Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
zUlU53
tag
Egy kis off mese:
minap egy kedves barátomnak összeállítottam egy normál irodai és egy otthoni felhasználásra, filmnézésre, kicsit tervezésre is használt gépet, most 14 k-ért kifogtam egy 1gb referenciamemóriával szerelt Gigabyte Radeon HD 4650 1 GB DDR3-at.
Csendes gépet ígértem, ennek fényében választottam mind processzorhűtőt, mind tápot.
Megláttam azt a mütyürt, amit vga cooler-nek csúfolnak, majd' elnevettem magam. Aztán meg elsápadtam, az én fogyatékosságom volt, hogy nem néztem utána: ezen a lapkán nem szabályozható a ventilátor fordulatszáma, és ez az extramini ventilátor olyan vonyításba kezdett, hogy a gép összes egyéb zaja sem tudott versenyre kelni vele, úgyhogy 2 másodperc alatt kiberháltam a ventit a helyéről (term. egyszerűen kicsavaroztam, semmi durvulás. A bordák viszont úgy vannak kialakítva, hogy tökéletesen felfér egy bármilyen 80-as venti, a szélső bordaközbe belecsavarozható. Így lett rá gyorsba egy Nexus 80 Real Silent, tápegységről hajtva. Csend is van, és mellesleg 10 fokot csökkent az idle - gyakorlatilag 0 zajjal.
Ezt csak azért írtam le, hátha valaki ilyet szeretne venni. Annak azt tudom tanácsolni, hogy vagy passzív hűtés, vagy igen jó idegrendszer legyen, (vagy egy kis kendácsra való hajlandóság), mert elkél hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest