Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Chaser legenda válasz  jakobinus

üzenetére jakobinus

üzenetéreSztem az utóbbi a magyarázat, idle és load hőmérséklet nem ventiszabályzás függvénye  #6958 zodo : Farigcsálásról szó sincs, csak a ventit venném le, mert a kártyára merőlegesen egy 12-es AC venti hűtene  Nem lowprofil ház lesz, a riser semmit nem old meg Nem lowprofil ház lesz, a riser semmit nem old meg Compaq gépből van? A ház 1ébként egy átépített thinkcenter lesz, ha eljutok odáig hogy átépítem. Ha tényleg free adod a risert, akkor lehet kell, menni hova kellene? Sztem 1xűbb a posta, természetesen fizetném Compaq gépből van? A ház 1ébként egy átépített thinkcenter lesz, ha eljutok odáig hogy átépítem. Ha tényleg free adod a risert, akkor lehet kell, menni hova kellene? Sztem 1xűbb a posta, természetesen fizetném #6959 F.B.I.: Nem mondtam ellenkezőjét  És nem engedek belőlük, utsó pc-m egy jó darabig, olyan lesz amilyennek szeretném. És nem engedek belőlük, utsó pc-m egy jó darabig, olyan lesz amilyennek szeretném.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux Mint
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Eladó rx 580 8gb
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Compaq gépből van? A ház 1ébként egy átépített thinkcenter lesz, ha eljutok odáig hogy átépítem. Ha tényleg free adod a risert, akkor lehet kell, menni hova kellene? Sztem 1xűbb a posta, természetesen fizetném
 Compaq gépből van? A ház 1ébként egy átépített thinkcenter lesz, ha eljutok odáig hogy átépítem. Ha tényleg free adod a risert, akkor lehet kell, menni hova kellene? Sztem 1xűbb a posta, természetesen fizetném 
 És nem engedek belőlük, utsó pc-m egy jó darabig, olyan lesz amilyennek szeretném.
 És nem engedek belőlük, utsó pc-m egy jó darabig, olyan lesz amilyennek szeretném.