polimer választja el az anódot és a katódot. Ez nagyon vékony és nagyon rugalmas cellákat eredményezhet, mivel nem kell vastag falú burkolattal védekezni a folyadék kifolyása ellen. Az is elképzelhetô, hogy egy szabadon hajtogatható lapocska lesz a jövô akkumulátora, amit ízlés szerint betömködhetünk a rendelkezésre álló nyílásba. Cserébe várhatóan még rövidebb élettartammal és még hosszasabb töltési idôkkel kell számolnunk''
Oké vettem
Remélem működni fog aztán semmi más nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
A fehér szín mennyire gyorsan színeződik el,vagy a dolgok mennyire látszanak meg rajta?Mert gondoltam kicsit frissíteném a telefonom külsejét nokia 5310,aztán a fehér nem olyan rosszul néz ki,most piros fekete,bár a külseje még így 7 év után is jól néz ki mert általában tokban tartottam,csak ugye itt ott kis kifényesedés vagy a hátlapon a pontok egy két részen való halványodása látszik,meg a piros nokia betűk a hátlapon minimálisan mag kopva.
Másik,a hátlap pirinyót mozoghat ha új aksit tettem a telefonba,mert ugye eolső aksi amivel vettem az lithium ionos amit most vettem bele meg li polymer aksi,és úgy tudom azok minimálisan tudnak karcsúbbak lenni.
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
válasz bteebi #38860 üzenetére
Hát egész külső átalakításra gondoltam,de azt mondják a fehér szín nem annyira jó,viszont tudnék ugyan ilyen színűt mint van,csak arra meg minek költsek ha színben ugyan ilyen,viszont lehet egy új hátlappal nem lenne gond.
-
Pityu.
nagyúr
Van egy törött kijelzős nokia c2-01 telefonom,és nézegettem a kijelzőket van hozzá bár korlátozott ahol néztem a gyári lcd kijelző 3199Ft ért vagy van utángyártott lcd kijelző valami HQ 2099Ft ért ,csak a gyári kijelzőt érdemes venni,vagy esetleg utángyártottakból is szoktak jók lenni?
-
Pityu.
nagyúr
válasz quailstorm #39269 üzenetére
Nézőpont kérdése kinek mi a szép kép,és kinek mire kell,nekem megérné megjavítani,mivel hosszútávú használatra lenne,meg tesóm telefonja tehát ingyen ide adná így kb a használt árából felújítanám,mivel ők inkább úgy vannak vesznek másik telefont.Nekem az 5310 esembe is vettem rezgőmotor meg aksit és olyan mint az új nem csípem az okos telefonokat inkább a régi kis 5310 esemet használom újkora óta az enyém.
#zombinyul / #Viktor0610
Akkor gyárit veszek,amúgy is jobban bízok azokban.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz zombinyul #39272 üzenetére
Gyári lesz nem sajnálom rá a pénzt.Tesóm földhöz vágta a táskáját és azt mondta inkább vesznek másik telót én meg mondtam adja nekem jó lesz anyukámnak,egy aksit veszek egy kijelzőt meg a szállítási díj ugye és egy ilyen teló használt ára de ingyen van a teló és tartós használatra lesz így nekem megéri,felújítani.
-
Pityu.
nagyúr
válasz quailstorm #39279 üzenetére
Nem nagyon érdekes a nokia c2-01 kijelző minősége,mivel nem filmnézésre lesz,nem fotó nézegetésre meg nem netezésre meg sorolhatnám a mai igényeket pusztán csak egy alap felhasználó igényeinek kielégítésére azaz telefonálásra,amire szerintem bőven jó minőségű a kijelzője
-
Pityu.
nagyúr
válasz quailstorm #39281 üzenetére
Ahogy leírtam itt nincsenek akkora igények,pusztán telefonálásra kell a telo és ez a nokia c2-01 még így is jobb mint anyukám valami nokia utánzat vodafone készüléke,anyukám nem netezik,nem nézeget képeket csak telefonál ennyi,még érteni sem ért nagyon hozzá
#zombinyul
Nekem sem kéne okos teló ide tolhatnál bármit az orrom elé,nekem van egy nokia 5310 esem újkora óta és én szeretem és bőven elég is nekem
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz zombinyul #39287 üzenetére
Nekem semmi bajom nincs vele,nem rég cseréltem benne vibra motort meg aksit amúgy tökéletes na de ugye 6-7 évesen csak van amit kell cserélni benn és most újra tökéletes,nekem sokat bír mert egyre kevesebbet használok telefont.
#quailstorm
Nekem is be jön a telefon,de a kijelző még mindig másodlagos probléma
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Ha adott egy Nokia c2 01 es mobiltelefon amin szoftver frissítést hajtottak végre de valami balul ütött ki és azóta nem bekapcsolható a telefon azzal lehet valamit kezdeni?Vagy csak szervizben tudnak neki valamit csinálni?
-
Pityu.
nagyúr
válasz quailstorm #39782 üzenetére
Hát valószínű már garancia nincs rá,aztán meg hogy a tulaj mikor csinálta vagy hogyan csinálta a frissítést azt nem tudom.De itthon kezdhetek vele valamit,vagy csak is szerviz?
-
Pityu.
nagyúr
Van egy nokia c2 01 telefonom törött kijelzővel,gondoltam na majd szerzek és ki cserélem,de gyári kijelzőt szinte lehetetlen szerezni egy helyen lett volna de most ott sincs azt mondják a nagykerben sincs.Csak után gyártott kijelző van nekik csak ilyen HQ márkájú de többen mondták kijelzőben nem éri meg utángyártottat venni.Valakinek van valami tapasztalata után gyártott kijelzővel?
-
Pityu.
nagyúr
Valaki látott már ilyen hibát telefon kijelzőn?Ez valami megfolyás lenne?
-
Pityu.
nagyúr
válasz quailstorm #39852 üzenetére
Isten igazán kinek mi a szar,ha valaki csak telefonálásra használja kit érdekel milyen szar a kijelző,csak ez furcsa hiba rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Kutya topik
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest