Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tikshow
addikt
válasz
chosa921 #39199 üzenetére
Parancsolj gőzöm sincs, hogy milyen, de gondolom ezeknél teljesen mindegy, úgyis az alaplap előlapi portjára kötsz rá mindent.
-
chosa921
tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulnék felétek ( nem ismerem a magyar normális nevét ) előre a gépházba akarok rakni ilyen 5,25"-os bővítőhelyre rakni ilyen panelt amibe van usb esata sata ide microfon hangfal memoria kártya olvasó szóval ilyen all in one cuccot , tudnátok ilyenből ajánlani nekem ? ha lehet akár több félét fajtát is, nagyon megköszönném.
-
Hunork
veterán
válasz
Ghostface #39193 üzenetére
Táp biztos elég, a VGA, ha jól rémlik max 70W, a többi sem verdesi a fogyasztási sikoly-küszöböt...Nézd meg a User manual 23. oldalát, ott van a tápcsati leírása, nézd meg, hogy jó-e minden. Mert működnie kell a 20 pinessel is. Egy Clear CMOS még megér egy próbát, ha már minden rá volt dugva, alaplapi Vga-ra...hátha magához tér.
És akkor tök új a gép?
(Hasonló esetem volt, mindent kicseréltem, kipróbáltam, aztán kiderült, hogy az alaplap már eleve kuka volt...) -
Lejszi
senior tag
sziasztok!
ossze raktam egy gepet az ismerosomnek. zsir uj minden. monitor helyett az lcd tv-t hasznaltam ( o is igy akarja) . minden faszan mukodott, nalam legalabb is. haza vitte. nala a kep be sem akart jonni, aztan az ujra inditas utan egyszer csak lekapcsolt az egesz es mar be sem akart indulni. vissza hozta hozzam.
nalam most az van, hogy ha ugyan olyan feltetelek mellett (ahogy korabban volt ugye) akarom hasznalni nalam sem kapcsol be. ha leveszem a tapfesz kabelt a vga kartyarol akkor gond nelkul beindul de ugye nem tom tesztelni a kepet.
mi lehet a gond? miert nem akar uzemelni holott korabban jo volt?
help pls S.O.S.
-
Ghostface
senior tag
Sziasztok!
Most raktam össze egy új gépet az alábbi alkatrészekkel:
Alaplap [AsRock 960GM-GS3 FX]
Proci: AMD Athlon II X3 450]
VGA: [Gigabyte HD6670 1Gb DDR3]
HDD: 500Gb-os Samsung
Ram: [Corsair 4Gb XMS3 DDR3 1600Mhz]
Táp: [Zalman ZM400B-APS]
Monitor: [lAcer AL1751]
Problémám az hogy nincs kép. Szerintem mindent rendesen összedugtam, a procihűtő pörög, a VGA-n a venti pörög, a táp megy de nincs kép. Próbáltam DVI és analóg kábellel is, úgy is hogy kiszedtem a 6670-est és csak az integrált VGA-ra kötöttem rá a monitort. Próbáltam másik monitorral is. A VGA-n kerestem, de nincs plusz tápcsati. A Zalman tápomon 20 pin-es ATX csatlakozó van az alaplapon 24-es de a kézikönyv azt írja így is működik, csak a jó helyre csatlakoztassam. Na ezt nem mertem megpróbálni a csati másik végére átdugni nehogy nagyobb problémát okozzak. Elképzelhető hogy a táp kevés neki ezért nincs kép? Vagy valakinek van valami más ötlete?
Előre is köszönöm a segítséget! -
PapB18
tag
válasz
Csontoshun #39185 üzenetére
esetleg integrált videokártyád van ?
-
PapB18
tag
válasz
BénaNyurga #39184 üzenetére
én a HDD helyett vennék egy SSD-t
-
malocz
tag
Sziasztok!
Kérek némi segítséget.
A Firefoxban újonnan néha, helyenként a szövegek zajosan, elmosódottan jelennek meg. Ha az egérrel kijelölöm ezeket a sorokat, elmúlik a probléma. Hopp, miközben írom ezt, a sor is ilyenné vált, majd visszaugrott normálisba.
Javát frissítettem a héten, mag a Win7 magát. Mi lehet ez?
Előre is köszi!
-
mouzrr
őstag
-
scream
veterán
válasz
Csontoshun #39185 üzenetére
Feltételezem 32bites az oprendszered, amiatt nem "látja" a Windows a 4 GB-ot csak 3.5-öt.
Szerk.: Most látom 64bites. Fura, akkor sajnos nincs ötletem.
-
Csontoshun
tag
üdv! anno 2 gb ram volt a gépembe. most vettem be még 2 gb ramot és azt vettem észre hogy a bios felismeri rendesen de a windows 7 már nem
,. mit tudok ellene tenni?
a ramok
a probléma -
BénaNyurga
aktív tag
Üdv alábbi konfigot mivel lenne érdemes bővíteni hogy valamivel jobb gyorsabb legyen ?
ASUS M2N-E
X2 4200+
6600GT-vga
2GB Kingmax DDR2 800
160GB HDDJátékok nagyon nincsenek rajta játszva csak netes flash stb... Lényeg a stabilitás és a gyorsabb munka betöltés lenne!
[oWn]f4te
Próbáld újratelepíteni! Frissítést nem telepítettél mostanában ? Lehet hogy egy helytelen kilépés leállítás miatt sérült valamelyik file! Legtöbben ezt a hibát 1.24 es frissítés után tapasztalták! Általában az újratelepítés megoldotta a gondot! -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Erre valaki?
-
pokroc
tag
Üdv
5850 Xtreme vga-m van.
ha afterburnerrel húzok rajta, alig 10% százalékot, a windows élményindex frissítőtől lefagy a gép.
Ez azt jelenti hogy nem stabil?!Mások miért tudnak még ennél is nagyobbat húzni rajta?
Vagy nekik sem stabil? -
Hajdi
senior tag
Sziasztok!
Egy Arctic P261 fülesem van és a gondom az lenne, hogy nincsen a Win7-ben boost lehetőség a mikrofonnak. A csúszkát 100-ig feltolva pedig még mindig halkan rögzít. Esetleg lenne valakinek ötlete más beállítási opcióra?
-
Rivaul
addikt
Most nekem kéne egy kis help!
Véletlenül tiltottam egy felhasználót pedig csak a privátot akartam törölni de megcsúszott az egér s nem figyeltem. Merre tudnám visszavonni? -
Axel 007
tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy ugye frissíteni kéne az adobe flash playert, de másolás közben kidob a a gépem:
" Failed to initalize" .....ez megy 3. napja...valakinek valami ötlet megoldásra?? -
Rivaul
addikt
válasz
Tubica #39170 üzenetére
A sima hangkártyás topic ki van halva de van élő is amibe talán konkrétabb segítséget kapsz. Milyen hangkártyát vegyek biztos otthonosabban mozognak mint akik most fent vannak itt.
-
Tubica
senior tag
válasz
Bogyó bá' #39135 üzenetére
Szia.
De most hogy csináljam ? Bekötöttem az optikai kábelt, de mégsem szól. Mit kell átállítanom a hangkártyán ? ( annyit átállítok, hogy digitális vonalon menjen a ( pl ) zene, akkor sem szól semmi ! De ha visszarakom a simára, akkor pedig szól ! )
Vagy mit kellene csinálnom ?
Üdv. Tubica
-
Bandit21
addikt
Üdv, iexplorer win7, hogy lehet megoldani, hogy ha új lapot nyitok akkor kis bubikban adja ki az eddig látogatott oldalakat? alapból van kezdőlap beállítva, ha már van megnyitva iexplorer és új lapot nyitok akkor most megnyit mégegy kezdőlapnak beállított oldalt, nem pedig a sok kis 2 sorba kb 5-5 eddig legtöbbet látogatott honlap címét. Vmi elbarmolta ma ezt és nem jövök rá mi?
-
endalon
csendes tag
Erre valaki?
Köszönöm!
-
Rivaul
addikt
-
vilmaboy
őstag
Hali!
Volna eg yolyan kérdésem - problémám... Windows hangerő. A skála ugyebár alapértelmezésben 100% hangerőt ad, de pl a VLC player fel tudja nyomni 200%-ra a hangerőt. Meg tudom valami trükkel oldani, hogy az alap hangerőmet is 200%-ra tudjam növelni VLC nélkül? Elég halk a lapos...
Köszi a kommenteket.
-
PapB18
tag
válasz
hundzseducs #39148 üzenetére
ha le ellenőrizte és berakta a seed hez akkor az úgy jó lesz !
-
Rivaul
addikt
válasz
PapB18 #39147 üzenetére
Nem feltétlenül fog menni. Az alapon túl van kompatibilitási lista hogy egy alaplap milyen memóriákat támogat. Lehet hogy belemegy 800-as de nem mind1 milyen. Nekem az előző lapomba 2133mhz-ből 6félét támogatott a többit nem.
Értem mire gondolsz s ezzel tisztába is vagyok de nem csak 1 szempont van s lehet csökkenteni a veszteséget
-
-
hundzseducs
csendes tag
válasz
PapB18 #39145 üzenetére
Jobban nem folyok bele Én sem.
Csak egy kicsit..
Lementettem egy másik vinyóra 1-2 letöltött adatot és mell éa torrent fájl-t is.
A kliensből törölve lett..be tallóztam neki a másik vinyóra mentett cuccokat..le ellenőrizte,eddig oké..viszont a kliens jelzi hogy nincs 1 MB sem letöltve,se fel..nem gáz!
Marad a törlés majd kezdem újból.. -
PapB18
tag
Már kérdeztem 1x hogy van egy alaplapom asrock conroe1333-667 ami nem támogatja a 800mhz es ramokat.
Nos azt írták hogy attól még fog működni csak nem 800 ason hanem 667 esen
Ma eljutottam végre oda hogy kitudjam próbálni de beleraktam és semmit sem akart csinálni ha kivettem a másikat akkor sem és ha benne volt akkor sem!Ezek szerint akkor rossz ? vagy csak az alaplapom miatt nem jó ?
-
PapB18
tag
válasz
hundzseducs #39140 üzenetére
Sehogyan sem fogod tudni seedelni...
-
Rivaul
addikt
válasz
hundzseducs #39142 üzenetére
Sehogy. Törlöd a kliensből őket. Sokkal bővebb választ nem fogsz kapni mert nem megtűrt téma itt.
Mivel torrent/warez ami maga a ph összes fórumán tiltott így igen, pont ez. Nem az én szabályom. Amennyire tudok én még segíteni is szoktam benne de mindig én iszom meg a levét.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
hundzseducs #39140 üzenetére
Mi köze van a formázásnak a torrenthez?
-
hundzseducs
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy ha beteszek egy másik vinyót a gépembe és a mostanit le szeretném formázni,úgy is hagyni,akkor hogyan tudom továbbra is a letöltött torrenteket vissza seedelni ? -
choco01
addikt
Hali.
Nem nagyon tudtam hova írjam..
Van egy UPC Media Boxunk,és sehogy se működik..
A csatornák megvannak a hozzájuk tartozó leírás sáv is,csak a lényeg: adás nincs
Azt írja ki Nincs jel.
Máskor is volt ilyen ott a kezelő panelen valami nyilat meg még valamit kellett nyomni hogy jó legyen de már nem tudom mit.
Valakinek volt már ilyen? -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Tubica #39131 üzenetére
Az alaplap kezelési útmutatóját elő kell venni, és az abban szereplő ábra szerint a belső SPDIF in/out portra kell dugni a kábel végét. Kb. ennyi lehet. Manual 5.oldal nagyon nehezen töltődik le sajnos...
De itt a kép: -
choco01
addikt
Sziasztok!
Van valami megoldás PDF fájl SZERKESZTÉSÉRE?
Szóval nem csak megnyitni,hanem át szerkeszteni szeretném mi kell hozzá? -
ggg666
őstag
válasz
localhost #39125 üzenetére
Azért ez nem teljesen így van, bár az ő esete más:
De webshopos vásárlásnál van ilyen.
"Házhozszálítással vásárolt termékek esetében a visszavásárlást az átvételt követően 8 munkanapon belül írásban kérheted elállási jogod alapján (17/1999. II.5. kormányrendelet),
akár indokolás nélkül is(indoklásért hálásak leszünk). A terméket saját költségeden kell visszajuttatnod hozzánk, de más költség ezen kívül Téged nem terhel." -
Rivaul
addikt
válasz
Phvhun #39116 üzenetére
Ha ugyan olyat kaptál akkor elküldhetnek de ha másik fajtát akkor hivatkozhatsz arra hogy az már nem kompatibilis s ebben az esetben azért én megpróbálnám a vissza cserét.
geckowize
Egy 8 éves rendszerről van szó. Addig telepítsd újra amíg van rá lehetőséged. Most még kicsit több melóval de átvihető minden. Később ha beomlik akkor már késő. -
geckowize
őstag
Hello!
Édesanyámnak van egy 2005-ben vásárolt Asus Vintage PE1 (P4 630 3GHz, 1GB RAM) gépe, ami finoman szólva nem egy mai vas, de a vételkor rátelepített XP mára már maga a rémálom. Viszont ő a munkához használja, így az XP reinstall nem nagyon jöhet szóba, nincs valami más megoldás arra, hogy gyorsítani lehessen a gépen? Szoktam Sypbotolni, Ccleanerezni, Defragglerezni, de nem sokat dobnak rajta. -
Apollo_21
addikt
válasz
Apollo_21 #39101 üzenetére
Látom, átláthatattlan és szar a megfogalmazás..felteszem hát értelmesen a kérdést.
Adott egy samsung 1tb os vinyó..semmi baj win7 felismeri másikon a rendszer...
vettem egy 2tb-os toshibát..tökjó felpakoltam adatokkal, friss rendszer install végett, win7 beindul..2terra sehol.... minden win7 installkor elfogja felejteni h ntfs-re van formázva és h adat van rajta? -
Phvhun
őstag
Gariba visszavittem egy hibás ssd-t, és most kaptam helyette egy másik fajtát ráfizetéssel, gari ugye ujraindult, de nem megy a laptopban, amiben használni akartam, csak az asztali gépben, el lehet valahogy állni a vásárlástól, hogy visszakapjam a pénzemet, vagy egy vinyót + pénzt helyette?
( oáziscomp )
-
Met
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #39104 üzenetére
Szedd szét ha lehet és pattinds ki, esetleg írj a gyártónak hátha javasolnak valamit
sixpack89 használt cipőt eladni? Háát, nem tudom ....
-
sixpack89
tag
Tudom itt inkább elektronikai kérdések vannak.
De nekem van egy adidas superstar cipőm,elég jó állapotban.
És már nem használom,hol érdemes próbálkozni eladni? felraktam hirdetésekre,de személyesen is a városban szeretném eladni,hát ha kell valakinek. milyen helyekre érdemes mennem? ahol vettem eredetileg gondolom ott már nem foglalkoznak beszámítással. de ilyen használt ruha boltoknál vajon megvennék. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #38916 üzenetére
még mindig aktuális sajnos :/
sehogy sem tudom a gombot észhez téríteni, hiába van már "kéznél" az egész elosztó, semmire nem "reagál"
-
Hogyan lehet (windowsban ) úgy kijelölni, hogy adott elemtől adott elemig az összeset? Tehát hogy ne kelljen végigkattogtatnom, ha a 4.-től a 23. elemig akarom kijelölni a fájlokat. Ctrl gombbal tartom meg, hogy bejelölve maradjon, azt tudom
-
Apollo_21
addikt
Hali!
2Tb-os Toshiba vinyó..hibajelenség..bios látja...windows7be lépvén a vinyóknál nincs felsorolva..oké külsö particionáló\disk manager progival leformázom stb stb..jólesz...tegnap feltenném a win7et jól felis ment egy kisebb vinyóra..erre a 2terrás megint kiesett a pakliból..de épp televan adattal..kérdés what is this?
Mi a kutyalöcsöt csináljak vele?; mi nemtetszhet neki....gondoltam rá h progival fájlokhoz nemhozzányúlva vhogy használhatóvá tenni..esetleg backupolni az adatot róla..és megformázni, de ezigy annyira nemtünik normálisnak.. minden win7 telepítésnél elfog veszni az adat mert nemfogja látni? terrásaimmal sose voltak ilyen gondjaim, megformáztam 1x azután már sose kellett csinálni semmit azonnal tudta h az ottvolt. ezt meg olyan mintha elfelejtené h particionált cucc és h adat van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OnePlus One - Kína már itt One
- Kerékpársportok
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Motoros topic
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i5-1240P 16GB 512GB magyarított vbill ujjlolv IR kam gar
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Asus rog strix scar17 (2023) RTX4080 gamer laptop + laptop hűtő
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest