Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Ha ugyanaz lesz mint a 4670 csak 40nm-en, jelentkezni fog a fogyasztás különbség és a melegedési difi is sztem rendesen..a c2d-k is 45nm-en lettek az igaziak
szerk: #3037 Speed(R): Sztem a kisebb gyártástech kevesebb félvezető használatát jelenti, ami nem olcsó ugye. Az új gyártósorok árát kell megfizetni.
szerk2: #3041 gyiku : 75W-ot ad le a PCIx16 1.0..az AMD 70W-ot adott meg max fogyasztának..én akárhogy is számolom, ez már a tuninggal 1üttlévő fogyasztás lehet, különben ha loadon enne anyit, nem igazán lehetne tuningolni, mivel a slot nem bírná kraftolni. 4670 saccra 50-55W-ot ehet tuning nélkül loadon, 40nm-en cirka 35-45W közé saccolnám. 10W is sokat számít pl passzív hűtésnél..bár a 4670-nél sincs gond ezzel, amim most van 26xt msi heatpipeos, bőven fasza a hűtése, 4670-re istenkirály lenne...40nm-en meg aztán pláne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest