Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melorin
addikt
Megvettem a Sapphire 4670-et, csak sajnos valamiért nem érzékel jelet az LCD monitorom DVI kimenetről, ami lehet hogy az alaplapom hibája, vagy a monitoré, még nem tudom. Régi CRT monitoromat rádugom a sima VGA kimenetre, és rögtön jó minden, ezért nem a kártyára gyanakszom. Viszont ha a HDMI kimenetet használom, annak állandóan működnie kéne, vagy csak ha érzékeli a kártya a monitort, és beállítom többképernyős módba? Csak mert van egy HDMI->DVI kábelem/átalakítóm, és azzal sem működik, és az Ati kezelőpaneljén sem érzékel új megjelenítőt.
Ja, és a másik kérdésem az lenne, hogy ez a hardveres videógyorsítás melyik program alatt működik, és mit kell tenni ahhoz, hogy működjön?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Synology NAS
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- World of Tanks - MMO
- Elfelejtettem a film címét
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest