Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Azonnali fáradt gőzös kérdések órája (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#44001) inf3rno válasza t420s (#43993) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Látatlanba nehéz megmondani, a bringázás más, mind a kocsi vezetés, mert aktívan dolgozol a lábaddal, magasabb a vérnyomásod, pulzusod közben. Szóval akár még az is előfordulhat, hogy bringázni éppenséggel lehet. Kérdezd meg az orvosod, esetleg gyógyszerészt, vagy olvass jobban utána a szernek.

Buliban hasznos! =]

(#44002) EmberXY válasza t420s (#43993) üzenetére


EmberXY
addikt

A legegyszerűbb, ha a kezelőorvosoddal konzultálsz (egy telefon és kész, ennyit szerintem megér), aki a gyógyszert felírta.
A forgalomban a kerékpározás is igényel némi felelősségtudatot, ha a gyógyszertől lassulnak a reflexeid, komoly baleset is érhet.
Azt is figyelembe kell venni, hogy ha úgy ér baleset, hogy abban bizonyíthatóan, ok-okozati összefüggésben a gyógyszer hatása is közrejátszott, akkor a biztosítási összegtől is eleshetsz, ha mondjuk van balesetbiztosításod, stb, ezekre érdemes odafigyelni, és amiben nem vagy biztos, azzal kapcsolatosan SZAKEMBERREL konzultálni.

Up the Irons!

(#44003) Cs1csó válasza t420s (#43993) üzenetére


Cs1csó
félisten

Minimum nem ajánlott. Amúgy aki szedi ezt a gyógyszert az HOGY érzi magát? Mert pl. bicikliúton limitált sebességgel (pl. 10-15km/h) okés tehát: jól érzi magát+bicikliút+limitált sebesség de ugye forgalomban nagyobb sebességgel semmiképp.

(#44004) janos666 válasza janos666 (#43790) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Hmm. Most néztem újra a Rick & Morty pár részét, és közben utánanéztem annak, hogy mi az a "Mandela effect", és azóta pont annak érzem ezt, hogy sokan "meg"-re cseréltek több kötőszót, mint elsősorban az "és"-t. Már olyankor is hallom, ha főzés/étkezés/szerelgetés közben bekapcsolom a TV-t TV műsorral (már 10+ éve nem nézek TV adást, csak ha efféle "háttérzajnak" kell, mikor igazából elsődlegesen márt csinálok).

De ha már ennél a tárgynál jártam, van egy másik "Mandela effect"-em is: Csak valamikor 1-2 éve tudtam meg, hogy Alaszka már régóta az USA-hoz tartozik. A szigetekről, mint pl. Hawaii tudtam, de ez az kontinensdarab Észak-Amerikából nekem teljesen ki volt esve (vagy kimaradt valahogy az iskolázottságomból, vagy valamiért elfelejtettem).
Ez csak azért érdekes két ízben, mert a síkba vetített térképen Alaszka csak egy köpésre van Oroszország keleti szélétől. -> Ami viszont felvet egy másik kérdést is, hogy miért Colombus fedezte fel Amerikát, ha játszva át lehetett hajózni ott Északon a két kontinens közt (és kis keresgélés alapján volt is Orosz kolónia Alaszkában, mielőtt felszámolták). A másik a hidegháborús történelem/földrajz. Mikor Oroszország Kubába vitt rakétákat, az USA miért nem vitt Alaszka Nyugati csücskébe, ha Alaszka=USA? :))

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#44005) pjen válasza janos666 (#44004) üzenetére


pjen
félisten

Az USA Alaszkát pénzért vette meg az oroszoktól. A rakéták pedig: kuba floridához egész közel van, oda tud lőni, viszont alaszkától oroszország sűrűbben lakott részei 6-8 ezer kilóméterre vannak. Azért nagyon nem mindegy. Kolombuszról meg annyit, hogy valakihez kötni kellett. A vikingek akkor már rég áthajóztak és ha jól tudom az őslakók is egy jégkorszak alkalmával keltek át a bering tengeren.

(#44006) Cs1csó válasza janos666 (#44004) üzenetére


Cs1csó
félisten

ahogy pjen írta már jártak ott a Vikingek kb. 1000 körül, de az "indiánok" az amerikai "őslakosok" is Ázsiából jöttek - a Bering szorosnál ami akkor még kvázi nem létezett össze volt kapcsolva a két kontintes száraz lábbal sétáltak át - és úgy jutottak el egészen a Tűzföldig, bár nyilván ezt nem felfedezésnek tekintjük. (mint ahogy az Aboriginalok (ausztrál őslakosok) is afrikai gyökerekkel rendelkeznek csak nagyon korán elhagyták Afrikát. Legalábbis ilyen tudományos elméletek vannak.

Azt, hogy Amerikát nyugatról a Csendes-óceán felől miért nem fedezték fel annak talán az is az oka, hogy az ottani két-három domináns fejlett nemzet: Korea, Kína, Japán egyike sem volt valami nagy tengeri kalandozó, Kína és Japán is főleg a part közeli hajózást részesítették előnyben. Oroszország távol-keleti része meg talán akkor még nem is volt benépesítve, sőt nem is tudom mikortól is tartozott az a rész Oroszországhoz, plusz ők sem voltak valami nagy hajósok.

(#44007) mouzrr


mouzrr
őstag

Sziasztok,

budapesti társasházban fűtési rendszerrel kapcsolatban lenne kérdésem: a lakáson kívül elhelyezett hőmennyiségmérőnél van egy elzáró csap, ami záró helyzetben csöpög, így a lakáson belül nem tudjuk a felújítást folytatni amíg a radiátorok nem kerülnek le. A közös képviselő szerint ezt a lakástulajdonosnak kell megtérítenie, azonban a mérő és a csap sem a lakáson belül van, így én nem tekintem a tulajdon részének ezt. Erre van bármilyen szabály/törvény, esetleg lakásonként eltérő lehet? A szabályzatban nem olvastam róla, bármilyen segítséget / linket szívesen fogadok.

Köszi! :R

(#44008) coco2 válasza mouzrr (#44007) üzenetére


coco2
őstag

Ha te vagy a tulaj, van egy adásvételi szerződésed, és abban (normál esetben) le van írva, mik a tulajdonod tartozékai. Ha a ház közös szerkezeti elemeinek rád eső része a lakás részének lett definiálva, akkor az a tiéd. Az is benne szokott lenni, mik tartoznak a "közös költség" halmazába. Át kellene olvasni a papírokat.

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#44009) janos666


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Mi lehet annak a matematikai valószínűsége, hogy ma véletlenül elkalandoztam erre a Wikipedia oldalra, ahol láttam ezt a képet, majd egy-két órával később belegörgettem a Twitte-be, és újra szembejött velem: [kép] :F
Először persze rögtön az jutott eszembe, hogy "hú, mennyire alaposan követnek engem különböző weboldalak közt" (pedig van mindenféle blokkóm). Viszont nem ez a válasz, mert úgy került elém ez a kép a Twitter-en, hogy válaszolt rá valaki, akit követek (Musk). :U

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#44010) Cs1csó válasza janos666 (#44009) üzenetére


Cs1csó
félisten

Ha követnek is ezek algoritmusok, meg ne sértődj nem vagy annyira "értékes" hogy egy egész hacker csapat figyeljen.
Sima algoritmus ami előnnyel is jár mert (a "janos" alapján férfi vagy) nem hüvelygomba krémet meg ajakrúzst hanem mondjuk PC alkatrészeket vagy bármilyen érdeklődési körödnek megfelelő dolgot mutatnak.

Szerintem túl van ez gondolva, persze ismert és/vagy befolyásos emberként már jobban paráznék én is: tuti én fogadnék fel egy hacker csapatot hogy védjenek.

(#44011) Inhouse válasza Cs1csó (#44010) üzenetére


Inhouse
őstag

Akkor már a követő algoritmus sem elég modern látókörű és nem elég érzékeny az elfogadásra...khmmm...

[ Szerkesztve ]

Üdv Inhouse

(#44012) janos666 válasza Cs1csó (#44010) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Jaj, nem, nem ilyesmire utaltam, hogy hacker-ek, csak a szokásos szimpla reklámozás és "internetrabszolgaság" követés, amit minden nagy cég csinál a legkisebb user-el is.
A reklámkövetésről nem tudom hol jár ma, mert van reklámblokkolóm (uBlock Origin), úgyhogy ajánlgathatja felőlem a svájci péniszpumpát és tranz pornót, úgysem látom. ;]

De ha megnézed ezt, mi tegnap nagyon meglepett, ez egy abszolút véletlennek tűnik, mert - Teljesen önállóan tévedtem arra a wikipedia oldalra tegnap. Nem reklámra kattintottam, hanem sorban nyálazgattam tovább az egyik wikipedia szócikk hivatkozását a másik után, míg ott is jártam, és megnéztem ezt a képet.
- Aztán 1-2 órán belül megint láttam ugyan azt a képet a twitter-en, de ott sem reklámként, hanem valaki, akit követek válaszolt valamire, amibe beszúrták (pár tucat embert követek összesen, és Elon Musk twitter fiókja biztos nem olyan robot, akii engem figyel - amúgy twitter-en más a nicknevem, mert a yahoo-s email címemmel együtt elveszett a korai fiókom).

Nem először láttam már életemben különböző helyeken ezt a képet, mert egy régi '70-es évek regényének egyik illusztrációja. De azért közel sem mindennapos esemény, évente 1-2 alkalommal fordulhat elő, hogy felbukkan előttem.

Szóval tegnap el sem gondolkodtam addig, mint ma te, hogy hackerek. De amilyen apró valószínűsége van ennek így, még azt sem zárnám ki totálisan, hogy Elon Musk nem is reagált arra a tweet-re ezzel a képpel, csak én látom ezt a böngészpmben, mert "hacker"-ek.
(Egyébként jó régen egész sok crypto coin-om volt - ma már sajnos nincs -, úgyhogy amiatt esetleg benne lehetnek a nickneveim, email címeim, ottani jelszavaim, stb az olcsóbb listában, amiket a feltört crypto exchange-ekről loptak el account balance infókkal együtt. Szóval bár nagyon picike hal vagyok, de azokon az elavult listákon mai szemmel nem csak ikra. -> Legrosszabb, mikor azt hiszik, hogy van pénzed, pedig nincs... Sok phising email landol emiatt a spam mappában, jön pár pm/dm még ma is. Csak emlékeztetnek rá, hogy ezt a crypto dolgot mennyire elbasztam hosszabb távon.)

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#44013) I02S3F


I02S3F
őstag

Sziasztok! Őszinte kérdés férfiakhoz!

Kontext: Apukám nem vett részt a nevelésemben, anyukám meg annál erősebben.

Azt érzem, hogy túlzásba viszem a panaszkodást. (térdfájdalom, gerincfájdalom, lassan 1,5 éve. A megoldás folyamatban.)

Nem érzelmileg panaszkodok, hanem ezekre a fizikai fájdalmakra.

Munkatársaim (szintén férfiak [IT]), abszolút nem panaszkodnak! És nem értem! Két kollégámnak rosszabb állapotban van a gerince, lenne okuk. Főnököm és másik kollégám is, sokkal többet dolgoznak, családjuk van! Nem értem!

Miért nem panaszkodnak?

Én maximum eljátszani tudnám az erős férfi szerepét, de abszolút nem akarom! :R

(#44014) BiP válasza I02S3F (#44013) üzenetére


BiP
nagyúr

Ez lehet személyiség, de akár szülői minta is.
A férfiak alapból kevesebbet panaszkodnak az egészségügyi állapotukra (nagy általánosságban persze,mert van ilyen is, olyan is). A nők jobban figyelnek erre, meg ők alapból jobban kibeszélik az őket foglalkoztató dolgokat.
El tudom képzelni, hogy előtted főleg utóbbira volt minta, ezért Te magad is ezt a vonalat viszed tovább.
Vagy alapból panaszkodósabb típus vagy, míg a körülötted lévő férfiak meg magukban tartósak. Nem kell túlgondolni.

Egyébként az, hogy a férfiak magukban tartják, nem panaszkodnak, ez rossz társadalmi neveltetés is egyben (katonadolog, ne sírj, mint egy lány, stb.) és inkább magukba fojtják. Az erős férfi nem panaszkodik minta. És ez egyébként baromi káros, mert emiatt (is) a férfiak később mennek orvoshoz, amikor már nagy a baj.

(#44015) I02S3F válasza BiP (#44014) üzenetére


I02S3F
őstag

Édesanyám annyit mondott, hogy az én dédim idejében a férfi dolgozott csak és az ő szava volt csak, ő irányította a családot. Naphosszat dolgozott és rajta múlt a család megélhetése.

Nagymamámat (nem a dédimamára gondolok) nem engedték dolgozni, mondván maradjon csak a gyermekekkel.

Személyes véleményem, hogy a II. VH erre csak rátett.

Köszönöm a véleményed!

(#44016) krizmo_ válasza I02S3F (#44013) üzenetére


krizmo_
addikt

Üdv,
Ez diszkrimináció. ;] Pedig egy nő tudja igazán hogy tudnak panaszkodni a férfiak influenza idején. :DDD

(#44017) Top cat válasza krizmo_ (#44016) üzenetére


Top cat
őstag

Honnan is tudhatnád ezt te nőként, min megyünk keresztül influenzásan. ;]

(#44018) krizmo_ válasza Top cat (#44017) üzenetére


krizmo_
addikt

:DDD Valahogy így. Komolyabb bajotok sose legyen. :N

(#44019) coco2


coco2
őstag

Anonim pénz utalást és költést néztem revolut környékén, amikor google megemlítette, hogy az igazán anonim pénzköltéshez "prepaid card" az egyik lehetőség. Paysafecard meg astrobuy meg egyebek. Vannak itt belföldön bőven, én mégsem hallottam még róluk sosem. Biztos csak én élek a marson, azért kérdezem, használt már valaki előre fizetett bankkártyát, van itt bárkinek bármi tapasztalata velük?

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#44020) kenwood


kenwood
veterán

Nagy rajongoja vagyok a Youtubeos erdekessegek videoknak. Sorozatgyilkosok,kalandorok, asztronomia stb ...
Megfigyeleseim szerint ket fo tipus van. Az egyikben mindenfele archiv videok,a masikban animacio van.
Ami nekem nem vilagos, hogy ezeket az archiv kepeket,videokat honnan szerzik be a sokszor 20-30 perces videokhoz legalisan ?

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#44021) Cs1csó válasza kenwood (#44020) üzenetére


Cs1csó
félisten

Nem minden "fizetősen" jogvédett, van aminél elég ha a forrást feltünteted.

(#44022) coco2 válasza kenwood (#44020) üzenetére


coco2
őstag

Ha kérsz engedélyt a jogtulajtól, a youtube enged megosztani védett tartalmat újra feldolgozó videót. Mi abban a nehéz?

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#44023) kenwood válasza coco2 (#44022) üzenetére


kenwood
veterán

Az,hogy van mondjuk 20-30 forras a 20-30 perc alatt,es neha latni, hogy megjelolik a forrast,de nem mondanam jellemzonek.

Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

(#44024) janos666 válasza coco2 (#44019) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Én használtam 4-5 évvel ezelőtt (valami Himalája Szigeteken regisztrált bankét, VISA), de úgy tudtam, hogy pár éve már betiltották őket felénk.
Volt, akik tucatszámra árulták őket ("közvetítő"ként) és Biutcoin-t is elfogadtak (akár úgy is, hogy küldtél nekik BTC-t és megjelent a kártyán az EUR vagy USD).
De ez már elég rég volt...
Viszont az ilyenekről nem lehetett más számlák közt utalni (csak ki/be magadnak), csak vásárolni, vagy ATM-al készpénzt felvenni (persze napi limittel, de ha vehettél egy tucatot egyszerre, ez végképp nem volt probléma).

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#44025) coco2 válasza kenwood (#44023) üzenetére


coco2
őstag

Ami tartalom CC licence alatt van megosztva, és nincs rajta az ND flag, azt szabadon újra felhasználhatod. Ami nem szabad licences, azt bizony egyesével lelevelezed. Ha nem, lehet, a YT nem is engedi majd megosztani, vagy utólag kapsz a nyakadba egy copyright strike-ot.

Egy 20-30 perces amatőr video-t készíteni simán egy egész hónapot el tud vinni., és az még nem is túl sok idő rá. Bőven jut idő levelezésre választ kivárni.

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#44026) donmackó


donmackó
őstag

Üdv!

Milyen néven kellene keresni a két szárnyú ajtó alsó-felső beakasztóját? Az a része érdekel, ami a nem kilincses oldalon van és abba megy be a záró pöcök. Eltűntek szállítás közben és nem tudom milyen néven kell keresni.

Release the cable hounds!

(#44027) Top cat válasza donmackó (#44026) üzenetére


Top cat
őstag

(#44028) AlyrArkhon válasza donmackó (#44026) üzenetére


AlyrArkhon
senior tag

vagy [link] erre?

[ Szerkesztve ]

Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10

(#44029) donmackó válasza Top cat (#44027) üzenetére


donmackó
őstag

Igen, ennek érdekelne az alsó fele.

Release the cable hounds!

(#44030) Predator2


Predator2
addikt

Helló

Vásároltam egy refraktométert. Kocsi/motorkerékpár fagyállójának, ablakmosó folyadéknak a vizsgálatához.
Lekalibráltatva rendeltem, amiről kaptam "bizonylatot" is.
Sajnos csak egy szigeteletlen mobil/lemez garázsom van, így egyelőre nem akartam ott tárolni, hogy ne kalibrálódjon (esetleg) el.
Kíváncsi voltam ezért írtam a forgalmazónak, hogy ilyen körülmények között lehet e a garázsban tárolni, és az alábbi választ kaptam:

Tisztelt címzett!
Érdeklődni szeretnék, hogy az önöknél vásárolt refraktométert lehet kint a fűtetlen garázsban (mobil lemez garázs, még szigetelve sincs) tárolni? Nem kalibrálódik el?Nyáron a nagy meleg télen a hideg éri. Eső természetesen nem.

Köszönöm a választ előre is.

Tisztelt ............ Úr!
Kérem ellenőrizze tiszta vízzel és ha kell kalibrálja ( csavarja rá a kis csavarhúzóval) a „WATER” vonalra.

Tisztelettel,

Segítsetek, most lehet a garázsban tárolni vagy sem?

>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<

(#44031) alcsa válasza Predator2 (#44030) üzenetére


alcsa
senior tag

Lehet, és ha elkalibralodik, akkor kalibralnod kell :DDD.

(#44032) Top cat válasza Predator2 (#44030) üzenetére


Top cat
őstag

Nem tárolnám hidegben. És a kalibráláshoz desztillált víz kell.

donmackó
Akkor záródarab kell neked, amit AlyrArkhon linkelt.

[ Szerkesztve ]

(#44033) BiP válasza Predator2 (#44030) üzenetére


BiP
nagyúr

Én úgy vettem, hogy elállítódhat, de újra tudod kalibrálni a megadott módon.
Amúgy mit mérsz vele? Mire jó ez az egész kütyü?

(#44034) AlyrArkhon válasza BiP (#44033) üzenetére


AlyrArkhon
senior tag

Fagyáspont mérésére. Meg tudod nézni, hogy a fagyállód, ablakmosód hány fokig nem fagy meg, szétrepesztve ezzel tartályt/csövet. Skoda120L-hez nekem is volt :)
Mondjuk akkor még csak a klasszikus [link]
(illetve régebben még akkusavra is, ez már az ujabb akksiknál nem játszik)

[ Szerkesztve ]

Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10

(#44035) Inhouse válasza AlyrArkhon (#44034) üzenetére


Inhouse
őstag

Meg a legtöbb már olyannyira multifunkciós, hogy az akkusav sűrűségét és az AdBlue folyadékot is lehet vele ellenőrizni. És nem, vércukrot nem mér... :)

Üdv Inhouse

(#44036) janos666 válasza Inhouse (#44035) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Alkohol százalékot mérnek "piszkos" közegben is, mint a páratlan szeszes italok?

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#44037) pjen válasza BiP (#44033) üzenetére


pjen
félisten

A fék folyadékot mérték vele régebben. Ha nem volt jó, kiforralták.

(#44038) FattyDove


FattyDove
őstag

Ha van egy olyan wc helyiség ahol szó szerint nulla szellőzés van (kivéve ugye az ajtó), oda milyen szagtalanító megoldást lehet alkalmazni?

(#44039) pjen válasza FattyDove (#44038) üzenetére


pjen
félisten

El szoktak égetni egy szál gyufát és tényleg működik.

(#44040) BiP válasza FattyDove (#44038) üzenetére


BiP
nagyúr

3 szál festett kerítéslécet el kell égetni, a természetes szag lesz az utolsó, ami miatt aggódni fogsz :)

Hosszabb távon valami ventillátoros szellőző (csővel ki a szabadba) beépítése nem opció?

[ Szerkesztve ]

(#44041) Borisz76 válasza BiP (#44040) üzenetére


Borisz76
veterán

És mi van ha felette palatetős , 1000 éves padlás van....és a WC majdnem a ház közepénél található....mert ugye akkor nagyon magas felette a padlás is.

Ekkor is ventis szagelszívó a javasolt ?

[ Szerkesztve ]

Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html

(#44042) BiP válasza Borisz76 (#44041) üzenetére


BiP
nagyúr

Lesz belőle pala-gáz :)
Ezt szagértővel kell megbeszélni. Honnan tudjam? Meg a körülményeket sem ismerjük. Csak ötletelek, hogy ha nincs ablak, akkor opció-e bármi szellőztető?
Meg lehet, hogy még az általad vázolt esetben is inkább költ sokat az elvezetésre, minthogy kakiszagra érjen haza a barátnő.

(#44043) coco2 válasza FattyDove (#44038) üzenetére


coco2
őstag

Példa.

De ha van olyan lehetőség, inkább a szabad levegős szellőzés lehetőségeinek kellene utána nézni. Ezek az aktív szenes szűrők nem olyan hatékonyak, mint írják róluk. És ahhoz képest pénznyelők alaposan.

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#44044) FattyDove válasza pjen (#44039) üzenetére


FattyDove
őstag

Hogymi?

#44040BiP: Nem megoldható, kb 100 éves körfolyosós házról van szó.

#44040BiP: Az aktív szenes szűrők konkrétan scam-ek, semmi sem jók. Kedvencem, amikor konyhai kivizetetlen szagelszívókhoz veszik.

(#44045) coco2 válasza FattyDove (#44044) üzenetére


coco2
őstag

Az aktív szenes szűrők nem scam-ek, csak éppen egy 6 éves, maximum ha 20 kilós, és pukizni is óvatosan merő kislányra van méretezve a teljesítményük. Ha ahelyett te 135 kilós dromedárok dühét szellőztetnéd ki, akiknek a beleiben olyan hosszú kínszenvedés után pusztult el valami végül a megváltó szörnyhalállal, hogy azt az emberiség ellen elkövetett bűncselekménynek kellene nyilvánítani, ahhoz bizony friss levegő kell teljesítménnyel. Ha nem sikerül átfúrni valamit, akkor csak a bioszellőzés marad: bemegy oda valaki, és letüdőzi :D

(Edit: grafikusabbra akartam fogalmazni, de sajnos béna lett :((( késő este van már ehhez és fáradt vagyok agyilag)

[ Szerkesztve ]

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#44046) coco2


coco2
őstag

Vanília fagyi hűtőbe került a mélyhűtő helyett (gyerekek figyelmetlenek voltak), és teljesen felolvadt. Visszafagyasztható az, vagy megromlott és mosogatóba önteni?

កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

(#44047) MADcat válasza coco2 (#44046) üzenetére


MADcat
MODERÁTOR

Romlani nem hinném. Viszont az állaga teljesen más lesz. Lassan fagy meg, a víz kicsapódhat. Nem lesz “gusztusos.”

Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!

(#44048) I02S3F válasza coco2 (#44046) üzenetére


I02S3F
őstag

Valami édességet nem tudtok készíteni belőle? Én is úgy tudom, hogy nem érdemes visszafagyasztani.

Persze, ha két karton fagyiról van szó, hívjatok meg, házhoz megyek! ;] Szívesen besegítek a gyerekeknek a falásban :)!

[ Szerkesztve ]

(#44049) donmackó válasza coco2 (#44046) üzenetére


donmackó
őstag

Meg romlani nem fog, de az állaga nem lesz az igazi. Mi fagyi tortát szoktunk ilyenkor csinálni belőle, így az állaga mindegy.

Release the cable hounds!

(#44050) AlyrArkhon válasza coco2 (#44046) üzenetére


AlyrArkhon
senior tag

mennyit ér az a fagyi? mennyit ér a gyerekek egészsége? Különbözik-e a nullától az esély, hogy baj lesz?
Felteszed a tétet az asztalra?

Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Azonnali fáradt gőzös kérdések órája (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.