- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Szia!
Érdekes,de nekem tetszik a tied ,úgy dupla hátlappal. Katamarán-ra még googleval semm találtam semmit hiába kerestem,lehet hogy olyan típusú hajóval hozták.
Ez az első ati kártyám bruttó 22.420.- jutottam hozzá, szerintem megérte jó kis kártya.
Én kártyám megegyezik a gyártó oldalán található verzíóval.
Mikor megérkezett örültem is ,mert akkoriban nem mindenhol lehetett kapni. Szabályozható a venti vezérlése és van overdrive funkció a cc-ben. Power Play technikának köszönhetően visszaveszi a kártya teljesítményét 2D-ben ,ha nincs szükség a 3D alkalmazások során használt teljes kakaóra így ilyenkor kevesebb is fogyaszt.
Kicsit nekiálltam meghúzni a karit mit bír , de nem vagyok tuning mágus így elsőre idáig jutottam vele. Később ,segítséggel további pontokat csikartam ki belőle. Anno új kiadású kártyáról lévén szó mégis gond nélkül felismerte Ubuntu 8.10-es rendszerem, nem kelett driverekkel szenvednem. Szóval örülők mai napig ,hogy őt vettem meg, halk ,stabil , van még benne kakaó ,ha majd kell. Mostanában a Grid-et nyúzom Ultra High / 1440x900-on és szakítÉs könnyú takarítani a hűtűjét ,lepattintom ,rámegyek egy kézi antisztatikus porolóval és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- iOS alkalmazások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel alaplapok 2025: B, H vagy Z chipsetet válassz?
- Autós topik
- Airsoft
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hammer Watch 2 - na szia, engem kövessél ezennel, bitte!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy XMG P406 laptop
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest