Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Azonnali fáradt gőzös kérdések órája (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#2001) szállitó válasza FehérHolló (#1990) üzenetére


szállitó
senior tag

ebben az esetben én nyulok a panaszkönyvért a mekit amugy is szeretem ott anyi furcsaságvan pl van ahol reggel csak reggeli menü van van ahol meg mindig teljes menü...nem értem a sok hülyeséget [kép] biztos a kipon szmájlingal tanitják ezeket ...

(#2002) FehérHolló válasza WillChi (#2000) üzenetére


FehérHolló
veterán

Az ÁFAkulcsot nem akartam megkérdőjelezni, mert nem vagyok annyira benne a témában. Annyit viszont tudok, hogy dolgoztam vendéglátóipari helyen, és szeptember 1-től mindenre 20% ÁFA-t kellet számolnunk.

[Szerkesztve]

Skynet is real. It's called Google.

(#2003) whitezo88 válasza FehérHolló (#1998) üzenetére


whitezo88
nagyúr

no én ezt nem tudom hogy hogy van, de nem lehet hogy a kuponoknál szabály az hogy nem lehet kisebb mint a mellé adott készpénz ( amiből visszaadnak sokat ) ... fogalmam sincs... :F

(#2004) FehérHolló


FehérHolló
veterán

Most hívott a MaTáV callcentere, hogy van egy új csomag, év végig lehet rá előfizetni. Annyira speciálisan az én igényeimhez van igazítva, hogy még a neten sincs fenn, a T-pontokban sem tudom igényelni (nem is tudnak róla állítólag), csak callcenteren keresztül.

Az előfizetés 4k pénzbe kerülne havonta, ebből a 4000 forintból minden egyes fillér lebeszélhető. A számlázás perc alapú, és 20Ft/perc a díjazás az ország bármelyik területére.
Jelenleg egy havonta 3200-ba fájó előfizetésem van. Ebből 1600 lebeszélhető havonta, másodperc alapú számlázás, percenként 7 forint 80 fillér.

Miért néznek hülyének??????????


Arról nem is beszélve, hogy havonta 10 percet telefonálok, a telefonvonal csak az internet miatt van bekötve. Ehhez képest valóban az igényeimhez van igazítva ez az új csomag...

[Szerkesztve]

Skynet is real. It's called Google.

(#2005) brownus


brownus
veterán

hol lehet olcson plüss állatokat venni? micimackó vagy a tigris érdekelne...

(#2006) donw3ga


donw3ga
senior tag

Sziasztok, talán járatos valaki az alábbi kérdésben :)
Vettem hitelre egy új lakást, az adásvételi szerint 2006. november végén birtokba kellett volna adnia az ingatlant az eladónak. Ez a mai napig nem történt meg papíron, 1 kulcsot kaptam, bútortárolásra, de én költözni szerettem volna. A vételár már teljesen ki van fizetve. Az adásvételiben konkrétan ki van kötve a kötbér mértéke késedelmes átadás esetén. Van rá esély szerintetek, hogy kifizetik a kötbért minden vita és pereskedés nélkül?

(#2007) sekli válasza Sir Pocok (#1985) üzenetére


sekli
addikt

334-ből csak 77-en nem isznak reggel...? :)

#marsu #904 környékére emlékszel még?

(#2008) szállitó válasza donw3ga (#2006) üzenetére


szállitó
senior tag

nincs, nem arrol hires egyik cég sem.
újlakás vagy újépitésü? ha használatbavételi engedély megvan bejegyzik, papiron létrejön a kéró utána költözhet a lakó.

(#2009) donw3ga válasza szállitó (#2008) üzenetére


donw3ga
senior tag

új építésű társasház, használatba vételi már megvolt nov. 30án. Viszont a lakásban még volt sok hiányosság, festés minősége, stb stb. Az eladó-t már hetente többször hívom és nem igazán siet a birtokba adással.

(#2010) brownus válasza brownus (#2005) üzenetére


brownus
veterán

vau

(#2011) donw3ga válasza brownus (#2010) üzenetére


donw3ga
senior tag

(#2012) brownus válasza donw3ga (#2011) üzenetére


brownus
veterán

köszi, de ez már késő. azért körbe nézek, hátha találok bp-i érdekeltségűt. bevásárló központokban keresgéltem de baszott drágák, ami itt a vaterán 1500 körül van a boltokban 4-5 ezer. egy darab rongy meg szőr... , és még nem is nagyok.
meg a nagy tömegben nincs türelmem küzdeni, gondoltam hátha tudtok egy kedves kis játékboltot egy nem túl forgalmas helyen.

(#2013) szállitó válasza brownus (#2012) üzenetére


szállitó
senior tag

A Walt Disney nagyon drága,nem kapni a mi utcánkba vau :))

ha jóminöségüt szeretnél amit a jogtulajdonos gyártat az nem olcso mulatság sehol sem ha jó az ''utángyártott nézz körbe egy piacon'' de hamarabb mint az APEH vagy a Vám kommando . mert azt ök is elviszik a fa alá ;]

[Szerkesztve]

(#2014) marsu válasza sekli (#2007) üzenetére


marsu
addikt

Szia!

Nem felejtettem el ....

De nem találtam semmit ... :( :(

Még nem adtam fel :D

Press any key to continue ...

(#2015) Avalon


Avalon
tag

Lenne egy kérdésem, de nem találtam rá választ Google-n se. Melyik az a vírus, amelyik Afrikában pusztított, halálos, de sikerült megfékezni és kiírtani (elméletben), és már csak egyetlen egy tenyészet van belőle a világon, az USA-ban, valami szigorúan őrzött laboratóriumban. Nem valami ismeretlen, hanem viszonylag ismert. Ha jól emlékszem a pestis volt az, de nem vagyok benne biztos. Ebola biztosan nem, mert abból Európában is tartanak még, lepra még mindig van szabadon is, a spanyol lázat nem tudom, de ha jól emlékszem abból is tartanak több helyen is.

Hálás lennk a segítségért, fontos lenne. Előre is köszönöm. :R

(#2016) sekli válasza marsu (#2014) üzenetére


sekli
addikt

oké, csak említettem...:) :R

(#2017) marsu válasza Avalon (#2015) üzenetére


marsu
addikt

Szia!

Annyira nem vágom a témát, de amit én találtam a már megfékezett vagy eradikált kórokozók világszerte az a fekete himlő, Nipah vírus, Hanta vírus, kullancs encephalitis és vérzéses láz, Nyugat-Nílus-vírus (WNV = West Nil vírus), SIV-vírus, Marburg vírus, ...

Press any key to continue ...

(#2018) Armahun


Armahun
addikt

Sziasztok!
A gondom a következö lene: Keresek egy ''örgoglakat szerő '' játékot, de nem tudom a nevét.
A játék két hengerből áll az egyiknek a belsején van e labirintus ( mintha egy fal labirintus össz lenne hajtva egy hengerré.
A másik fele is egy hengeres rúd ezen található egy pöcök.
A lényege, hogy ezt a pöckös darabot kell végigvinna a másik belsejében lévő labirintusban.

Remélem tudtok segíteni,hogy mi a pontos neve, esetleg hol lehetne beszerezni.

Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezévében megszakítani igen nagy illetlenség.

(#2019) marsu válasza Armahun (#2018) üzenetére


marsu
addikt

Szia!

'''' örgoglakat szerő '''' :F :F

Azt szeretted volna írni, hogy '''' ördöglakat szerű '''' ?

:DDD :D

Press any key to continue ...

(#2020) marsu válasza Armahun (#2018) üzenetére


marsu
addikt

Szerintem ez valami 3D-s labirintus dolog lehet, próbáltam így rákeresni, de rengeteg a találat ...

Press any key to continue ...

(#2021) Armahun válasza marsu (#2020) üzenetére


Armahun
addikt

Igen azt akartam írni.
Google most nem a barátom próbáltam már mindenféle variációban.
Szerintem az a baj hogy kb 5 éve láttam németeknél, lehet hogy már nem is létezik.

Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezévében megszakítani igen nagy illetlenség.

(#2022) Integra


Integra
titán

dv video felvételt milyen progival érdemes konvertálni hogy utána kiírjam dvd-re?

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#2023) Armahun


Armahun
addikt

Szerintem tudja minden videovágó progi pl: premiere

Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezévében megszakítani igen nagy illetlenség.

(#2024) deniro2 válasza Avalon (#2015) üzenetére


deniro2
senior tag

marsu jól mondja, valószinüleg a fekete himlőre gondolsz.

(#2025) marsu válasza deniro2 (#2024) üzenetére


marsu
addikt

Szia!

A fekete himlő története:

• A fekete himlő heveny, főleg cseppfertőzés útján terjedő súlyos megbetegedés, kórokozója a variola vírus.
• A fekete himlőről, az emberiség történetének egyik legpusztítóbb megbetegedéséről feltételezik, hogy több mint 3000 évvel ezelőtt indult el Indiából, vagy Egyiptomból. A járvány évszázadokon keresztül újból és újból végigsöpört a kontinenseken, megtizedelte a lakosságot, nem egyszer megváltoztatta a történelem menetét.
• Néhány ősi kultúrában a fekete himlő volt a gyermekek első számú gyilkosa, ezért a szokások megtiltották, hogy az újszülöttnek nevet adjanak, mielőtt az megkapja a fertőzést, és megpróbálja bebizonyítani, hogy képes túlélni a betegséget.
• Fekete himlőben halt meg II. Mária Anglia királynője, I. József Ausztria császára, I. Lajos, Spanyolország uralkodója, II. Péter orosz cár, Ulrika Eelonóra svéd királynő és XV. Lajos Franciaország királya.
• A fekete himlő, amelyre soha nem tudtak hatásos gyógymódot kifejleszteni a betegek 30százalékát megölte. A betegség a túlélők 65-80 százalékát örök életre megjelölte, mély himlőhelyet hagyva, főleg az arcukon.
• A vakság volt a betegség másik, leggyakoribb szövődménye. A 18. században, Európában a bejelentett vakság esetek egyharmadáért a himlő volt a felelős. 1898-ban egy helyzetfelmérés szerint Vietnamban, a serdülőkorú gyermekek 95 százaléka volt himlőhelyes, a vakok kilenctizedénél a himlőnek tulajdonították a látás elvesztését.
• A 18. század végén Svédországban és Franciaországban a himlő minden tizedik gyermeket megölt. Ugyanebben az időben, Oroszországban minden hetedik gyermeket vitt el a szörnyű kór.
• 1798-ban Edward Jenner, angol orvos kísérletei eredményre vezettek, ő elsőként oltott be egy kisfiút tehénhimlő váladékával (vakcina) emberi himlő ellen, ez az eljárás hozta meg az első reménysugarat, hogy megfékezhető a járvány.
• Az 1950-es évek elején - 150 évvel a védőoltás felfedezése után - évente még mindig 50 millióra becsülték a fekete himlőben megbetegedettek számát, ez a szám, az oltások következtében 1967 -re 10-15 millióra csökkent.
• 1967 -ben a WHO összehangolt tervet készített a fekete himlő gyökeres kiirtására, hogy megszüntesse az ''ősi korbácsot'', amely a világ lakosságának hatvan százalékát fenyegette, minden negyedik áldozatát megölte, a legtöbb túlélőjét megvakította, vagy örökre megjelölte és a kezelés valamennyi formája alól kibújt..
• A himlő elleni rutinszerű védőoltást 1972 -ben a legtöbb országban megszüntették.
• A sikeres és összehangolt kampány végül is visszaszorította betegséget Afrika szarvára, ahol 1977-ben, Szomáliában regisztrálták az utolsó megbetegedést. 1978-ban egy végzetes laboratóriumi baleset következtében, Angliában meghalt egy kutató. A fekete himlő betegség megszűnését hitelesítették, mindezt a világ országainak nagyfokú, összehangolt tevékenységére alapozták. Kiváló tudósok bizottsága 1979-ben himlőmentesnek nyilvánította a Földet, és ehhez a határozathoz a World Health Assembly 1980-ban utólag hozzájárulását adta.
Napjainkban a WHO nem ajánlja a lakosság részére az általános védőoltást, mint a fekete himlő elleni megelőző védekezést, és ezért ez az oltás nem is lehetséges.

Press any key to continue ...

(#2026) deedee


deedee
őstag

hali!
''IMAX technikával forgatott film '':ez konkrétan mit jelent?Speckó képminőség/felbontás és speckó hangminőség?Vagy esetleg 3D kép?

(#2027) deedee válasza Integra (#2022) üzenetére


deedee
őstag

ulead video studio:konvertál,menüt csinálhatsz,kiírja a végén a filmet stb

(#2028) marsu válasza deedee (#2026) üzenetére


marsu
addikt

Szia!

IMAX Technológia [link]

Az IMAX történetének kezdete két világkiállításhoz köthető: az 1967-es montrealihoz illetőleg az 1970-es osakaihoz. Előbbinek volt a fő attrakciója a több mozivászonra egyszerre vetített filmek bemutatója. Ez azonban meglehetősen kényelmetlen volt, mivel több vetítőgépre volt szükség ehhez a rendszerhez - kanadai filmesek és vállalkozók egy csoportja azonban elhatározta, hogy létrehoznak valami jobbat. Egyetlen, nagyon erős vetítőgépet álmodtak meg, amely a hagyományosnál sokkalta nagyobb, tisztább, szebb képet tud vetíteni. És lőn - 3 évvel később Japánban be is mutatták a működőképes rendszert.
Maximum Image - ennek a rövidítése az IMAX. A hagyományos 35 mm-es filmnél tízszer, a 70 mm-esnél kb. háromszor akkora filmet használnak az IMAX vetítőiben. Általában emiatt tolódik el az IMAX-os filmpremier - hiszen nem kevés időbe és energiába kerül átdolgozni a már kész alkotásokat az új rendszerre.
IMAX moziteremMíg a hagyományos vetítők függőleges behúzással dolgoznak, addig az IMAX gépeibe horizontálisan kell befűzni a filmet. A képkockákat - melyeket pedig vertikálisan torzítva vetítenek ki - vákuum tapasztja rá a lencsére, ezzel érik el a mindezidáig páratlan képélességet. Létezik 3D-s IMAX technológia is - ebben az esetben szintén ugyanarról a filmszalagról, de külön-külön vetítik ki a jobb és bal szemnek megfelelő képet. Mindez egy nyolc emelet magas, 21*27 méteres vásznon jelenik meg. A termek kialakításából fakadóan pedig végre teljesen mindegy, hogy hova kapjuk a jegyünket - az első sorból ugyanúgy élvezhetjük a látványt, mint az utolsóból, akár a szélen, akár középen ülünk.
A tökéletes képminőséghez tökéletes hang dukál - 6 csatornás, 24.000 wattos Surround Digital hangrendszert használnak az IMAX mozikban. Külön DVD-ről, a filmhez pontosan időzített módon játszák le a hangokat.
A legtöbb IMAX filmet kifejezetten ezekbe a mozikba forgatták - ezek általában 40 perc körüli alkotások, amelyekkel híven tudják demonstrálni a technológia előnyeit. Rengeteg háromdimenziós animációs kisfilm került bemutatásra - elsőre talán hihetetlennek hangzik, de a természetfilmek is hatalmas közönségsikernek örvendenek. Mitöbb, a legelső 3D-s IMAX film (Wings of Courage - 1995.) pontosan azért tarolt, mert egyedülálló módon volt képes bemutatni az Andok szépségét. Antoine de Saint-Exupery dél-amerikai kalandját követhetjük végig benne, amint repülőgépével lezuhan, és le kell jutnia a jeges hegycsúcsokról. Azonban nem csak a természeti képek lenyűgözőek, hanem a karakterek közötti dialógusok is - amelyekre pontosan azért nehéz odafigyelni, mert annyira a helyén vannak az apró részletek, hogy elvonják a néző tekintetét.
A Kék Bolygó DVD borítójaAz egyik legnépszerűbb film a Kék bolygó címet viseli - az operatőri munkálatok jelentős részét űrhajósok végezték el. A filmben úgy szemlélhetjük a Földet, mint maguk az űrhajósok - sőt, átélhetjük a földreszállás vagy épp a víz mélyére merülés élményét is. Hasonlóan nagyszerű munkának tartják a nézők A Mir űrállomás című filmecskét is, amely az amerikai-orosz együttműködés idején készült. Láthatjuk, ahogy a két nemzet tagjai a Föld felett keringve igazi bajtársakká válnak, és érezhetjük a már-már klausztrofóbiás bezártságot is az űrállomás belsejében - de kitekinthetünk az űr vagy épp a Föld szépségére is.
És hogy legyen némi tudományosan jól megalapozott science-fiction is a példák között, L5: First City In Space (L5: Az első űrváros) címmel jelenleg is fut egy háromdimenziós film. Az első, űrben született gyerek visszaemlékezéseiből ismerhetünk meg egy reális forgatókönyvet az első földönkívüli városáról. 3D animáció keveredik űrexpedíciók valódi felvételeivel - vágyálom valós, tudományos adatokkal.
A hollywoodi szuperprodukciók is sorra kopogtatnak az IMAX mozik bejáratánál. Az űrhajózás témakörénél maradva például elkészült az Apollo 13 IMAX változata is, az utóbbi évek nagy slágere - minő meglepetés! - a Star Wars volt: A klónok támadása ugyanis ebben a formátumban is bemutatásra került.
Az elmúlt évek termésében megtalálhatjuk többek között a Batman: Kezdődik!-et, a Charlie és a csokigyárat vagy a Pókember második részét. A Mátrix második és harmadik epizódja sem maradhatott ki; a gyerekek kedvence pedig az Oroszlánkirály lehet. Az idei év későbbi részében a képregényes vonalat erősítheti a V mint Vérbosszú illetőleg az új Superman mozi IMAX bemutatója.
Bár jó ideig úgy tűnt, a Duna Plazaba be fog költözni egy IMAX terem is, sajnos nem így történt, így - egyelőre - itthon nem élvezhetjük ezt a minőséget. Bécsben, Krakkóban illetve Varsóban találunk a legközelebb IMAX mozit.
A cég hivatalos honlapjáról el lehet jutni mindegyik város saját műsorához, ám ha valaki a bécsi bevásárlótúrát egy röpke filmnézéssel akarja megtoldani, jó, ha előre foglal helyet magának, mivel gyakorlatilag folyamatosan teltház van.

;)

Press any key to continue ...

(#2029) deedee válasza marsu (#2028) üzenetére


deedee
őstag

:DD :R :R

(#2030) spotless


spotless
csendes tag

sziasztok

egy
magasság: 250
szélesség: 65
mélység: 40

paraméterekkel rendelkező bútort kábé mennyiért csinálnak meg?
ehhez hasonló kellene: [link] csak ez az IKEA-s bútor nem minden szempontból felel meg.

.

(#2031) Agyasima


Agyasima
senior tag

Ha a Media Player Classic nem tetszik, a BS Player pedig eladta magát kilóra reklámokért, melyik lejátszót szeressem filmnézéskor??? Ez itt a kérdés! Több alternatívát is szivesen fogadok! :)

toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror

(#2032) (Bundás) válasza Agyasima (#2031) üzenetére


(Bundás)
addikt

Nem kell több alternatíva : [link] ;)

(#2033) Agyasima válasza (Bundás) (#2032) üzenetére


Agyasima
senior tag

Lerántottam ezt is, meg még a Crystal Playert és a VLC Playert is, valamelyik csak jó lesz! :D Kösz!

toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror

(#2034) Pityesz78


Pityesz78
tag

Sziasztok
Lécci mondjátok meg, hogy a high speed xd kártya a Pc és a gép között gyorsabb, vagy többet lehet rá fotózni mondjuk vaku nélkül egy adott idő alatt? Vagy mind2? Szóval miért is jobb? És ez a 3D, olajfestmény, művészi rajz, és vízfestmény funkciói mire jó és hogy kell használni ha egyáltalán érdemes a használatra.

off: Csak mondom, hogy a Birdpc-től telefonon foglaltam le egy H1gb xD-t, mondtam, hogy egy ismerősöm megy érte és a köcsögök persze M-eset adtak a H-s áráért. Szóltam nekik, hogy enye-benye, , de persze a H-s már elfogyott és csak januárba lesz, vagy visszaadják a különbözetet. Szóval ha nincs nagy különbség a fotózáskor akkor inkább használom a különbözetet meg leverem rajtuk.

üdv

(#2035) marsu válasza Pityesz78 (#2034) üzenetére


marsu
addikt

Szia!

Próbálj itt körbenézni: --> [link] <--

Lehet hogy hamarabb rátalálsz a válaszra, mert igazából azt sem értem 100% amit kérdezel :(

:DDD

Press any key to continue ...

(#2036) marsu


marsu
addikt

Sziasztok!

Aktuális karácsonyi nagybevásárlás... Nézegettem a számítógéphez árult hangszórókat vásárlás közben. Kis egyszerű mezei hangszóró, rá van írva 1200Watt P.M.P.O ... Szerintem európai mértékkel jó ha volt 10 Wattos,... (Made in China)

Azóta gondolkodom azon, hogy mi az a P.M.P.O.? :F

Press any key to continue ...

(#2037) Winner_hun válasza marsu (#2036) üzenetére


Winner_hun
félisten

[kép]

[link] ---> [link]

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#2038) marsu válasza marsu (#2036) üzenetére


marsu
addikt

[kép]

A képen is látszik, hogy van egy hihetetlenül nagy ''300Watt'' nagy betűkkel, és valahol a doboz alján kicsivel a 6/10Watt valós teljesítmény....

Egy ilyen asztali nóhangszóróból ha valaki kinézi a 350Wattot, meg is érdemli, de mégis...

Press any key to continue ...

(#2039) marsu válasza Winner_hun (#2037) üzenetére


marsu
addikt

Köszi :R

Pedig rákerestem ... De pont azt nem találtam, hogy minek a rövidítése. Most már ezt is tudom:

Rövidités: PMPO
Jelentés: Peak Music Power Output

:D

Press any key to continue ...

(#2040) szállitó válasza spotless (#2030) üzenetére


szállitó
senior tag

30 de ha vágatsz anyagot összedobod 3óra alatt harmadábol

(#2041) spotless válasza szállitó (#2040) üzenetére


spotless
csendes tag

ha én cisnálom meg, abban nem lesz köszönet a minőségre nézve. Inkább fizetek érte sokkal többet, csak kulturáltan nézzen ki, hiszen szeretném vagy kb 5 évig még használni.

[link] az ilyen fa mennyire drága?
40 mm

.

(#2042) #35692544 válasza spotless (#2030) üzenetére


#35692544
törölt tag

ha fából pácolva lakkozva egyedi méretben csináltatod 100k alatt nem kapod meg laminált bútorlapból ABS élzárással összeállítva 30-40k között

#2041: 4,5*4,5 stafninak 320ft/fm az ára

[Szerkesztve]

(#2043) Armahun válasza spotless (#2041) üzenetére


Armahun
addikt

Műszárított első osztályú fenyő kb 50e+áfa/m3.

Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezévében megszakítani igen nagy illetlenség.

(#2044) #35692544 válasza Armahun (#2043) üzenetére


#35692544
törölt tag

ja szőrős deszkában és a te fogod felvágni és méretre gyalulni?
de a jó minőségü csomomentes borovi a 100-120k/m3 árat is elérhrti[link]
még nem is mondtam sokat

[Szerkesztve]

(#2045) Armahun válasza #35692544 (#2044) üzenetére


Armahun
addikt

ja igazad van elfelejtettem odaírni, hogy-tól.
Barkácsáruházakban lehet venni tömörfa lapokat is, de azt is le kell még szabni arra a méretre ami az embernek kell. Sokszor lehet kapni igen kedvező árban is.

Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezévében megszakítani igen nagy illetlenség.

(#2046) spotless válasza #35692544 (#2042) üzenetére


spotless
csendes tag

köszi!

Tudsz lécci néhány képet mutatni, hogy is néz ki egy ilyen bútor? Vagy hogy google-ban mire keressek rá?

.

(#2047) #35692544 válasza spotless (#2046) üzenetére


#35692544
törölt tag

bútorlapból, Mdf ajtólapokkal készült konyha[link]
itt a saját kony hám bútorlapból abs élzárással[link][link]

[Szerkesztve]

(#2048) _Petya_


_Petya_
őstag

Üdv!

Az lenne a problémám, hogy a firefox2 nem jegyzi meg a jelszavamat itt a PH-n, de mindenhol máshol igen. Biztos nem én vagyok az első aki kérdezi, de nálam van a hiba, vagy ez PH-bug?

Petya

Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!

(#2049) #65675776 válasza _Petya_ (#2048) üzenetére


#65675776
törölt tag

Eszközök -> Beállítások... -> Biztonság -> Jelszavak -> Webhelyjelszavak mentése -> Kivételek alatt nézd meg nincs-e ott a PH!.

(#2050) _Petya_ válasza #65675776 (#2049) üzenetére


_Petya_
őstag

Nem, ott nincs. Írták itt valahol, hogy szerveroldali gond van, csak nem találom azt a topikot. Azt sem tudom, hogy van-e már rá megoldás, esetleg workaround...

Petya

Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Azonnali fáradt gőzös kérdések órája (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.