- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Aktív témák
-
LamaCube
addikt
válasz
Kötelező #40371 üzenetére
Nem tudom hol látod erősebbnek talán LOW beállításon 1XAA/'AF Nézd meg a felbontás és szűrő beállításokat nagyobb és erősebb beállításokon igencsak a 9800gtx+-t a gyengébb.
Én akárhogy számolom nem jön ki a 15-30% +.1680X1050 8Xaa/16XAF 72% pont a különbség a 4850 javára.Tudom ez egy kiragadott adat ,de máshol sem látom ,hogy elhúzna a 9800GTX+.
Mint írták azt veszed amelyik neked a jó.Írtá már valaki ,hogy olyan kártyát cserélt le és sokkal szebb a képe stb.
Oszlopok szerinti eltérésV:+1% +19% +3% +17% +4%-szinte minden felbontáson 1XAA 1XAF
ATI:+27% +72% +2% +81%-magasab beállításokon
Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok