Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
lalimano
tag
Most direkt megnéztem a linket.
teljesen random ráütöttem a billentyűzetre, és rákerestem arra, hogy "faer" Első találat: faer.org, bal alsó sarokban helyes linket mutat, de erre a linkre ugrik:
http://secure.bidvertiser.com/performance/bdv_rd.dbm?enparms2=8874,994148,1179863,8725,8725,8725,8815,0,0,8729,0,992158,8137,110358,9574,8735,1461826050,5863%3E737973%3C%3D,1.0.4U2%25cluvirU%2B10100102U2%25lpxvT%2B92%251.0.2Z3%25ei%2BY3%2546DLD%2BY3%251.6%2BGM%2BhdlwmrD82%25%2B0.5U2%25zooralN,ivzuw3%25ju3%25ksk.sxizvhu2%25nlx.sgizvmltmrlt.dddu2%25u2%25%3Akggs&ioa=0&ncm=1&bd_ref_v=www.bidvertiser.com&TREF=1&WIN_NAME=&Category=7&ownid=10034&u_agnt=&skter=ivzu&frdto=oh%3Df%26f%3Diz%26z%3Dhg%26h%3Dgz%2643001_424589%3Dwrg%26ivzu%3Dnivg%2663322%3Dwrwz%3FpxroXwz%2FveivHwz%2Fnlx.hwzpox%2F%2F%3Akggs
Ez az oldal, meg gyorsan átirányít valami reklámoldalra.Keresek használt CCFL/UV/Neon csövet inverter nélkül
-
@matthew@
őstag
Hi all!
Egy olyan kérdésem lenne h van egy CM Elite 430-as házam és az elején a meghajtók helyén van a lyikacsos perforált rész, ezek mögött bellül kis fém lapocskák vannak amiket ki lehet onnan "törni" ezeket érdemes kiszedni a jobb levegőáramlásért vagy mid1 h ott vannak?Matthew 24:42
-
AssAssynn
őstag
válasz moha21 #38405 üzenetére
Köszönöm a linket!
Felettébb érdekes! A "6 pin PCI Express power cable"-re azt írja, hogy: "Maximum wattage: 75 watts". Jó, igaz, hogy a VGA-mon 2db ilyen van, de az összeadva is 150W, s ez alapból 160W-ot eszik, plusz tuningolva még többet. Akkor, hogy is van ez?
Mondjuk a molexre 60W-ot ír, ennyi erővel annak se gond, ha a 75W-os PCI-E csatlakozót kötöm rá, nem?"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
ch003067
addikt
Hol lehet azt beállítani, hogy a videókártyán a ventilátor mekkora RPM-el menjen ?
-
Ricardo128
senior tag
Erre valaki?
gölmétcsül ©
-
ch003067
addikt
válasz kételkedem #38411 üzenetére
Nincs fent eredeti Driver, csak amit a Win7 felrakott.... Letöltöttem a progit, viszont nem tudom, hogy kel használni.
Felraktam, meg minden, be is jön az ablak, de nem tudom mire kell menni.
-
@matthew@
őstag
Oksi, igazából csak azért gondoltam rá mert a cpu coolerem ugyebár elölrő szív és hátrafelé fúj mögötte pedig van egy másik 12cm-s venti és gondoltam ezek több levegőt kapnak a kütyük ha elöl nincs az a 2 fémlap, de akkor mind hagyom ott őket, thx a helpet!
Matthew 24:42
-
-
fatal`
titán
válasz kételkedem #38411 üzenetére
A RivaTuner rég nem fejlesztett cucc, de ha jól tudom az MSI Afterburnerben és radeonokhoz az ati tray toolsal lehet vezérelni, utóbbihoz még leírás is van a logouton, ha jól tudom katt jóvoltából.
-
NogeOne
tag
Üdv.
A házam a következő: Thermaltake VL52021N2ED Element Q
Úgy látom 2 merevlemeznek van benne hely, oldalt van 1 , és a DVD író alatt, még 1-et bele akarok tenni, hova,és hogyan? A dvd-író alatti vinyó alatt még van annyi hely,hogy befér, de kérdés nem lesz-e rossz ott neki?Előre köszönöm a segítségeket!
Képek: Merevlemez1 Merevlemez2 Oldalról (Bocsánat a gyenge minőségért)+Hozzá , most mini ITX, 220W-os táp van benne, esetleg ezt cseréljem?
Neon fér még ebbe a kicsikébe?Üdv.Norbi
-
AssAssynn
őstag
válasz moha21 #38416 üzenetére
A tápon egy "szál" kábelgóc van csak amin 3 molex csatlakozó van. Ebből kell gazdálkodni. ;D
Valószínűleg úgy csinálom, hogy a háromból kettőt, akkor elhasználok erre a PCI-E tápcsatlakozóra, s a maradék egybe belekötöm az egy molexből két molexxé alakító kábelt, s abba megy majd a ventilátortoldó meg a pumpa. (:"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
kételkedem
addikt
válasz fatal` #38419 üzenetére
Azért írtam, hogy jobb híján. A legjobb a VGA gyártójának a programja szokott lenni, ott nem fut bele az ember olyan problémába, hogy nem kompatibilis a program a kártyával.
pl
Sapphire kártyákhoz: SAPPHIRE TriXXHa igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
AssAssynn
őstag
válasz moha21 #38422 üzenetére
10W-ot "zabál", ha tuningolnám, akkor max. 18-at.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Amúgy volna még egy kérdésem, s inkább beleírom ide, ne szemeteljem tele a fórumot.
Nem rég villámcsapás érte tesómék gépét ami meghalt. A kérdésem: van-e valami ami kimenthető belőle? Pl.: DVD-ROM, ventilátorok, kábelek?[ Szerkesztve ]
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
moha21
veterán
válasz AssAssynn #38424 üzenetére
Nyilván van, kábelek elég valószínű, ventilátorok is. A többi szerencse kérdése, táp ilyenkor szokott kuka lenni alaplappal együtt, meg néha mással is ezt csak próbálgatással lehet kideríteni.
10W az nem nagy fogyasztás.
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
AssAssynn
őstag
válasz moha21 #38425 üzenetére
Jó, csak úgy tudom, hogy ilyenkor könnyen rövidzárlatosak lehetnek a dolgok, aztán azt nem akarom, hogy áthozom a gépembe kipróbálni a dolgot, aztán elszálljon az enyém is.
Amúgy most főleg a ventilátorok érdekelnének, mert mikor megláttam, hogy mennyibe kerülnek újonnan még a 8 centiméteresek is, inkább úgy voltam vele, hogy kilopom ebből."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
fatal`
titán
válasz kételkedem #38423 üzenetére
Csak olyanba, mint az asus gamerosd, hogyha nem az asus, hanem a gyári nvidia drivert rakod fel, akkor kidobál a játékokból
-
Skyline15
tag
Hali!
Van egy olyan problémám, hogy tegnap este gép ment rendesen,de egyszer csak befagyott a kép, számítógép első ledje sem világított, de a gép ment ugyan úgy, resetre nem reagált. 5 sec-> kikapcsolt a gép. Indítanám 1 secre elindul , leáll, majd 3 sec után elindul de képet nem ad.
Gép: Asus P5Q-SE, Intel C2D E7200, 1db 2GB-os ddr2 ram, HD3870, 480W-os táp.
Szétszedtem a gépet ma, csak lap, proci, ram, vga volt rárakva (+hűtő), ha próbálnám biost behozni akkor sípol a gép 1 hosszú 3 rövidet, (de képet ugyan úgy nem ad). VGA szerintem nem melegedhetett túl mert ~55 - 60 °C-on volt.Ilyenkor teendő?
Válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"- Nagyapa, Te hős voltál a háborúban?. - Nem de örülök hogy hősökkel szolgálhattam."
-
moha21
veterán
válasz kételkedem #38433 üzenetére
a Word-ben vagy Excelben is van Easter egg játék.>
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
veterán
TP-Link routernél ha kábelnettel akarom összekötni akkor a wan-nál mit kell beállítni? Static ip, beírom az ip-t alhálózati és kész ennyi lenne? megy is a net, vagy még kell valamit állítani?
Illetve a TP-LINK 741ND kompatibilis-e szerintetek kábelnettel? tehát nemlesz az hogy azért mert kábelnet van nemtudom a netet megosztani.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
sonaj0203
aktív tag
válasz Skyline15 #38430 üzenetére
Szerintem a VGA-val van gond, úgy emlékszem régebben nálam is így sípolt, amikor problémázott.
Lehet csak kontakt hiba, vedd ki rakd vissza, aztán csak az a lehetőség marad, hogy egy biztosan működő VGA-val kipróbálod.
Persze a ramokat is próbáld ahogy előttem írták.Van úúgy, hogy nem úgy van.
-
sonaj0203
aktív tag
válasz Skyline15 #38430 üzenetére
Itt is azt írja, sőt az összes sípolást megtudhatod mit jelent.
Van úúgy, hogy nem úgy van.
-
Winner_hun
titán
Van egy 238 oldalas katalógusom amiben nem tudok keresni. Mintha kép lenne az egész pdf, nem pedig szöveg. Hogy orvosolható a probléma?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
AssAssynn
őstag
válasz Winner_hun #38441 üzenetére
Felül nincs egy "A" betű jelzés, mint a paintban, amikor betűt akarsz írni?
Kattints arra, s úgy ki is tudod jelölni a betűket, meg keresni is. (Feltéve, ha ez volt a gond.)"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Winner_hun
titán
válasz AssAssynn #38442 üzenetére
Nincs. Foxit Reader-t használom..
Annyi változás van hogy a szöveget ki tudom jelölni, viszont ha word-be bemásolom a kijelölt részt akkor csak idétlen jelek jelennek meg, nem maga a szöveg1296x598mm-nek kéne lennie, ezt kapom: �*(�&'(�))
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
zsámoly
tag
Sziasztok
Mivel nem találtam sehol ilyen témát, ezért itt szeretnék feltenni egy kérdést az I/O kártyákról.
Egy olyan I/O kártyát keresek, amely rendelkezik USB3.0 ill SATA3 támogatással. Mert külön-külön találtam ilyet Asrock-ból,de olyat ami mindkettőt tartalmazza nem.
Nem igazán látom az igazságot egyelőre. tudna valaki segíteni?
Üdv: zsámoly
''Rohadjon meg az is,aki behoz ide még...egy...brazil sorozatot. José don Padrafos''(Hofi)
-
fatal`
titán
válasz Ricardo128 #38446 üzenetére
Talán, ha leírnád, hogy mi a probléma, akkor nagyobb eséllyel kaphatnál választ. A képen nem látok semmit, hogy mi lehet a gond.
-
AssAssynn
őstag
válasz Winner_hun #38445 üzenetére
Nincs fenn az a program, tehát csak képek alapján tájékozódom. Olyan sincs, hogy egy szövegbeviteles kurzor ("I"), s utána egy T betű?
Mondjuk, ha ki tudod jelölni a szövegek, akkor valószínűleg nem ez a gond. Még most se megy a keresős a pdf-en belül?
Worldbe valószínűleg azért nem tudod kimásolni, mert más a karakterkódolása.
Esetleg, ha fenn van neten a dolog, linkeld, s megkeresem neked ami kell.Ricardo128: Kösz, hogy megosztottad velünk a W7 azonosítódat.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest