- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
válasz
Xmodule #37193 üzenetére
Mindenképpen próbáld meg belsőről s addig a 2 terrát is csatold le. Személyes véleményem szerint az a proci gyenge ekkora terhelésekhez.
bb0t
Szedd le s resizd s nézd meg megy-e. Ennyi idő alatt nem fogsz beszedni semmit sem. Ha marad a probléma visszadobod kb 3 perc alatt s jelentkezel. Amúgy próbáltad már csak azt a folyamatot leállítani s nézni mi hal meg tőle? -
-
agressiv
addikt
válasz
crysis 2011 #37195 üzenetére
Nagyon egyszerű. Ár szerint rendezd egy bolt listátját és a jó drága cuccokat nézd.
-
crysis 2011
aktív tag
sziasztok
nem tudom hogy keresek rá arra hogy am3+ alaplapba van-e olyan hogy ami használja a fx8xxx szériás cpu és kezeli a 2400mhz ramot!
segitsetek légyszives! -
Xmodule
őstag
Hi. Van nekem egy Asus eeepc 1015pem pontosan. Most otthoni szervernek használom mert keveset 15 wattot fogyaszt és halk. Rá van kötve egy 2tb hdd usb vel. A gond az hogy hálózatban mikor néznek filmet be szaggat. Lehet jobb lenne ha nem usb röl hanem a belső hddröl néznem a filmet vagy az atom processzor miatt a 720p felejtös is inkább? Wifi vel és utp kábellel is szaggat. De amúgy nem folyamatosan szaggat csak így néha elkezd. Olyankor újra kell indítani a filmet.
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Passziv 3d monitoron csak olyan játékokkal lehet 3dben játszani amiben van beépített 3d opció? Vagy valahogy rá lehet varázsolni az nvidia 3d profilokat?
-
agressiv
addikt
Milyen gépről van szó?
Core I5-ön észre sem veszed, ha a nod egy szálat dolgoztat amikor szkennel, márpedig ezt teszi.
Egy 2GHz-es Celeronon működésképtelenné teszi a rendszert és a nod nem jó megoldás (egyik sem).
Ha SSD-t szkennel, nem próbléma, de egy jóöreg csapágyas maxtort szintén elfáraszt.
-
bb0t
őstag
válasz
Toby888 #37182 üzenetére
Épp ma hallottam, hogy a vírusírtó olyan mint a vallás kár rajta vitatkozni ki melyikben hisz. Eddig minden saját és minden telepített gépre vagy nodot vagy smart sec-et raktam soha nem volt vele problémám, nekem valami olyan megoldás kéne aminél marad az eset.
Egyébként részemről a win def. nem jött be de a szóban forgó gép nem is win7 hanem xp.
Azért köszi
-
bb0t
őstag
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek akadt egy 'kis' problémája. Az ekrn.exe 100-on pörgeti a procit teljesen belassul tőle a gép a mozilla folyamatosan összeomlik.
Azt már tudom, hogy az ESET-hez tartozik, és nézegettem a megoldásokat sokfélét írnak de nem sikerült megoldani a dolgot. Valaki azt írja, hogy csak álcázza magát a fájl és vírus valaki meg azt, hogy teljesen normális folyamat, vannak akik simán vírusírtó cserét javasolnak.
Tud valaki valami hatékony megoldást esetleg?
-
jozsi252
veterán
Üdv
Több mint valószínű hogy nem a legjobb helyen teszem fel a kérdést, de mivel csak itt fórumozok, illetve nem találtam olyan topicot ahol fel lehetne, ezért felteszem itt
.
Szóval akarok venni ajándékba egy Tamaris csizmát. A dobozára az van ráírva hogy leather cuir, mármint a kis papírra ami a dobozon van, amin még rajta van a méret meg stb. Ezt pontosan mit jelent? Mármint a leather az tudom hogy bőr de ez a cuir?
Köszönöm előre is.
-
gtamate2
veterán
Sziasztok,
Hogy lehetne a gépről hangot felvenni úgy hogy nem külső mikrofonnal, hanem a számítógép által kiadott hangokat? (egy rádió adást szeretnék felvenni)
Köszönöm előre is -
Redplee
senior tag
#37131 valaki?
-
Xarina
aktív tag
Az ebay-en hogyan lehet egy eladótól több terméket venni? Ha kiválasztom a termékeket és továbblépek a paypal oldalára, akkor mindegyikre külön felszámolja a postaköltséget.
-
choco01
addikt
válasz
lacika8006 #37164 üzenetére
Szia.
Windows 8-ra de szerintem ez is jó akkor. -
lacika8006
tag
válasz
choco01 #37161 üzenetére
Szia!
Ha erre akarod használni akkor inkább így csináld...
ez működik...A win8 ra olvas rá, mert mindenki "köpköd" rá. Én nem váltanék, és nem is fogok. majd a 9-re. microsoftéknál, csak minden második sikerül jól...
-
Toby888
senior tag
újabb kérdés, van valakinek tapasztalata a Sony RX50-es Hi-Fi-vel kapcsolatban ?? nem tudom beállítani rajta az órát :S ( kerestem már gugliba, de nem sok mindent találtam )
-
Lenry
félisten
válasz
lacika8006 #37159 üzenetére
persze, mert ez nem egy önmagában futtatható fájl, ehhez kell a program, ami aztán betölti, ez a zipben mellékelt winplash nevű program. ha ennek nincs DOS-os verziója, akkor nem lehet DOS alól frissíteni az adott laptopot.
kékhalál ellen javaslom letiltani az össze vírusirtót, egyéb rezidens programokat, semmit nem futtatni, sőt talán az lenne a legjobb, ha csökkentett módban futtatnád.
-
lacika8006
tag
Helló mindenki! Biost akarok frissíteni egy acer travelmate 3000 laptopon. Már megcsináltam a boot-olható pendrive-ot eszerint a leirás szerint, . Működik bebootol a rendszer, felismeri a pendrive-ot.
DE
a letöltött biosban zip-böl a "zh1_3b14.wph" fájt nem tudom elindítani a dos-ban. valakinek ötlete???...
Ezt elvileg a windows alatti program használja, de amit elinditja és bios írás közben kék halállal kifagy alatta.
MÉG MINDIG MŰKÖDIK erről írok most is.... érdekes. Ezért gondoltam, hogy másképp csinálom. SIMÁN FLASHELNI NEM LEHET, dos-bol lehet csak -
Lenry
félisten
válasz
zsozso791 #37156 üzenetére
én a gyártó oldalán próbálkoznék
termékazonosító C1110
-
zsozso791
csendes tag
Sziasztok,elárulná valaki,hogy Fujitsu Siemens Lifebook C1110 -hez drivercsomagot honnan tudok letölteni? Köszi
-
2csi
aktív tag
Hali!
Ha elindítom a dirt 3-at akkor a windows látszik. Látszik a star gomb, az óra...
Próbáltam beállítani, de sehol sem találom.Tudtok segíteni?
Előre is köszi. -
eriklili
tag
Sziasztok! ! Kérdezném, hogy régebben, amikor letoltottem pl.fajlt, akkor láttam a monitoron, hol tart a letoltes.
Most már egy-két hónapja nem látom csak lenn az asztalon a Firefox on, ahogy zöldül a letoltestol fuggoen.Mit allitottam el es hol tudom visszaallitani? Az egér jobb klikkes helyesiras javitasa is csak akkor mukodik, ha minden nap bejelolom.Erre is szeretnék megoldást kerni.Elore is koszi a segítséget! ! -
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok.
Mivel a múltkori 3600Ft-os noném NEC csipes PCI-E-es USB3-as bővítőkártyával befürödtem, ezért szeretnék venni egy másikat ezt, meg el adom.
A kártyának és a hozzá csatlakoztatandó Sandisk Cruzer Extreme 64 gigás USB3-as pendrive-nak semmi baja, másik alaplapban tökéletesen működnek, de a kártya, és ezért a pendrive sem szereti az alaplapomat( GA-P35-DS4). A helyzet az, hogy driver telepítés után mindíg kiírja, hogy az eszköz gyorsabb működésre is képes, bla, bla bla...
Tehát azt szeretném kérdezni, hogy vki tudna e ajánlani olyan USB3-as bővítőkártyát, ami nem NEC chip-es. Még egyszer nem szeretnék alá szaladni egy ilyennek.
Köszi előre is a segítséget. -
siebener
aktív tag
Üdvözlet.
Gyors kérdésem lenne: van egy vinyó, ami kettő van particionálva. Az egyiken egy win7 van, a másikon adatok.
Kérdés: adatvesztés nélkül létrehozható egy másik - harmadik - partíció? Ha igen, arra telepíthető másik operációs rendszer? Sorry, ha ostoba kérdés, de hátha... -
Lenry
félisten
válasz
crysis 2011 #37145 üzenetére
faja.
akkor frissítés után ajánlok egy Windows Update-t meg egy víruskeresést, mert ilyet nem igazán szabadna csinálnia a gépnek -
Lenry
félisten
válasz
crysis 2011 #37142 üzenetére
erre is azt írja, hogy nem telepíthető?
milyen op.rendszer? tiszta? módosítatlan volt a telepítője, vagy fel volt extrásítva?Windows gomb + PauseBreak az előjövő ablak azt írja, hogy 64 bites operációs rendszer?
-
Vakegérke
félisten
válasz
crysis 2011 #37139 üzenetére
Panda Cloud. Ez tuti működni fog.
-
Lenry
félisten
válasz
crysis 2011 #37139 üzenetére
mit ír ki?
biztos 64 bites? -
crysis 2011
aktív tag
sziasztok
van nekem egy konfim amin win7 64bites rendszer fut
a bajom az lenne hogy bármilyen 64bit virusirtot probálok felteni nem engedi!
miért van ez? -
Vakegérke
félisten
válasz
Ace Ventura #37136 üzenetére
Örülök, hogy segíthettem.
-
Redplee
senior tag
Nemrég furcsaságot kezdett cisnálni a zenelejátszó, nem jövök rá, mi lehet a gond:
rendes hangerőn jön a zene, de ha átváltok egy másik programra, vagy asztalra, akkor a zenelejátszó lehalkul, sokkal halkabban jön a zene, mint előtte. Amint kijelölöm a lejátszót, ismét rendes hangerőn jön.
Ez a win8 beépített ZENE nevű programja. Eddig tökéletesen működött... -
Toby888
senior tag
Üdv.Bocs az off-ért :S Az a hejzet hogy van egy sony rx 50-es hi-fi- m, és ugyebár nem olvassa az irott lemezeket :S Meg lehet oldani valahogy hogy olvassa az irott lemezeket ??
-
Vakegérke
félisten
válasz
spista222 #37122 üzenetére
Win7, két kérdésem van.
1. Windows Live Mail.
Leteszem a tálcára, és egy bizonyos idő után, vagyis amikor eszembe jut, meg szeretném nyitni. Fütyül rám. Gyógyítható?
2. Firefox.
Mivel rühellem a füleket, nálam külön ablakban nyílik meg minden. Ha rákattintok egy linkre, meg is nyitja az oldalt, de ha betölti, visszadob oda, ahol a linkre kattintottam. Természetesen él az új oldal, de rá kell kattintanom a tálcán, hogy megnézhessem a tartalmát.
Tudok tenni valamit, hogy a linkelt oldalon maradjon? -
agressiv
addikt
válasz
spista222 #37120 üzenetére
Megértem az elővigyázatosságot, de nekem még nem sikerült. Azért most megilyedtem ám, nem a saját cuccaimmal babrálok.
Olyat élőben láttam, hogy pincebuliban (falusi hangulat
) a csávó menet közben rakta be a hangkártyát és a földelés híján (kirugták a vascsövet a földből
) elég szépet villant a PCI amikor bedugdta a kártyát. Persze a gép leállt, a csávó ugrott
, viszont utána beraktam a kártyát, elindítottam, driver fel és ment tovább.
-
-
agressiv
addikt
válasz
spista222 #37089 üzenetére
Az AGP mellett előfordul, de ha megnézed a csatlakozót, látod, hogy miért. Az ilyen "2D"-s csatlakozó és kihúzáskor rövidrezársz vele bizonyos lábakat.
Az valóban tipikus jelenség, hogy bekapcsol a lap amikor tolod bele az AGP-s kártyát, de még így sem sikerült kinyírnom egyet sem..
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Ace Ventura #37111 üzenetére
Én a realtek honalpajáról szoktam leszedni, mert ezek a gyártói oldalak nem nagyon frissülnek. Legalábbis a Giga nagyívben ejt rád ha már megvetted a lapot. 0 a supportjuk.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Ace Ventura #37111 üzenetére
Milyen OP rendszerről van szó?
-
t.kristof
senior tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata erről? Noti vinyó lenne bele rakva... -
bobooo
addikt
válasz
Ace Ventura #37109 üzenetére
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Régi compaq D51S gép hálókártyájához nem találok divert.Honlap mindet megnéztem, egyik se jó.
Help please! -
-
geeri3
csendes tag
Üdv!
Win8-as tabletet szeretnék vásárolni: az Asus VivoTab Smart-ot. Az a baj, hogy az ASUS nem hajlandó elárulni, hogy mikor hozza hozzá a tokos-billentyűzetes csodát. Namármost én arra gondoltam, hogy vennék hozzá egy bluetooth-os iPad billentyűzetes tokot. Azonban fogalmam sincs, hogy a Windows hogyan reagálna az Apple "command" gombjára. Átvenné a "win" gomb szerepét?Vagy tud valaki ugyanilyen cuccot win-es billentyűkiosztással?
-
Ryder62
őstag
Hali
Most az előbb bekapcsoltam a gépet, tölt, tölt, még az a felület sem jelent meg ahonnan a biosba belehetne lépni, és lekapcsolta magát a gép majd 1 másodpercre rá újraindult és utána betöltött mindent.
Ilyenkor ugye a hardvereket csekkolja, lehet csak azért indította újra magát mert most valahogy hibás volt az ellenőrzés?
Ugye régebbi gépeknél ilyenkor lefagy az egész, nem megy tovább és reset kell neki.
-
Satyricon
addikt
Üdv
Tud valaki olyan oldalt, ahol az összes Counter Strike 1.6 és Source pályát meg lehet nézni képekben? Keresek egy pályát, de a nevét sajna nem tudom... Este azon akarom tolni haverommal!
-
Wollf
tag
Szevasztok!
Lenne egy kérdésem
Szeretnék venni egy passzív mélynyomót és ahoz egy erősítőt.
az lenne a kérdésem hogy működne-e így a rendszerem?
a passzív mélynyomó rajta az erősítőn, az erősítő pedig a számítógép hangkártyájának a sub kimenetjére lenne kötve.
van 2 magassugárzó tölcsér, az rákötve egy másik erősítőre, az erősítő pedig a számítógép hangkártyájának rear, vagy side kimenetjére. működne így a rendszerem?
két külön erősítő egy hangkártyán. ez így működne?
A válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia