Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
1napja vagyok 4850 tulaj de már most tele van a tököm ezzel a hihetetlenül magas hőmérséklettel
DMC4nél felment 106fokramég jó hogy nem lett semmi baja... (igaz itt a venti szabályozást elbasztam, de szabályozás nélkül is 95fok)
a boltban ahol vettem a csávónak is ilyen értékeket hozott Crysis alatt, és tett rá egy vízhűtést... én egy Zalman VF 900at vagy VF 1000et teszek rápersze ha lesz pénzem venni egy ilyen hűtőt...
Aktív témák
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Konteó topic
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- Bittorrent topik
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN