- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
-
LOGOUT
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
válasz
DrDobos #14602 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy nem kerestem. De nem is nagyon találni belőle, szerintem vagy megszűnt, vagy átnevezték, vagy valami szezonális kiadás volt, nem tudom.
De valami zajlik szerintem a kávé piacon, mert Lidl-ben nagyon régen nem láttam a saját márkás és viszonylag olcsó kávékat, csak a Bravos-t. Ma bementem egy nyitvatartó kínaiba, ahol egyszer vettem egy rettentő jó Costa-t, és ott is olyan szűk volt a kínálat és olyan drágák lettek, hogy nagyon. Segafredo majd' 7.000, Costa nem is volt, leginkább Omnia és Bravos. Nem értem, mi folyik itt. De lehet, hogy csak rossz helyen nézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, csomagolássérült Catler KM 8020 konyhai robotgép - 2 év bolti garival! -
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- Welock Touch 51
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest