Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zUlU53
tag
Egy kis off mese:
minap egy kedves barátomnak összeállítottam egy normál irodai és egy otthoni felhasználásra, filmnézésre, kicsit tervezésre is használt gépet, most 14 k-ért kifogtam egy 1gb referenciamemóriával szerelt Gigabyte Radeon HD 4650 1 GB DDR3-at.
Csendes gépet ígértem, ennek fényében választottam mind processzorhűtőt, mind tápot.
Megláttam azt a mütyürt, amit vga cooler-nek csúfolnak, majd' elnevettem magam. Aztán meg elsápadtam, az én fogyatékosságom volt, hogy nem néztem utána: ezen a lapkán nem szabályozható a ventilátor fordulatszáma, és ez az extramini ventilátor olyan vonyításba kezdett, hogy a gép összes egyéb zaja sem tudott versenyre kelni vele, úgyhogy 2 másodperc alatt kiberháltam a ventit a helyéről (term. egyszerűen kicsavaroztam, semmi durvulás
. A bordák viszont úgy vannak kialakítva, hogy tökéletesen felfér egy bármilyen 80-as venti, a szélső bordaközbe belecsavarozható. Így lett rá gyorsba egy Nexus 80 Real Silent, tápegységről hajtva. Csend is van, és mellesleg 10 fokot csökkent az idle - gyakorlatilag 0 zajjal. 
Ezt csak azért írtam le, hátha valaki ilyet szeretne venni. Annak azt tudom tanácsolni, hogy vagy passzív hűtés, vagy igen jó idegrendszer legyen, (vagy egy kis kendácsra való hajlandóság), mert elkél hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Reklámblokkolók topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Arc Raiders
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. A bordák viszont úgy vannak kialakítva, hogy tökéletesen felfér egy bármilyen 80-as venti, a szélső bordaközbe belecsavarozható. Így lett rá gyorsba egy Nexus 80 Real Silent, tápegységről hajtva. Csend is van, és mellesleg 10 fokot csökkent az idle - gyakorlatilag 0 zajjal.