Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz Vakegérke #16701 üzenetére
Nem tartom magam botfülűnek, de nekem nem sikerült még különbséget tennem FLAC és MP3 között. Persze, nincs is több százezres meg milliós rendszerem, de azért az adatlapomon lévő fejhallgatóval szerintem már lehetne hallani.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Vakegérke
félisten
válasz Bjørgersson #16702 üzenetére
Csak a száraz tényt írtam le.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Bjørgersson
félisten
válasz Vakegérke #16703 üzenetére
Értettem én.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Deck
titán
válasz Bjørgersson #16700 üzenetére
Okostelefonon keresztül fülessel szoktunk zenét hallgatni a legtöbb esetben, néha csak telefonon a hangszórón. Én nem tudtam különbséget tenni az mp3 és a flac között ezért, is kérdeztem rá miben lenne érdemesebb de akkor maradok az mp3 (320kb/s) nál. Amúgy most egy MDR-NC31EM Sony fülesen hallgatok.
Köszönöm mindenkinek
[ Szerkesztve ]
PS5
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Nemrég költöztünk falura, és van fekete és barna kukánk. A barnába megy a szerves hulladék. Ami eddig tiszta is, de hogyan? Ömlesztve, vagy zacskózva? Mert ugye ha ömlesztve rakom, akkor elég cudar szaga lesz illetve ki is folyik belőle mert lukacsos az oldala. De ha meg zacskózva akkor elég nehéz lesz komposztálni. Az önkormányzatnál új volt a kis hölgy és nem igazán tudott válaszokat adni, illetve azt is mondta, hogy a pelenka is oda megy amit kétlek. A lényeg, hogy a házban egyenlőre két külön kukába gyűjtjük a hulladékot majd megy ki a két kukába, egyenlőre zacskóban. De vajon jó ez így?
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
kiterjesztették a céges net-korlátozást az otthoni hálózatokra is, tehát már a saját wifi-men sem tudok otthon meghallgatni egy zenét youtube-on munka közben.
McAfee nevű szoftver tiltja a hozzáférést gyakorlatilag mindenhez.Ismertek olyan módszert, amivel ezt meg lehet kerülni?
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
Shingen
addikt
Hali!
Ezeknek a hip-hop baseball sapkáknak egyenes a napellenzője, ezeket meg lehet úgy ívesre törni mint a szimpla baseball sapikat?
風林火山
-
fenyoman
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy WD 500 gigás külső vinyó.Rajta 23db mappa 3D filmekkel.Van egy ASUS Air média lejátszóm,aminek a szerkesztés menüjével átneveztem a mappákat,hogy rövidebb legyen a címük.Na azóta a számítógép nem látja a mappák tartalmát,azt írja hogy üres mappa.A merevlemez tulajdonságaiban viszont látja,hogy kb.400 giga foglalt terület van.A média lejátszó viszont továbbra is látja a filmeket,és le is játsza őket.Mit tudnék tenni,hogy újra hozzáférjek a filmekhez a számító géppel?Köszönöm!Annyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít!
-
rii
nagyúr
aziasztok
a kis- és nagykanalak hány ml-esek?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
törölt tag
válasz philoxenia #16718 üzenetére
Kérdés hogyan értelmezzük a dolgot. Ha konkrétan a kanál mértani térfogatát nézzük, akkor OK, igazad van. Ha az egy merítéssel megemelhető anyag mennyiségét, akkor biztosan nem. Pl liszt vagy porcukor messze nagyobb térfogatot fog adni, mint mondjuk a víz. Folyadékoknál is némileg eltérő lesz a mennyiség a felületi feszültség eltérő mértéke miatt. Vízből pl több fér bele, mint a mértani térfogat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz philoxenia #16720 üzenetére
Igen, pont ezért értelmetlen egyáltalán foglalkozni vele.
Kristálycukor esetén meg sokat számít pl a kristályok mérete is. Mondjuk az az ízt is befolyásolja. (Aki nem hiszi próbálja meg ugyanazt az ételt/italt elkészíteni kristálycukorral és porcukorral is. A különbség a kettő között mindössze a kristályok mérete. Az éízvilág mégis más lesz.)
Folyadékoknál pedig a nedvesítési jelleg is számít. Az meg ugye mindkét anyagtól függ, ergo nem ugyanannyi lesz a merhető mennyiség alumínium vagy acélkanállal. A többi anyagról már nem is beszélve.
-
törölt tag
válasz philoxenia #16722 üzenetére
Már melyik része nem számít?
-
-
rii
nagyúr
sziasztok
mit jelent azz, hogy " ....mélyen ásott téglalapunk hosszanti oldalát a téli nap irányába tájoljuk ....."
hehe ... de getszi egy oldal ... 5-jére vettem észre, hogy nem kopipészelni .... jóokémegértem, hogy ne lehessen az egész cikket kimásolni, nadeakkoris kellett az az egysor ... arról nem is beszélve, hogy van a view page source, vagy bármi más ... chromium-ban developer tool találtam most meg, vagy neaggyisten save as webpage, és megnyitja az ember bármilyen textedit-tel ...
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
philoxenia
MODERÁTOR
Elvileg lehetne körcikk alakú a hegyével délnek már akkor...
-
törölt tag
Már nem igazán vagyok szomjas, de most többen azzal bombáznak, hogy gyk semmire sem kell jan 1 után építési engedély, mert a közmunkán azt hallották.
Most akkor mi van?
Szerk. Ezt így nem vagyok hajlandó rögtön elhinni.[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz philoxenia #16736 üzenetére
Aham, na ez az amit majd holnap olvasok meg.
Köszönöm te sárkányság. -
brownus
veterán
van itt a ph-án könyvelős topik, számlázós topik? katás kérdésem lenne, köszi előre is!
-
Bjørgersson
félisten
válasz brownus #16739 üzenetére
Édesanyám ilyen területen dolgozik, mi a kérdés?
-
brownus
veterán
-
fenyoman
csendes tag
válasz #33253120 #16714 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget,sikerült.Rufus progival csináltam egy bootolható usb kulcsot,rátettem egy telepítés nélküli Ubuntut,és átneveztem a mappákat ahogy tanácsoltad.És láss csodát,újra látja a Win7 a mappa tartalmát.Még egyszer nagyon köszönöm!
Annyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít!
-
Shingen
addikt
Hy!
Vettem egy lapost és azt írták adnak hozzá start pluszt, pontosan nem tudom mit takar vmi telepítő lemezeket?
風林火山
-
Bjørgersson
félisten
válasz Shingen #16744 üzenetére
Miért nem az üzletet kérdezed? De komolyan.
-
Shingen
addikt
Hali!
rendeltem MM egy laptopot.
MM mindig postával küldi a cucokat ki?
Mert régebben egy tabot rendeltünk aztán a magyar posta hozta, nem futárcég.風林火山
-
Bjørgersson
félisten
válasz EmberXY #16747 üzenetére
©
-
EmberXY
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók