Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- joghurt: frenda dsttöytoi
- gerner1
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacika8006
tag
Helló mindenki! Biost akarok frissíteni egy acer travelmate 3000 laptopon. Már megcsináltam a boot-olható pendrive-ot eszerint a leirás szerint, . Működik bebootol a rendszer, felismeri a pendrive-ot.
DE
a letöltött biosban zip-böl a "zh1_3b14.wph" fájt nem tudom elindítani a dos-ban. valakinek ötlete???...
Ezt elvileg a windows alatti program használja, de amit elinditja és bios írás közben kék halállal kifagy alatta.
MÉG MINDIG MŰKÖDIK erről írok most is.... érdekes. Ezért gondoltam, hogy másképp csinálom. SIMÁN FLASHELNI NEM LEHET, dos-bol lehet csak
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ford topik
- Hardcore café
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sorozatok
- Gitáros topic
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest