Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacika8006
tag
Sziasztok! Ma boltban vettem egy új chieftec ctg 450 80p tápot, és büdös! olyan mintha le lenne égve, de működik. Visszavigyem, vagy minden új táp büdös?
-
lacika8006
tag
Sziasztok!
Crome-ból hogyan tudom kimenteni a kedvenceket? Hova van eldugva, mert nem találom?
W7 prof 64bit[ Szerkesztve ]
-
lacika8006
tag
A catalistban vedd visszább a tesszalációt és az élsímítást!
Én így használom. Ha valaki ebben hibát talál jelezze... szépen működik full hd-banszerk:
nincs proci limeted? nézz rá a feladatkezelővel. Nekem hibás bios-u lapnál volt hasonló, az i3-asom csak 1,6-on ment, még egy full hd filmet sem tudtam megnézni[ Szerkesztve ]
-
lacika8006
tag
válasz BigBlackDog #10640 üzenetére
Persze hogy cenzúráznak.. katonai épületeket stb...
Wollf:
Eszközkezelőben minden ok?[ Szerkesztve ]
-
lacika8006
tag
válasz Truckdriver #10647 üzenetére
Nálam ezzel működik: a sata is, és a pata is usb-vel...
[ Szerkesztve ]
-
lacika8006
tag
sziasztok, az miért van azonos bolton belül, hogy az asrock lapnál a gari 2 év másik asrock lapnál pedig 3? Vagy a boltnak kellene szólni, hogy már 3 év jár rá.
Mennyivel köteles adni? nem kicsi webshop hanem az ip.n-ra gondolok.
-
lacika8006
tag
Helló mindenki!
Van 1 régi laptopom. Acer travelmate 3000. 1,7 mobil proci, 2 giga ddr2 ram, 192Mb re állított intel gma 915 vga.- Miért van az hogy, ha a youtube-on videót nézek 360P-vel folyamatosan akad. 480P felejtős teljesen., a 240 pedig egy moslék
Viszont ha a videón megnyomom a jobb klikket, és a megnyitás új ablakban akkor pedig normálisan megy.
Chrome-ot használok, xp.sp3 van rajta (win7 nem támogatott)..-Van jobb böngésző mint a chrome? mármint aminek kevesebb a rendszerigénye? merthogy külön ablakban nem akad...
-----------------------------------
"firefoxal is ez van ?"
- azt még nem próbáltam...[ Szerkesztve ]
-
lacika8006
tag
Helló mindenki! Biost akarok frissíteni egy acer travelmate 3000 laptopon. Már megcsináltam a boot-olható pendrive-ot eszerint a leirás szerint, . Működik bebootol a rendszer, felismeri a pendrive-ot.
DE
a letöltött biosban zip-böl a "zh1_3b14.wph" fájt nem tudom elindítani a dos-ban. valakinek ötlete???...
Ezt elvileg a windows alatti program használja, de amit elinditja és bios írás közben kék halállal kifagy alatta.
MÉG MINDIG MŰKÖDIK erről írok most is.... érdekes. Ezért gondoltam, hogy másképp csinálom. SIMÁN FLASHELNI NEM LEHET, dos-bol lehet csak[ Szerkesztve ]
-
lacika8006
tag
válasz choco01 #37161 üzenetére
Szia!
Ha erre akarod használni akkor inkább így csináld...
ez működik...A win8 ra olvas rá, mert mindenki "köpköd" rá. Én nem váltanék, és nem is fogok. majd a 9-re. microsoftéknál, csak minden második sikerül jól...
[ Szerkesztve ]
-
lacika8006
tag
Sziasztok!
Egy videót akarok megnézni a az MTV videótárból.Nem akarja lejátszani, mert a chrome egy plugint nem tud telepíteni. egy "crx" fájl kell letölteni innnen csak telepíteni nem tudom.
win7 64bit professional, i5 2400proci, 6850 vga, 8 giga ram
chrome verzio: Verzió: 24.0.1312.57 m
segitsetek. köszi
[ Szerkesztve ]
-
lacika8006
tag
válasz lacika8006 #38099 üzenetére
Érdekes, hogy explorer alatt meg tudtam nézni. Most ismételten ki fogom kapcsolni és soha nem is szeretném visszakapcsolni. Ha valaki tud segítsen mit kell telepíteni, és hova. Köszi.
-
lacika8006
tag
Helló mindenki!
Ma úgy jártam, hogy kaptam egy sms-t amiben az apród-on eladott laptomom után érdeklődtek. Nem hirdettem ott, hanem innen a PH-ról valaki lelopta a hirdetésben lévő képeket és feladott egy hirdetést, új hirdetésként, és kicsalt valakitől 16.000 Ft-ot.
A vevő sajnálatos módon előre utalt valakinek, és az "ál"eladó lelépett a pénzzel. A károsult vevő keresgélni kezdett a neten, és itt a hardveraprón megtalálta a hirdetésem a telefonszámommal ugyanazokkal a képekkel, és küldött egy érdeklődő sms-t, a laptoppal kapcsolatban. Azonnal felhívtam, és kiderült hogy valaki csalást követett el.
Nem fűznék hozzá véleményt, ezt érdekesség képen mondtam ezt el, illetve , hogy logózni kell a képeket! Ha lesz rá lehetőség, moderáltatni szeretném a hirdetésem, töröltetni a képeket, hogy új logózott képeket rakjak fel helyettük.
Szép estét mindenkinek!
-
lacika8006
tag
Helló Mindenki.
Egy benq joybook a52 laptopban meghallt a wifi. Mini pci expressz kártya kel bele.
Egy atheros ag 5006eg kártya volt/van benne. A gép újratelepítése után sem jó....A kérdésem:
Más fajta/ márkájú wifi kártyával fog működni? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest