Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
A 9.4-est raktam fel hozzá, de csak azért mert pont az akadt a kezembe, mivel a másik kártyámhoz adott gyári CD-n az van.

Ez a Sapphire 4670 GDDR4-es csak úgy mellékesen van nekem, mert olcsó volt és nem tudtam ellenállni neki(kéz alól, de új)!
Netezésre pont ideális(igaz arra jó lenne az integrált is) csak azért van még a gépben, mert mikor megvettem beraktam kipróbálni és azóta lusta vagyok visszarakni a másikat, a Grid és a Dirt meg ezzel is szalad! 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MSI GeForce GT 710 2GD3H 2GB GDDR3 64bit
- Új asus rx 9070xt 16gb oc 3 ventis!
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Elden Ring PS5 játék
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Netezésre pont ideális(igaz arra jó lenne az integrált is) csak azért van még a gépben, mert mikor megvettem beraktam kipróbálni és azóta lusta vagyok visszarakni a másikat, a Grid és a Dirt meg ezzel is szalad!