Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyet én is tapasztaltam a 4670-el és a 2600XT-nél is. a 2600xt-nél a Race07-ben csinálta, most meg a MotorMAX-ban. nem tudom mitől lehet, szintén vista. arra nem emlékszem hogy xp-n is csinálta-e.
ma mikor átvettem a vga-t, meglepődtem milyen kicsi dobozban adják. a hűtő meg nagyobb mint gondoltam, 2 slotos. 8.10-s driver-el sem lehet szabályozni a ventit, a csúszka ott van, állítani is lehet, de nem csinál semmit. talán azért mert csak 2 eres vezetékkel csatlakozik, amit nem értek, mivel 4 pines a csatlakozó
szóval 100%-on megy, nem túl hangos, de engem zavar, úgyhogy majd elhalkítom valahogy
a hőmérsékletek igen jók: idle 30 °C, load 40-45 °C körül.szerk.: ha letudom menteni a bios-t, megnézem RBE-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Nintendo Switch 2
- Arc Raiders
- Milyen egeret válasszak?
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3703, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szóval 100%-on megy, nem túl hangos, de engem zavar, úgyhogy majd elhalkítom valahogy
a hőmérsékletek igen jók: idle 30 °C, load 40-45 °C körül.