- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brumi˘
addikt
válasz
Robi BALBOA #13096 üzenetére
Valszeg driverbe van ella'llitva a dolog. CCC-be display managerne'l jol van bea'llitva? Esetleg meg diplay options fulon van alul a lenyithato resz ott van ha'rom opcio abbol tedd a legalsora.
mokus1: 19-es crt sima'n megy 1600*1200-ba, nekem anno a 17-es belineam is tudta...
-
mokus1
addikt
válasz
Robi BALBOA #13098 üzenetére
driverben is megnézheted de a 19es monitor biztos nem megy 1600*1200on szerintem
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
mokus1 #13097 üzenetére
Mondon,hogy 1600 x 1200-ban ment eddig ez tuti(van valami menü a monitorban ami kiírja,hogy mekkora felbontáson meg és milyen hz-en),és egy 19"-os crt miért ne bírna el ekkora felbonást.
Eddig elfért a monitoron de az ATI-nak nem fér el!
Szerintem az ATI driverek szarok! -
mokus1
addikt
válasz
Robi BALBOA #13096 üzenetére
a 19es monitor nem viszi az 1600*1200at!!A 6800GT-k se 1600ba mentek visszavették magukat a lehető legnagyobbra.azért van az h az 1600ba huznod kell mert nem fér el a monitorodon.
-
Robi BALBOA
őstag
Sziasztok!
A segítségetek kellene!
Van egy Sapphire hd2900xt-m,az a probléma,hogy a játékokban nemengedi az 1600 x 1200-as felbontást mindig 1280 x 960-ra lövi be és így is csak a kép 1 harmada látható!
Az asztalon is ha beálítom az 1600 x 1200-as felbontást akkor az asztalnak csak egy része látható(a játékban is igy van) és ha az monitor széléhez viszem az egeret akkor tudok iide oda menni az asztalon!
A monitorom egy 19"-os crt,márka Gericom.
Eddig 2db 6800gt-m volt és az simán vitte az 1600 x 1200-at!
Tudom hogy nem a videó kártyán múlik,hogy viszi-e az 1600 x 1200-at vagy nem,de akkor hol lehet beálítani,hogy normálisan üzemeljen?!?
Régen úgy ment,hogy feltelepítettem (mert nem ismeri a winfos a gericom márkát) digitálispanel 1600 x 1200 ként a monitort és ment,most ugyan ezt eljátszom és az előbb leírt dolgokat csinálja!
Légyszi segítsetek! -
A6ON
csendes tag
Valaki meg tudná mondani hogy mennyire lehet ezt felttuningolni
Mármint a magot és a Memóriát hány MHz-re lehetne felhúzni, mert semmi kedvem elrontani -
Tomate
veterán
2900Pro-t biztos nem hűti le. Accelero S1 egy 12cm-es ventivel lehűti, vagy víz. De van még 1-2 hűtőféleség itt a topikba megtalálod, de azoknak az ára 10k-körüli is lehet. Tuningal nagyonsokat kilehet hozni belőle. Add el a Vf900-at vegyél egy Accelero S1-et és egy 12cm-es Ventit rá. Halk és jól hűt! Én is tervezem...
-
gfefe
őstag
értem... és egy vf900 le tudja kellően hűteni tuningban?
mert van egy fölös ithol -
gfefe
őstag
lenen egy nagy kérdésem
most akarok vga-t venni és rátaláltam 2 viszonylag olcsó karira...
egy árban van a (2900 pro 512mb 256bit) és a (3850 256mb) es kari...
teljesítményben hol áll a két kari egymáshoz? melyik a gyorsabb?
köszi a válaszokat előre is
-
Fr@ps
tag
én tegnap raktam föl az uj catalystot...
unreal..15-25 fps között mozgott...
de majdnem megszolalt... -
kavicssli
addikt
Úgy néz ki hogy olcsón 23k ért tudnák egy új Sapphire 2900Pro karihoz jutni 256/512! A gépben lévő karinak igazi társa lenne! De most nézegetem az alaplapokat amik támogatják a Cf-et! háát nem olcsó mulatság
-
Borat7
tag
helló! olyan problémám van hogy minden játék alatt ilyen krix-kroxok vannak és nme tom mi lehet a gond!én memória hibára gyanaxok de nem vagyok 100% biztos benne ha valaki tapasztalt már ilyet és esetleg tudna segíteni az jó lenne!köki
-
Tomate
veterán
Megnéztem mit teljesít egy Sapphire 2900Pro 512/256 Assassin Creed alatt.
-Windows Vista 32bit SP1
-GPU 750Mhz / MEM 2000Mhz (gyári hűtés)
-Játékban minden maxon!
-8.4 Catalyt
-3000Mhz X2
-Átlag fps 28-30, min fps 23 a max pedig olyan 30-40 (teljes mértékben játszható, akadásnak nyoma sincs)
-1órát játszottam vele, hőmérsékleti adatokért katt ide! Érdekes, milyen egyenletesek a hőfokok. Szerencsére tudja tartani a gyári hűtő szvsz ezek a hőmérsékletek elfogadhatóak. -
mokus1
addikt
Mi a vélemény??Elég hideg van oda kint egy erős 3dmarkhoz??
-
Brumi˘
addikt
Uj catalyst. Kiva'ncsi vok jobb lett e mint a 8.3.
-
Fr@ps
tag
és a használati utasítás sem binyolult!!!
igy kezdödik:
-végy egy kalapácsot vagy egyéb püfölésre alkalmas ezközt (a nagymama botja vagy járókeret tartóeleme nem alkalmas)
-lásd--> konyha vagy fészer
(majd beleteszünk egy képet róla)
-
Tomate
veterán
-
Fr@ps
tag
válasz
cowboy_bebop #13047 üzenetére
értem....
és ezt hogy is tudom ráragasztani...???
mert oké hogy megveszem ..de még a régi holmit is le kellen vakarnom róla plusz még ezt is rárakni.... -
cowboy_bebop
őstag
válasz
cowboy_bebop #13047 üzenetére
Szóval nyákon olyan 10 fok az előny, GPU-nál meg 4-7 (ha az AC 100%-on megy, ami ki tudja mennyire hangos).
-
cowboy_bebop
őstag
Használtan egy HR-03/R600 (egy borda tönkre nem mehet, max. karcos lehet az alja, azt meg meg kell nézni vásárlás előtt).
Itt a ph!-n olyan 8K-ból kijön, és jóval jobban teljesít, mint az AC Extreme 2900.Itt ugyan egy 8800GT-n mérik össze a kettőt (is), de a különbség jól látszik. 92mm-es ventivel nem olyan nagy az előnye, de egy 120mm-essel már jó 10 fokot ráver.
-
Fr@ps
tag
helosztok
van kettökilenc prom 512 bittes a drága..és milyen hütöt ajállotok a drága kincsemre...?
mert olyan meleg mint atom...aztán meg a nyarat sem fogja komálni elöre látom...
olyan 10000 magasságáig...thenklyú -
Qru
MODERÁTOR
válasz
mokus1 #13041 üzenetére
Nem éri meg, mert GS lassabb lesz akkor is ha húzod mind a kettőt. 256bit-es PRO is elkeni a száját jól megrántva. GS-nek a belső felépítése gyenge. 96 shader procis, mint a 8800GTS 320/640, az is kevés a jól meghúzott 2900 befogására. Nekem volt 8800GTS 640 és 2900PRO 256bit, és mind kettőt húzva bizony a 2900 jobb volt.
-
Picco
addikt
tul jo dolga van mar mostansag az embereknek azt vettem eszre, amikor megvan a teljesitmeny es minden jo akkor akarnak kartyat cserelni, nem vagom
-
Tomate
veterán
-
Lavad
tag
Üdv, srácok !
Látom szépen mennek le a VGA-árak, én ennek ellenére igéretemhez hiven megrendeltem a Accelero Extrem hűtést,a Pro-rameg vagyok elégedve a kártyával, és meg is szeretném tartani amig csak lehet. Megirom majd az észrevételeket..
-
Qru
MODERÁTOR
Ammá' igaz. Csak engem speciel zavar, hogy eddig évente kellett vga-t cserélnem, most meg már lassan félévente.
Polír: Csak akkor van értleme ha kitesztelted, hogy nem fsb limitesek a cuccaid, csak túlmelegedenk. Jah, és gar idő letelte után. Sokan nem vesznek polírozott cuccot, gondolom nem kell ecsetelnem miért...
Vízhűtés: Ha foglalat csere lesz akkor viszont blokkot is kell cserélni, ami lassan érik, mert elég régóta van hadrendben a Socket T.
-
Picco
addikt
az is igaz.
de ha azt nezed h regebben is csokkentek az arak es meg teljesitmenyt sem kaptal erte
mikor volt olyan utoljara h 30k-ertkaptal egy olyan karit amivel nagy felbontasban (esszeru hatarokon belul) maxon tudtal jatszani?
en ennek csak orulok...meg ha csokken is a 2900-em ara...ugy is belekalkulaltam amikor megvettem.
azon gondolkozom h kb 1 evig se procit se semmit nem cserelek, majd ha lesz ertelme, inkabb felpolirozom a mostanit es akkor meglesz a 3200 mhz
a piaci erteke ugyis lof*sz...addigis ha gepre akarok kolteni osszetakolok egy kozepes vizhutest ami sokaig ki fog szolgalni -
Qru
MODERÁTOR
Link No comment. Viszont még mindíg nem tudom miért pörgetik ennyire a vga piacot.
Az új 9800-as széria nem gyorsabb, pontosabban csak az emelt órajel miatt gyorsabb. De hát mi okosak vagyunk és tuningolunk ugye.
(persze az átlag felhasználók nem tuningolnak).
Vandit: Jah, beszámolták a 8800GT-be a 2900-em így váltottam.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
mokus1 #13007 üzenetére
Szerintem nem éri meg PRO-ról XT-re váltani annyival nem gyorsabb (max ha eltudod cserélni XT-re vagy nagyon minimális az árkülönbség és pl nem jól húzható a PRO-d). Akkor már inkább majd a HD 4xxx-es szériából érdemes választani.
Viszont erősebb a PRO (húzva) és az XT mint a 3870-en az tuti.
-
Tomate
veterán
Van valaki itt aki a 2900PRO (512/256) val COD2-t nyomat neten? Arra lennék kiváncsi, ha van ilyen valaki itt, hogy dx7-ben 1280x1024-ben A képnél mind a 3 extrán semmi füst, mennyi az fps-etek? Házban? Szabad téren. Aki nyomja esetleg az úgyis tudja miről beszélek.
-
Picco
addikt
te zűd hippi
olvassatok el ezt a tesztet szvsz, ha nem 1024be jatszotok akkor tuti kihajtja egy 3000mhz proci de lehet h meg kevesebb is eleg neki..mondjuk ez nem 9600gt..mindenesetre erdekes az eredmeny.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
mokus1 #12986 üzenetére
Hát lehet 1,1ns-es ramok vannak rajta, akkor 1800-ra vannak hitelesítve... akkor viszont könnyen sok lehet neki már 2000 felett. Tesztelgetni kell. (Az én vga-mon is 1,1ns-es Samsung van, kíváncsi vok meddig bírja. Bár az már másik topic-ba tartozik lévén, hogy átnyergeltem a zöldekhez.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Fotók, videók mobillal
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- World of Tanks - MMO
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sh4d0w: Én és a számítógép
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest