Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
válasz
Bjørgersson #16046 üzenetére
Én összefűztem őket egy pdf-be és úgy nyomtattam ki.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Bjørgersson #16046 üzenetére
Nem tudom, hogy pdf-nél működik-e, de .docnál biztosan: Kijelölöd az összeset, jobb klikk, és nyomtatás.Közben megnéztem. Még egynél sem hozza ki a nyomtatást, mint opciót...
-
Bjørgersson
félisten
Ki tudok nyomtatni valahogy 49 db PDF-et anélkül, hogy egyesével meg kellene nyitogatnom őket?
-
Met
nagyúr
válasz
philoxenia #16042 üzenetére
Nem ez?
-
Eastman
addikt
válasz
philoxenia #16040 üzenetére
Lenne egy direkt linked a kommentekhez is? Itt mobilon sajnos nem nyitja meg. Ha asztali verzióra váltok (a telefonon) akkor sem.
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
moonguru
őstag
válasz
unravel #16038 üzenetére
Szia!
Én úgy tudom hogy a telenor (a 3-ból számoltam) de a digi-é nyerő lehetne, DE sajnos nem az... (megnéztem)
Ez lenne a legolcsóbb, de én nem juthattam hozzá! (anno)
Egyébként most Vodát használok (XXL) az se rossz!
Ui:
Most látom hogy te korlátlant keresel!
Olyan sajnos csak flottában érhető el és nem nagyon reklámozzák!
A pór népnek marad ez:
-
unravel
őstag
Heló
Keresem a reletíve olcsó , korlátlan mobilinternetet. Melyik szolgáltató a legkedvezőbb?
-
Bjørgersson
félisten
Valaki tudna nekem linkelni egy földi halandók számára is érthető DirectX 11.0 vs 11.2 összehasonlítást?
-
Vakegérke
félisten
Szia!
A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság szerint ajánlott, és nem ajánlott készülékek.
-
66zio
aktív tag
Sziasztok!
Van valami hivatalos weboldal ahol utána lehet érdeklődni, hogy melyik szén-monoxid jelző készülék használata ajánlott? Melyik az amit mindenképpen kerülni kell?
-
unravel
őstag
üdv
k&h-ból online átutalás azonnal megjelenik otp-s számlán vagy csak másnap reggel?
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Samsung Max - 440 van rákötve a gépre, és most megjelent alul egy mozaikszó: B.G.N.S. . Változást nem hallok, mi lehet ez, és hogy tudom eltüntetni?
-
Vakegérke
félisten
-
Cyphon
csendes tag
Sziasztok!
Keresnék olyan szemüvegkeretet, amely olyan, mint az eredeti Google Glass kerete, tehát semmi lencse, vagy alsó keret, csak egy orrtartó és vízszintes szár. Főképp ebay-en, de normál keresőben is. Sehogysem találok, próbálkozom keresőszavak kombinációjával. Segítsetek légyszi kulcsszavakkal, de mégjobb lenne ha konkrét találatok lennének pár dolláros nagyságrendben. Köszi.
-
rii
nagyúr
sziasztok
mennyi lenne 1,7 M Ft felvétele kp-ban az Erste bankban, Erste Szupernulla bankszámla esetén?
amit múltkorában már kaptam linket leslieke -tól, nem él .-(
-
marilllyo
veterán
Vettem egy "mentett keresést" itt aprón. Ha az általam keresett termékből új kerül fel akkor kapok róla e-mail-ben értesítést. Viszont most lecseréltem az e-mail címemet. Mit gondoltok a mentett keresés is az új mail-emre küldi majd az értesítőket?!
-
törölt tag
válasz
DrojDtroll #16011 üzenetére
Igen, csak az lett volna amit mutattál, csak rosszul emlékeztem rá. Egyszer láttam csak és nekem valami olyasmi maradt meg, hogy egymásnak háttal fekszenek duzzogva.
Meg ugye én azt hittem, hogy ingyenes ezért a fizetőseket ki is zártam. -
törölt tag
Ha iPhone-ról veszek Viberen belül matrica csomagot, honnan vonja a pénzt? Telefonról vagy lehet választani PayPal-t pl.?
-
Eastman
addikt
Talán ha levideózod azt, ahogy a futár előtt zárod le, ragasztod át a csomagot, átveszi és küldöd a vevőnek a vidit mailben még mielőtt megkapná. Dobnék 500 jattot a futárnak, hogy megvárja a procedúrát (szerepeljen). Talán így. Eddig csak személyes átvétellel adtam el ilyesmit.
-
törölt tag
válasz
DrojDtroll #16001 üzenetére
Nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest