- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci??
senior tag
-
Đ@n!
tag
Lehet h még ma meglesz a kari ! És mivel Pro lesz érdeklődnék róla h meik XT biost válasszam rá! (Sapphire , 512/512)
-
Đ@n!
tag
Hamarosan én is benevezek a Klubba
Mod: OFF
-
Attila_26
aktív tag
2900xt valaki? olcsón adom.
-
Picco
addikt
-
-
Silenzio
addikt
válasz
Tomate #12280 üzenetére
Ha a táp kevés neki, elvileg sípolnia kell. Ha jól emlékszem, nekem mindig sípol, ha elfelejtek tápcsatit rádugni. Az én 450W-os Mercury-m hasonlóképp szutyok, mint a tiéd, tán újabb darab, de a kártya még sosem nyekegett vele. Nem fagyott, nem lépegetett ki, sőt, még óvatosabb tuningot is elviselt. Bár a teljesítménye bizony rapszodikusabb volt, mint a mostani FSP vga-táppal - több volt az apró beröccenés. Szerintem egy bekapcs erejéig vinnie kéne. Igaz, az enyém 256 bites pro.
Ha a visszavarrás után se megy a cucc, tűzzél ki vérdíjat az eladó fejére (mondjuk 10 e ft-ost), én meg kézrekerítem
Szólítsatok nyugodtan Klintísztvúdnak.
-
Tomate
veterán
Nektek milyen a tápcsatitok?
Nekem 2 molexből csinál 1 PCI-E csatit. De nekem ebből a 6pin-es csatiból az egyik pinbe nem megy kábel, szóval ott csak a helye van. A két molsexben pedig egyenként 3-3 tű van a 4 helyett. Az utolsók nincsenek benne. Ez a normális? -
Joci??
senior tag
hát faxa! akkor azt is cserélhetem le! mert azért szeretnék abból a prociból is 3,2Ghz-et kihozni ha nem többet! a karim meg alapon húzva van!
akármilyen röhejes én mindig a gyorsaságra mentem! sajnos elég spur vagyok a kinézetre és a mennyiségre tehát vinyóra is! én mindig azt nézem hogy minnél gyorsabb legyen a gépem!(proci,lap,videokari,ram)
-
Joci??
senior tag
válasz
kavicssli #12252 üzenetére
milyen szemfüles vagyok mi???
úrak! költöi kérdés! adott egy 450W-os tápica chieftec és egy q6600+ez a karesz azaz 29Pro biosboddal! elég lesz neki a 450-es táp még vagy várható a kékhalál sorozat? hdd csak egy van a gépben az is kicsi 80GB.os de ez nem lényeg! vinné vagy nem?
-
Tomate
veterán
Nálam a híres NTSC/PAL kapccsolótörött 2900XT
Behoztam kipróbáltam és.... rádugtam a 2 PCI-E csatit bekapcsoltam, a gép elindult venti felpörgött, majd pittyant és villogott a tetején az a piros led. A monitor nem találta a jelet
. És mindig kicsit fölpörgött majd visszalassult mint amikor beindul a gép, de egyszer se talált jelet a monitor. Megnéztem tüzetesen a kártyát, a hűtő még nemvolt eltávolítva róla, sokat nem lehetett használatba se, semmi por, nincs égett szaga
stb. Egyedüli hibája az a kis kapcsoló.Véleményem szerint a tápom annyira kevés, hogy még be se kapcsol a kicsike
Holnap elviszem műszerész ismerőshöz, megkérem forrassza vissza rá a kapcsolót, majd elviszem a kártyát a helyi számítógépboltos srácnak és megkérem izzítsa be valami erősebb táppal oszt meglátjuk. Elképzelhető, hogy a kártyának nincs baja és csak az én tápom a kaki?
Arghhhhhh már megint a válaszra mentem véletlen
sry
-
Picco
addikt
huzas nelkul, terheles alatt 130Wra saccolom a cumot
-
DeNOx
tag
Elég olcsón lehet már kapni ezt a vidit.
-
laci666
senior tag
Ki lehet azt sakozni valahogy.
A rendszerem fogyasztása:
alapon 83W
Terhelve 240W
Terhelt adatokkal számolok azzal könnyebb:
Az AMD oldalán az 5600+ procimnak 89W van megadva és ez az érték a terhelés allatt mért érték.
Szóval akkor a proci fogyasztás meg van.
240-89=151W 151W maradt a VGA-ra és a többi motyora.
Az Amd-s chipszetes deszkák nem nagy étküek.A ramok azok se esznek szerintem sokat.Van még 2 HDD+1DVD+4venti+előlapi panel.
A ventik durván 9W-ott esznek.(P=U*I=12*0,18*4=8,64W)
A DVD iró P=12v*2A=24W P=5*1,3W=6,5W (szerintem az első az irás közben a második meg idle állapotban)
A 2 HDD sac/kb ezt nemtom kiszámolni de olyan 40W számolok a 2-re.Összegezve:
cpu:89W
ventik:9W
DVD:6,5w
HDD:40W
Alaplap rammal együtt olyan 30W-ott ehett(nem melleg egyik se)
VGA:65,5W ennyi jött ki
És igy ki is jött a 240W-t -
Qru
MODERÁTOR
Meg jön lassan az új lapom, az méri mennyit eszik a proci, úgy már pontosabb képet kaphatunk a vga fogyasztásról. Lehúzom az odd-ket meg csak egy hdd-t hajtok benne, 2GB DDR2 alapfeszen nem sokat eszik, meg lehúzom a ventiket (kis időre passzívabn is elviszi a hűtőm a Q6600-om sztem). Chipset megint nem eszik sokat annyira...
-
Arbiter
tag
szerintetek megérné lecserélni a 2900pro-m egy 9600gt-re?
lenne látványos gyorsulás? -
plexi
tag
Helo! Sapphire Radeon 2900Pro-m van és szeretném húzni mert ez így nem állapot hogy alapon megy!! procim is E4500 2.93on megy.
-
kavicssli
addikt
Most ez a fogyasztás amiket látok pl a 2600 Pro kariknál hogy terhelt állapotban 200W ez pontosan mire vonatkozik hogy vonatkozik?!
-
palwolf
tag
Tudom off, de hátha érdekel valakit..
Eladó egy Asus 2900XT, bövebben itt. -
hakos1987
őstag
Hali skacok!
Van egy szomorú kérdésem.... Lehet megválok a 2900 táborától, de úgy néz ki az ATI-tól is...
Van egy ajánlat, +22k-ért cserélhetnék 8800GTX-re... érdemes szerintetek? Az a baj, hogy 3870-re szerettem vna cserélni, de ahogy nézem nem nagyon lehet eladni ezt a karit...
Mentsen meg vki az Nv karmától, és vegye meg a 2900XT-m 45-ért, vagy 55-ért EK-FCR600 blokkal együttVagy jó választás lenne a Club3D 8800GTX??
köszi előre is!
-
Tomate
veterán
Lenne 1 kérdésem.
A héten jön hozzám egy 2900XT próbára. A próba tárgya hogy megy-e a kártya vagy sem, mivel van egy apro hibája. Namármost az én tápom egy 400W-os codegen (tudom, dobjam ki stb, stb, ki is dobom, amint kiderült megy-e a VGA) Szóval Annyira képes lesz a tápom, hogy adjon képet?(semmi tuningot, még megeröltetést se szánok neki) 2*6pin megvan. 4200+os proci. Ha visszaveszem a tuningot, kihúzom a DVD-t meg a HDD-t is, Nem lesz semmi extra ami áramot vesz fel, csak ami ahhoz kell, hogy induljon a gép, azért így befog pöffenni?
-
Joci??
senior tag
válasz
Brumi˘ #12225 üzenetére
én 30k-ért vettem! de azért azt hittem hogy 30k wow ár érte! ezekszerint ez az alap hasznélt ára? kár pedig szemembe ez a kari többet is érne! én ha tehetném és megszabhadtnám az árakat ezt a karit 40k-ért adnám használtan mert nagyon jól eltalált kari, jó nem fogyasztásban hanem teljesítményben MÉRETBEN
-
spiercell
aktív tag
Akinek XT-je van, az mondjon már egy hőmérséklet adatot terhelés alatt, alap hűtéssel és persze alap órajellel. A maximumra lennék kiváncsi.
Pontosítok: 3dmark06 alatt rivatunerrel mérve -
Tomate
veterán
-
Tomate
veterán
Úgynézki ezen a héten jön hozzám az a 2900XT amiről le van törve az a kapcsoló. Elhozza a srác, berakom kipróbálom, elvileg ha működik örülök és csengetek, ha nem csinál semmit, mennyit adjak érte? Nincs egyáltalán tápcsatlakozom amit rá kell dugni a kártyára, úgy elindul egyáltalán? Képet ad? Vagy annélkül meg se nyikkan?
-
Pecc
őstag
Szerintetek egy Zalman zm500hp 500W elbír egy 29prot huzva?+Q6600
-
Joci??
senior tag
válasz
Arbiter #12207 üzenetére
ha a fogyasztást nézzük akkor a 3850 mert a 29pro hoz külön erőmű kell!
én is a kettő közt vaciláltam és a 29pro mellett maradtam! én azt mondom ha húzni akarod a jószágot akkor 2900 ha nem csak alapon menne akkor a másik értelemszerűen!
2900be nagy tuningpotencia vanpotencya
-
Arbiter
tag
kérdésem a következő lenne:
melyik a gyorsabb kari szerintetek:?(tuning nélkül)
radeon 2900pro(256bit)
vagy
radeon hd3850 iceq turbo 512mb -
kavicssli
addikt
nekem minden full alap
-
Joci??
senior tag
válasz
kavicssli #12202 üzenetére
Customize mellett kis nyilacska vagy mi
---> első kép (LOW-level system settings)--->és ott van a két fül! Overclocking vagy Fan!! neked akkor a fan kell!
ohh apukám! most nézem szegény videjókari howa van bepréselve!
valamit csinálj vele mert alúlról nem tom mennyire jó a ventinek hogy nincs szinte légtér!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nintendo Switch 2
- OTP Bank topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hálózati / IP kamera
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest