- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
siebener
aktív tag
válasz
Toby888 #43605 üzenetére
Szerintem meg ennek a programnak pont az a lényege, hogy kattintasz párat, és már kész is.
Szinte teljesen kizárható a felhasználói hiba... De aztán ki tudja.
Egyébként pedig mindent úgy csináltam, ahogy kellett (elég sok oldalt átnéztem már, mielőtt tanácsot kértem a fórumban, szóval tapasztaltam már egyet, s mást...), de mégsem működik. -
stopperos
senior tag
válasz
Toby888 #42586 üzenetére
hát nincs szerencséd. nekem volt alaplapom, amibe ez volt a kártya, még a half life 1 sem nagyon ment rajta.
nemlétezö opengl támogatás, bugos direct3d.csak azt tudom javasolni, hogy keress régebbi drivert. A w3.sis.com oldalon pl kettö érhetö el. v2.09, v208d
vagy a www.pcchips.com.tw oldal letöltések részén keress Motherboard, socket 462, m810L modellre, 7.0a verzióra
(abba is ilyen igp van)ott lesz a 2007 es driver v3.80
-
gufy
tag
válasz
Toby888 #42016 üzenetére
A tölthető akksi azért kell, mert időnként egy napelemes usb chargert is rá fogok dugni
Ami meg a sim-et illeti, én olyanra gondoltam, hogy ne kelljen még egy stick is, hanem legyen a router oldalában egy sim slot, amibe simán betolom a sim-et.
Remélem nem nekem jutott eszembe először és már valaki piacra dobta.
Vagy le kell mondjak vmiről?Amúgy a wifi 54mbit nem kevés? Ha több eszköz kapcsolódik, gondolom osztódik a cső...
köszi a válaszokat mindenkinek
-
stopperos
senior tag
-
BénaNyurga
aktív tag
válasz
Toby888 #41557 üzenetére
Én l****om a crysis-t nem érdekelt soha se! És nem hiszem hogy kihajtaná a gép!
Szerintem egy GTX260 elég lehet a mai játékokhoz vagy a szintben azonos ati-kArról ne is beszéljek hogy a Crysis2-t vigyorogva full fullon lehet játszani egy GTX260-on
Uh valaki olyan tanácsára szorulnék aki tisztában van azzal mit beszél! GTX260 nál inkább a procim lenne a szűk keresztmetszet!ÉS FULL FULL ALATT NEM AZ 1024x768 HIGH beállítást értem
-
..:Fájtör:..
csendes tag
-
zoli7610
tag
válasz
Toby888 #40924 üzenetére
Persze ez természetes.
Azzal kezdődött hogy belassult a barátnőm gépe.
Mivel már minden sz@rral tele volt a win7 azt hittem rendszer.Sebaj, ujratelepitem.Telepitő indul, én meg molyoltam a saját gépemen, el is feledkeztem róla, egy óra mulva néztem rá,2%-nál tartott.
Na mondom, itta baj. Két órámba telt hogy egyáltalán meg tudtam formázni.
megpróbáltam rá másolni, de egy kát megás mappát 10 percig csinálta volna, ha hagyom. Azóta apolcon pihen. -
bb0t
őstag
válasz
Toby888 #37182 üzenetére
Épp ma hallottam, hogy a vírusírtó olyan mint a vallás kár rajta vitatkozni ki melyikben hisz. Eddig minden saját és minden telepített gépre vagy nodot vagy smart sec-et raktam soha nem volt vele problémám, nekem valami olyan megoldás kéne aminél marad az eset.
Egyébként részemről a win def. nem jött be de a szóban forgó gép nem is win7 hanem xp.
Azért köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Nők, nőügyek (18+)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Wise (ex-TransferWise)
- EAFC 25
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával