Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magicrat
tag
Hát igen, sajna tudom, hogy a szűk keresztmetszet a proci.
Videókártya meg kell, mert itthon ülök, és a napi 3-4 óra álláshirdetés böngészése után kell a lövöldözés levezetőnek...
másik lehetőség még a Asus Radeon HD 3450 512MB, az olcsóbb, és akkor tudok a keretből venni még valamit, amire annyira nincs szükségem, de visszaadni a maradék pénzt nem fogják...
köszi
Mr -
Magicrat
tag
Alaplap: K7S41GX (socket A - 462)
Proci: AMD Sempron(tm) 2800+
Ram: 2048MB DDR1
500Gb és 160Gb IDE vinyók
LG DVDRwAz az alaphelyzet, hogy a videókártya még garanciális októberig, ezt anno 31e bruttóért vettem. Ennyi a keret, hogy legyen benne egy új vgakari. Ha ennyiből megoldod, hogy pci-e-s legyen a rendszert és új vgakari, ráfizetés nélkül vagy nagyon minimálisan (sajna nincs pízem erre most - lásd munkanélküliség), akkor jó...

Köszi
Magicrat -
-
Üdv,
A gyári hűtést használtam, plusz igénybe vettem a téli hideg levegőt is
ATi Tray Tools-al vagy RBE-vel lehetne szoftveresen emelni a gpu feszt, de mivel az előbbi nem támogatja a HD4600-at, és fekete képernyő fogad, ha RBE-vel átírom a bios-t, ezért nem lehet szoftveresen feszt emelni. -
tzsolesz
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple asztali gépek
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

HDMI kimenet kell,pont a cuda miatt kérdezem! A 9600GT-n van HDMI,vagy átalakitó? (az ati hdmi kimenet buta,rengeteg hangszabványt nem támogat,és ami fájó,még az 5.1 et se)