- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
Vista alol mivel tudom meghuzni a karit mert az atitool igencsak szerencsétlenkedik.
-
mokus1
addikt
szerintetek megéri a 2900pro-mat+xtrme 2900as hűtőmet egy 2900XT-re cserélni?
-
bulba_220
csendes tag
Hello
Itt a nyár és szeretném egy kicsit downgradelni a 2900XT-met 2D-ben.
Az lenne a kérdésem hogy mik azok a minimális értékek amik még nem ártanak a kártyának? (gondolom az se jó ha túl kevés feszültséget kap)
Gondolok itt a:
VDDC ( core voltage)
MVDDC ( core voltage of memory chip)
MVDDQ ( voltage of the memory output buffers)
értékekre
köszönet a válaszokért előre is. -
-
Scooby
aktív tag
Mit kell ahoz tennem hogy a cf müködjön rendesen? Tudom hogy láma kérdés...de még soha nem volt dolgom 2 kártyás rendszerrel...tapasztalat= -1
A segítségeket előre is köszönöm!
-
mokus1
addikt
válasz
Tomate #13483 üzenetére
nem az én már 101fokosan is láttam
igaz azért mert kikapcsolt a venti valami miatt.
de amugy én ugy 85 fok felé használom.
Most szedem le a call of juarez-t aztán valamit kitalálok a vrm hűtésére.megmegnézem hátha van valami okosság ráirva.Nagy elmebetegség beknni rézpastával?
-
Tomate
veterán
80fokos a játékok alatt a VRM (ennél följebb nem megy) Ez még olyan érték ami nem nagy gond neki igaz?
-
Scooby
aktív tag
Hello mindenki...azt kérdezném hogy van e értelme vennem még egy 2900xt-t, mert most nagyon jó áron tudnék hozzájutni, vagy inkább várjak a 48xx-re?
-
Tomate
veterán
Az durva lenne
Pro ez az biztos, de lehet, hogy nem annyira pro mint a tietek
Macron táppal vigyáznék. Én így jártam.
-
mokus1
addikt
mi lehet a max amit a 2900pro elvisel VRM max hőfokban??van valami ,,hivatalos"leirás?
-
vbbb
őstag
off
Nekem most egy úcsó Macron 400W-os táp van ideiglenesen a gépembe, és meglepődtem rajta mert bírja a játékokat is! (Azt gondoltam jó, ha a Windows-t elbírja
)
A lassan két éves Chieftec 450esem meg le van adva gariba, meghangosodott a ventije... ehhh...legközelebb valami mást fogok venni! Bár ahol vettem ott élettartam garisok, ez az ami mellette szól még.Ja, amióta felraktam úrjatelepítettem a gépem és ráraktam az sp3-at nem akar elindulni rajta a 3DMark06...pedig kíváncsi lettem volna rá.
-
Tomate
veterán
válasz
Skorbut #13465 üzenetére
Menj át a 2600-as topicba, ott tonnaszám van szó erről, mindenféle hotfix meg trükk.
Most futtattam egy 3D-t. 9658 pötty.
780/1000-en (800at nemviszi az 1,1V, már 785-nél is kidob a 3Dmark)
X2-3200Mhz (2150pont)
8.4 Catalyst
Pár óra alatt annyi hsz gyülemlett fel mint az előző hét egészében -
Qru
MODERÁTOR
válasz
kavicssli #13455 üzenetére
Nem, baj jó proci az, ha nem renderelsz akkor elég is ha meghúzod. A nem osztott 12V-os ág, azért jó, mert erősebb a 12V-ág mintha meg lenne osztva (röviden, tömören) ezért sokat fogyasztó vga/cpu esetén jól jön.
Chifi tápok jók, de kicsit hangosak (ezt mind Chifi tulaj írom). Akkor már inkább FSP-t nézzél, az halkabb sokkal vagy a Corsair VX450 (sztem az a legjobb elérhetőárú táp.)
-
ALI_G
veterán
válasz
kavicssli #13440 üzenetére
á, amit jelenleg tolok (WTCC, motoGP2007), azok tuti elmennek majd 1680x1050-ben fullon végre, mert most 800x600-ban szaggat
Mondjuk majd kíváncsi leszek, hogy az új starcraft hogy fog menni, ha egyszer már kijön
krízisszel alapból nem fogok játszani, mert ekkora gány programozói munkát csak így lehet büntetni. Szánalmasak.
Amiket írtál mind DX10-es játék?De lényeg, hogy E2180 húzva elég mindenképp ehhez a karihoz.
-
kavicssli
addikt
COOLERMASTER Real Power RS-520-ASAA-A1 520W Modular erről vélemény? Tudom hogy ez nem a tápos topic de...
-
kavicssli
addikt
Én csak annyit tudok hogy COD4,Grid demo, RS6 Vegas,PES2008, 1440*900 full full minden AA maxon és szaggatás nélkül viszi! Sajna csak enniy játék van fent de ha mondasz 1-2 játékot szivesen felrakom...nekem E2160as procim van mellette és elsem mondom mennyit hoz 3dmark06ban mert elszégyeltem magam olyan keveset
Szóval a procimat is kell rángatni eléggé de amig nem muszi nem fogom...
-
Tomate
veterán
válasz
mokus1 #13434 üzenetére
Jó az a hűtő nem kétlem, De + 5000Ft-ot lehet,nem ér meg 1 lyukfúrás. (S1-hez hasonlítva)
A GPU-t alapon az S1 35C-on tartja terhelve 800-on még nem ment 60C fölé. Amúgy a tiéd, hogy hűti a VRM-et? Bírja a strapát?Jah és a kis vrm sünit kell fúrni nem a kártyát
Thermalright HR03, GFX Chila, Accelero S1 , Xtrme 2900, Auras Fridge (JES-9 Utóbbi elég új cucc, nemtudom lehet-e már kapni.
-
Tomate
veterán
Hát a ramsüniket ragasztod( a rajta lévő cuccal) a többit pedig csavarod 4 csavar a gpunak 2 a vrm-nek és ennyi. Sokan panaszkodtak, hogy leesett nekik a süni. Nekem még nem, le is kopogom. Mielőtt felraktam átdörzsöltem a ramok tetejét egykis alkoholos fülpiszkás cuccal, hogy ami rajta volt valami fényes, az lejöjjön, hátha az miatt esett le másoknak.
-
Tomate
veterán
válasz
HolyFire #13426 üzenetére
Szerintem se a legüberebb játék, tény hogy szép grafikailag, de csak 1 játék miatt nembiztos, hogy az emberek többsége beruház egy új vga-ra. (persze vannak akik...) Ez azért viszi 60Fps-sel.
De ez nem halandóaknak való. (még egy darabig) Majd a 4870 odacsap!
bocs a sok offért!!!
-
HolyFire
aktív tag
az én E6320-am alap hangon nem hajtja ki
....szóval ollan 3000 köré húzva a procid már elég lehet...
A hűtés ....hát picit zajos és tuninghoz nem sokat ér...márpedíg ezt a karit csak akkor érdemes venni ha az ember tuningolja...vagy vízhűtést rá vagy valami jó kis léghűtést...
Nekem pl a gépem, adatlapon ott van hogy mi van....szóval azzal most pl az Assassin's Creed maxon 1200*1024-be tökéletesen megy...szóval a mai játékok tisztességesen mennek vele....
Hogy miért nem gyártják?......jó kérdés... talán mert van jobb?
amúgy a hátránya hogy melegszik és sokat fogyaszt...mondjuk egy 3870-hez képest.
az 512 bites és a 256 bites között nem sok külömbség van....
Legalábbis ha jól tudom...
-
ALI_G
veterán
válasz
HolyFire #13418 üzenetére
512 bites társával szemben van lemaradás? A legtöbb teszt csak 512 bitest nézi. Miért hagyták abba a gyártását (a pénzen kívül
)?
hűtés milyensége? azt olvastam módosított XT hűtés van rajta.
Miket visz akadás nélkül és milyen felbontásban? (tudom vannak tesztek...
)
Egy E2180-as túlhajtva ki tudja használni, vagy necces? Bár ha minden igaz, akkor egy ilyen 2 magos még alaphangon is ki kéne hajtsa. -
ALI_G
veterán
üdv.
Mit tudtok mondani a 2900 pro 256 bites változatáról? -
HolyFire
aktív tag
válasz
mokus1 #13406 üzenetére
huh....nem tudom mellik bolt....pesten vettem egy sráctól....de megvannak a papírjai...mindjárt megkeresem.... a gyári hűtővel meg az a baj hogy ami a vrm-nél volt szürke hővezető bizbasz az lehullott és másikat raktam a gyári hűtőre...szal lehet gáz lehet....jó lenne szerezni egy gyári hűtőt amin minden original...
-
HolyFire
aktív tag
válasz
mokus1 #13400 üzenetére
Már vissza állítottam alap órajelre, akkor is recseg meg sípol 3D-be... visszaraktam az eredeti biost...akkor is ugyan ez .... Lehet letört valami? Vagy nem tudom...nagyon kezd te lenni a brém ezzel a karival
És ami a bosszantó hogy windovs alatt semmi gondja, nem szemetel a kép, nem hullik szét, betölt rendesen....szóval nem értem....
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RTX GeForce 3060 12 GB-os VGA kártya ! AkciÓÓ!
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X 24GB OC Garanciával!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest