Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spista222
addikt
válasz Xmodule #12441 üzenetére
Húzz le mindent és vegyél ki belőle mindent csak az alaplap+CPU(+Hűtő)+Kis speaker maradjon. Ha úgy csipog 3 hosszút akkor rakd bele a memóriát+VGA-t, ha ad képet akkor szépen egyenként dugd vissza az eszközöket(kikapcsolt állapotban) és nézd meg hogy valami megfogja-e. Ami nekem furcsa hogy a hdd általában fel szokott pörögni akkor is ha más nem megy.
wrox akármilyen rosszul van beállítva az IP és minden más azért a hátsó ledeknek amikor be van kötve a háló kábel világítania kellene. Vagy kábel vagy valamelyik hálókártya nem az igazi.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz Xmodule #13251 üzenetére
Van egy dlink dir615 -ös wifis routerem. a hazban van wifi halozat. azt meg lehetne szerintetek oldani, hogy ez a dlink router wifin kapná a netet es megosztaná kábellal a többi szerkezeten? amolyan access point?
Van neki Wireless Client uzemmodja? Esetleg Wireless Bridge.
Manualjabol nem jottem ra...
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Elvagyok
senior tag
válasz Xmodule #31244 üzenetére
Szia.Elnézést kérek hogy most írok csak de az unokámnak töltögettem le rajzfilmet,a köztes időben meg olvasgattam hogy Pendrive-ról hogy lehet BIOS-t frissíteni.Nem,Flopy meghajtóm nincs.Csak USB csatlakozásaim a Frontoldalon.Azért nem tudom az alaplap BIOS-át megnézni mert a 775i65PE alaplap még a dobozában pihen.A processort megvettem,a RAM-okat most veszegetem meg.Az összeszerelés majd valamikor Március kérül lesz csak addig lehetőség szerint minden akadályt el szeretnék az útból hárítani. Szeretném ha az összerakás viszonylag könnyen menne.
Soha többé ...
-
eriklili
tag
válasz Xmodule #31408 üzenetére
En a csereberen csereltem,de barmelyik usb -be dugom a pc-n nem muxic,drivert meg nem talaltam hozza a guglin.Azert kerdeztem,hogy annak ellenere,hogy az eger aljan notbook hoz valonak irjal,en nem tudtam csatlakozasra birni,pedig van benne elem!Valami otlet?
Eriklili /Anna
-
eriklili
tag
válasz Xmodule #31439 üzenetére
Nagyon rendes Vagy,hogy foglalkozol velem.Igenamikor kiveszem azt a kis usb-hez csatlakoztathatot az aljarol,akkor rogton vilagit.
Ideirnsm,amit az aljarol nagyitoval el tudok olvasni:Mikrosoft Wirelesss Notebook Optikal Mouse 3000 Model:1056
Ezen kivul pin es pid codok is vannak rajta .Sot,olyan eredetiseget altalaban jellemzo matrica is van rajta,mint,amilyen pl a samsung aksikon./eszembejutott hologramosnak hivjak/
Elore is nagyon koszi a segitseget!!![ Szerkesztve ]
Eriklili /Anna
-
BDave
őstag
válasz Xmodule #31450 üzenetére
"Esetleg ha megy még akkor megprobalhatod eladni is vagy meghirdetni ingyen elvihetönek vannak gyujtök."
Ez nem rossz ötlet, de szerintem nem kelne el túl hamar, mert már tényleg nagyon régi és csak itt állnak hónapokat. Persze lehet, hogy rosszul gondolom, talán egy próbát megér. -
csabyka666
veterán
-
Redplee
senior tag
válasz Xmodule #31521 üzenetére
szia,
ezt megcsináltam, kigugliztam és pont ez jött ki, megcsináltam ffoxban de nem lett jó.
egyébként nem is ffoxot használok, hanem chromet.
u1: fura: most teszteltem, chrome és ffox csinálja, IE nem!
update2: ie is csinálja, ha bejelentkezek a profilomba.
[ Szerkesztve ]
Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed
-
Realradical
őstag
válasz Xmodule #31523 üzenetére
Ez a tanács lehet megoldja a problémát, de nem ajánlanám senkinek aki mondjuk netbankol, vagy akármilyen szenzitív accountot használ (akár csak egy facebook). Biztonsági rést nyitsz vele a rendszeren, mivel a visszavont tanúsítványokról nem fogsz értesülni.
@laci06
Egyszeri alkalom? Akkor sima copy-paste.Ha tükröznél lokálisan másik drive-ra azt itt tudod lecsekkolni.
Ha távoli gépre csinálnál ilyet, akkor a legegyszerűbb a taks managerben beütemezni egy copy-t. Online megoldás távoli rendszerre van sok, kérdés mi az igény, hogy melyik a javasolt.
[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Vakegérke
félisten
válasz Xmodule #31789 üzenetére
Lehet, lapja válogatja. De hogy működnie kell, az tuti.
Matess9010: Indításnál megmondja a gép, hogy mit nyomj meg. Az még a BIOS beállítását is felülírja.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Matess9010
csendes tag
válasz Xmodule #31789 üzenetére
Pontosítok. Beállítottam, hogy DVD-ről bootoljon, két különböző Windowsal is megpróbáltam, egy 64 és egy 32 bitessel is. Majd amikor nem indított róluk, akkor kipróbáltam ezt az F10,F11,F12 módszert, ott megint rámentem, hogy a DVDről bootoljon akkor kihozott valami lapot és legalsó sorban elindult egy visszaszámláló, ill. írta, hogy bottoláshoz nyomjam az ESC-t. Ha rányomta, ha nem ugyanaz lett az eredmény: missing Bootmgr. Tegnap akartam újra rakni a gépet és akkor el is kezdte a windowst telepíteni (64bitest), csak olyan 70% körül mindig kifagyott, leállt a telepítés. Gondoltam ma megpróbálom egy 32bites verzióval. Valami tipp, hogy ezek után mit tehetek még?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest