Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
oregcsóka
őstag
válasz Ricardo128 #34858 üzenetére
Vedd ki a pipát a mikrofon boost (erősítés) kockából, és jó lesz. (Vezérlőpult)
''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
Ricardo128
senior tag
válasz Ricardo128 #35154 üzenetére
Na végre, bejött a telepítés. Írja kifelé, hogy mivel jobb az XP meg minden. Már 5perce azt írja, hogy "A telepítés megközelítőleg 39perc múlva készül el"
Na most írta ki, hogy 37 perc múlva, és csinálja az eszközök telepítését. Eddig még egyszer sem jutott XDgölmétcsül ©
-
kételkedem
addikt
válasz Ricardo128 #35154 üzenetére
Dobd ki a vinyót.
Persze csak akkor, ha biztos, hogy nem a telepítő cd rossz!
Esetleg egy linux live cd-vel megnézheted, hogy a gép többi része mennyire működőképes.Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
C0d3r
addikt
válasz Ricardo128 #35361 üzenetére
ASRock-nál az OC Tuner-ben van lehetőség az állítására, ha jól tudom CPU cél hőmérsékletét lehet megadni. Letöltés
[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
válasz Ricardo128 #35361 üzenetére
nálam a speedfan simán megy win7 64 biten.
-
vanye
senior tag
válasz Ricardo128 #37902 üzenetére
Nem ismeri be? Akkor rá kell bizonyítani!
Amúgy pedig Vezérlőpult -> Felügyeleti eszközök -> Számítógép-kezelés -> Tárolás -> Lemezkezelés; ha itt már megjelenik a vinyó, akkor jobb klikk rajta, oszt lehet formázni. Itt majd eldöntheted, hogy FAT vagy NTFS legyen-e.Stern des Südens!
-
Gyufaaa
veterán
válasz Ricardo128 #38019 üzenetére
Az garos. A memória hűtésnél valami nem sikeredett jól.
-
Gyufaaa
veterán
válasz Ricardo128 #38023 üzenetére
Abba biztos lehetsz, ha kiderül, ugrott a gar.
-
DJ WOKKY
addikt
válasz Ricardo128 #38023 üzenetére
ne mondd nekik, maguktól biztosan nem nézik meg, tapasztalta egyik haverom (boltos)
-
DJ WOKKY
addikt
válasz Ricardo128 #38028 üzenetére
a csavarokon a festés nagyon megsérült ? Ha az nem, akkor nem fogják tudni
bár az sem biztos, hogy festettek a csavarok, az utóbbi időben nem szokták.
[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
válasz Ricardo128 #38031 üzenetére
ha nem láttad, akkor nem volt szembetűnő, nyugi
-
fatal`
titán
válasz Ricardo128 #38446 üzenetére
Talán, ha leírnád, hogy mi a probléma, akkor nagyobb eséllyel kaphatnál választ. A képen nem látok semmit, hogy mi lehet a gond.
-
AssAssynn
őstag
válasz Ricardo128 #38485 üzenetére
Mindenképpen szedj össze mindent, ami hozzá van (papírok fontosak), s tedd bele az egészet a dobozába. Nem tudom, hogy hogy működik pontosan az a garanciafutár, de valószínűleg amikor kijön felírja a dolgokat, meg neked is alá kell írnod biztos valami papírt, s utána már őrá van bízva a dolog.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
Gabás
addikt
válasz Ricardo128 #38580 üzenetére
nem
-
Lompos48
nagyúr
válasz Ricardo128 #38580 üzenetére
...ez biztonságosan lekapcsolja azokat a műszaki cikkeket amiket beledugok?
Nincs szó lekapcsolásról. Egyszerűen kamikaze stílusban rövidre zár és/vagy kimúlik a beleszerelt varisztor, és kiver egy biztosítékot, nem hagyva a feszültséget felfutni. Nem jelent tökéletes védelmet, de nem árt használni.
Az adatokban szereplő 6000V és 19500A igaz (az alkatrészre), de magyarázatra szorul. A varisztor (típustól függően kibírja ezt a leírhatatlan túláramot, de csak mikroszekundum nagyságú ideig. Ilyen áram csak akkor lép fel, ha a villám tényleg házhoz jön. A 6000V nonszensz, mert, ha az bejut a hosszabbítóba, akkor már minden mindegy. Egyébként a varisztor már 300V alatt/körül megnyit és a nagyfeszültségű tüskéket megállítja.
-
djculture
félisten
válasz Ricardo128 #38605 üzenetére
Ja sajnos mamár alap egy ilyen,nagyon hülye időjárás van manapság.1 hónapja Vihar után vagy 20 gépbe cseréltem hálókártyát itt újszászon.Be se voltak kapcsolva,csak összevolt dugva az adsl velük.A telekomos csávó is rendesen dolgozhatott,hordta el a modemeket és hozta az újat.Nállam védett ez a cucc csak én hülye a splitter után kötöttem be és a splitter szétégett.De mindegy, azt adtak másikat ingyen így megúsztam
[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
válasz Ricardo128 #38678 üzenetére
Igen az is négymagosítható!
[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
Piftuka
veterán
válasz Ricardo128 #38583 üzenetére
Nem mondanám, hogy "felejtős". Én ilyen Belkin elosztót használok itthon a TV, DVD lejátszó, videomagnó, stb. védelmére.
Jól végzi a dolgát, kiváló minőségű, s én éppen azon tanakodom, hogy a számítógéphez (és annak külső perifériáihoz) használt, hagyományos elosztót is lecserélem ilyenre.Más kérdés, hogy a számítógéphez érdemes egy jó minőségű szünetmentes tápegységet is beszerezni, mert áramszünet (bármilyen okból következzék is be) esetén segít biztonságban lekapcsolni a számítógépedet.
"Aquila non captat muscas."
-
@matthew@
őstag
válasz Ricardo128 #38716 üzenetére
Tudom, igazából nekem most egy TP-Link TL-WR1043ND router-em van és azon a WiFi-t csak folytonos restart árán lehet kikapcsolni és gondoltam h akkor azon kikapcsolom és a gépembe arról úgyis ba van kötve a kábel a routerbe mivel 0,5 méterre vannak egymástól és a gépbe bedugom a WiFi -s sticket vagy mit és akkor ha épp nem kell akkor csak kihúzom és nincs WiFi, de akkor ez nem úgy működik ha jól értem, a lényeg nekem az lenne ha a gépembe ha bedugom akkor tud-e az sugározni netet, vagy ezt kicsit félreértettem
Matthew 24:42
-
AssAssynn
őstag
válasz Ricardo128 #38769 üzenetére
Azt Déli-hídnak hívják. (Southbridge, röviden SB)
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
fatal`
titán
válasz Ricardo128 #38771 üzenetére
"Mert amikor én lapot veszek, nem azt nézem ,hogy milyen a chipset benne, hanem, hogy hány giga ram benne a max, hány slot van ebből-abból."
És ezeket többnyire a chipset határozza meg.
Tovább a chipseten (is) múlik mennyire tuningolhatóak egy lapban a cuccok. Aztán pl. valamelyik chipsettel van integrált vga az i procikon, valamelyikkel nincs.
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
válasz Ricardo128 #38771 üzenetére
Azok nagyon sokat számítanak!
Most nem vagyok Abu, hogy mindet részletezzem, de pl. a P45 az olyan mint az enyém. A 775-ös foglalatnál (kb. vagy ténylegesen) ez a legjobb chip. Mondjuk a P35-ösbe nem lehet úgy tuningolni a CPU-t, mint a P45-ösbe quad CPU alatt.
Az újabb szériákat nem ismerem, de ott is sok különbség van, azt hiszem van amelyik jobban le van korlátozva, s van olyan ott is, amelyikbe jobban megy a tuning, meg többet tudnak.
Ugye ezek a chippek vezérlik az alaplap nagy részét, tehát nem elhanyagolható a szerepük.
Amúgy biztos mindjárt jön, egy szakértő, s elmondja neked. (:"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
válasz Ricardo128 #38774 üzenetére
Az alaplap BIOS-ában nem. Azt programból szokták, vagy olyat lehet még csinálni, hogy egy programmal írsz neki egy új VGA BIOS-t, s azt feltöltöd rá, s akkor azt használja. Mondjuk ez sem olyan BIOS-os tuning, mint amire te gondolsz.
[ Szerkesztve ]
-
shadow1901
aktív tag
Én úgy tudom hogy nem lehet! Viszont ott a kérdés, hogy cserélnek rajta biost...
AssAssynn: Szóval programmal[ Szerkesztve ]
Kérdezz, bármit meg lehet oldani! | Inkább privátot írjatok!
-
AssAssynn
őstag
válasz Ricardo128 #38777 üzenetére
VGA BIOS módosítással elveszik a garancia, ha jól tudom. (:
-
moha21
veterán
A VGA bios-át át lehet írni.
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz Ricardo128 #38759 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Vajon érdemes-e olyan speciális DVD-t venni,mely úgy van hirdetve,hogy kimondottan archiválásra szánták?
[link]
Tapasztalata van-e valakinek-e téren?kenwood3:
ezt az időpontot én is tudtam,de úgy tudom,még pár évre meghosszabították,csak nem tudom,pontosan meddig,ez lenne a kérdés.[ Szerkesztve ]
-
Ricardo128
senior tag
válasz Ricardo128 #38895 üzenetére
gölmétcsül ©
-
lalimano
tag
válasz Ricardo128 #38895 üzenetére
Szerintem te az LG-E2260T-PN monitort leírását nézted (ezt is linkelted), viszont a képek már az LG-LG E2260V-PN monitort ábrázolják, amin van HDMI, de a fényerő 300 helyett 250
Viszont, ha nagyon fontos a HDMI, akkor csak 3 ezer Ft a különbség (azt nemtudom, hogy kábel jár-e hozzá)Esetleg egy átalakítóval még olcsóbban kijöhetsz
(#38896) Ricardo128: Ja, elkéstem
[ Szerkesztve ]
Keresek használt CCFL/UV/Neon csövet inverter nélkül
-
kenwood3
addikt
válasz Ricardo128 #39067 üzenetére
Processzor hűtőhöz lefogató ami jár a hűtőhöz gyárilag. A procidhoz meg tökéletes lesz 1 ilyen
A csatlakozások közötti különbségről itt olvashatsz [link][ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
-
nagyúr
válasz Ricardo128 #39859 üzenetére
-
PH-User
addikt
válasz Ricardo128 #39859 üzenetére
Indítsd újra a gépet, DEL vagy F2-vel BIOS-ba be, majd nyomj egy ESC-et, akkor ki tudsz lépni? Ha igen, akkor OS probléma.
Mind1...
[ Szerkesztve ]
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
C0d3r
addikt
-
Wyll
őstag
válasz Ricardo128 #40007 üzenetére
Ha nem fér be, akkor mi a kérdés?
Amúgy szerintem itt jobban értenek hozzá.Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
xAttilaxB
csendes tag
válasz Ricardo128 #40144 üzenetére
Amit feltett driver az is jó hozzá, a win update tette fel. De kipróbáltam, hogy én teszek fel drivert hozzá amit a realtek oldaláról szedtem le, de azzal sem ment. Nagyon régi a kártya kb. 5-6 éves, de sztem akkor is mennie kéne. Csak nem tudom felfogni, hogy a mi a gáz vele...
-
joecontra
addikt
-
DJ WOKKY
addikt
válasz Ricardo128 #40557 üzenetére
cod2-ben nálam is és ezeket a különbségeket én is tapasztaltam, ahol több 100 Fps van, akkor sincs olyan pontos, vagy ugrok akkorát, mint mikor fix 250
(#40559) norbi0604: szerintem azt is leírtuk előtte többen is
Ha megvan ott is a fix 125, vagy 250, az már kiválóan jó[ Szerkesztve ]
-
norbi0604
aktív tag
válasz Ricardo128 #40557 üzenetére
Jó de a kérdésem pont ennek az ellenkezője volt
Az, hogy single-ben mennyi az ideális.
-
reset
senior tag
válasz Ricardo128 #40871 üzenetére
Skype nincs fönn? - azzal is tudod szabályozni....vagy esetleg az audio managerrel...
[ Szerkesztve ]
-
reset
senior tag
válasz Ricardo128 #40879 üzenetére
Az jó, ha jó ...biztos a Cam Center lesz az..
-
DJ WOKKY
addikt
válasz Ricardo128 #40994 üzenetére
hova kell neked ennyire vékony ? állatába 25 mm-esek szoktak lenni
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
válasz Ricardo128 #41404 üzenetére
Ez elég rendesen illegális téma.. itt nem szabad ilyenekről beszélni a szabály szerint.. Telepítsd újra a rendszert, nem hiszem hogy emiatt restartol neked mindig.
Üdv: Csabee.
-
C0d3r
addikt
-
Mardel92
tag
Besétálsz egy boltba, leveszed a polcról a win7et, majd a kasszás néninek/bácsinak odaadod a bankkártyád és virulsz Problem solved!
-
phoenix64
őstag
válasz Ricardo128 #41399 üzenetére
Oké, bár nem tom minek örüljek Ugyanúgy használhatatlan... az a baj hogy a kari már 3 hónapos , nem tom mennyi idő lesz a garanciáztatás :/
-
Realradical
őstag
válasz Ricardo128 #41415 üzenetére
A Sade márki könyv alapján készült. Szadizmus/társadalomkritika 'kis' perverzióval.
[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
C0d3r
addikt
válasz Ricardo128 #41419 üzenetére
Próbáld meg itt is: Léghűtés topik
-
elfelejtette
veterán
válasz Ricardo128 #41448 üzenetére
Szerintem konkrétan a SATA3-as HDD-kre gondolt, nem a csatlakozóra...
SATA3-as HDD-nek tényleg nincs értelme, max. akkor lesz, ha az alaplapokon csak SATA3-as csatlakozók lesznek.
A poén az, hogy a SATA3 a gyorsuló SSD-k miatt kellett, csak azok már lassan az új korlátot is elérik..."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
x_o_n
veterán
válasz Ricardo128 #41446 üzenetére
Ha nem integrált hamg karir hanem egy pci,sb audigyt használsz skkor màris nyersz 40%.
Ha ennél több kel akkor erősitős hangkari vagy egyszerüen vegyél pàr ezer ft egy erősitőt.
Pc-erősitő-füles -
C0d3r
addikt
válasz Ricardo128 #41661 üzenetére
Nem minden esetben előnyös ez a használat közbeni ki-be húzogatás.
Ha 4 pines, akkor azt lehet szabályozni szoftveresen, BIOS vagy Windows alkalmazás is van hozzá, gyártótól függően. Inkább válassz halk ventiket (Coolink, Arctic Cooling), avagy vegyél potméteres csodaszerkezetet.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest