- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Aktív témák
-
Sogron
tag
válasz
sgteam #42635 üzenetére
Ha a "Continue refreshing this screen..." elé elhelyezel egy pipát, akkor látnád/látnánk a játék alatti hőmérsékletet, így csak a játék előtti valamint (amikor kikászálódtál a játékból, és visszakerült előtérbe a gpu-z) a játék utáni hőmérsékletet kaptad meg, ergo az idle hőmérsékletet!
-
Sogron
tag
válasz
Hunnia #42722 üzenetére
Hali!
Sok jót nem tudok, úgy néz ki, hogy Samu kijelzőknél fordul csak elő! Egyébként annyi történik, hogy vagy elmászik 60hz alá, vagy 61hz fölé, vagy a felbontás állítódik el túl magasra! Nem valami szakszerű a hozzászólásom, de kb ennyit tudtam meg a problémádról.(Esetleg próbáld meg külső progival ráerőszakolni a kártyára/kijelzőre a 2048x1152@60hz@75khz-es beállítást)
-
Sogron
tag
Na, a 8.6-osakból egyik sem megy fel, felkiáltójeles a kari ezközkezelőben(még amit a driverlemezen adtak az sem megy fel) 8.7 simán, röccenésmentesen felmegy, de azzal meg kikapcsol a gépem randomszerűen! (Egyébként elkezdte 32 bites Vistán is, miután frissítettem a windows-t.)
-
Sogron
tag
A 8.7 catalyst(Beta is!) nem kompatibilis a 64 bites Vista-val? Ugyanis szinte minden játéknál random időközönként újraindul a gépem mindenféle hibaüzenet nélkül(a wint már újrapattintottam)! Ugyan ez a gép 32 bites Vista-val meg minden probléma nélkül megy...
Ötlet esetleg, vagy valakinek hasonló probléma?
-
Sogron
tag
válasz
Csiborbogár #15667 üzenetére
Ilyen esetekre háztartási hőlégfúvó=öngyújtó! Használjátok a fantáziátokat(eléggé fel tudja melegíteni az öngyújtó lángja is a süniket)!
-
Sogron
tag
Toltam egy 3dMar06-ot az új catalyst-val: [link]
-
Sogron
tag
válasz
Vasinger! #14538 üzenetére
Én most flash-eltem a bios-omat
20 perces szőrösfánk után az eredmények(GPU-tool 0.2.6): T#1:73,5; T#2:81; T#3:79 fok! mindvégig 40%-on maradt a venti, mivel 80 fokra állítottam a 45%-ot. Így már egy nagyon faintos kari lett a 4870-emből!
mod: Szobahőmérséklet: 24,4 fok.
-
Sogron
tag
válasz
katt777 #14500 üzenetére
Én is tudom, hogy az az alja, de nem mindenkinek jön le a dolog, ha hátulról nézed(az alaplaptól elvonatkoztatva) akkor a 2 egymás melletti DVI ből a bal oldali az alsó!
BullZeye: mármint a 2x4 tűs procitápra gondolsz, ha arra akkor csatlakoztasd mind a a 2 db 4 tűs csatit.
Szerk.:
Katt: egyébként mikor lesz 4870-hez 2d-s voltmoddolt ventilátor sebesség javított bios-od?
-
Sogron
tag
válasz
BullZeye #14497 üzenetére
Szedd ki a memóriát, akkor tutulia kell a gépnek(feltéve, ha rádugtad az alaplapi csipogót)!
Katt: álló gépnél nincs alsó, meg felső DVI, csak jobb, meg bal oldali(nem kötekedés, tudom, hogy csak nézőpont kérdése).
Szerk.: Esetleg egy Cmos Clear (cclr vagy cmclr-ként van jelölve a lapon) jót tenne a lapnak, és neked is.
-
Sogron
tag
Hali!
4870-hez vajon melyik lesz a jobb(nem találtam tesztet még egyikről sem):
Ez[link] vagy ez [link]? Ha minden igaz egyiknél sem kell majd barkácsolna a ramsüniket és a vrm blokkot. Valamint esetleg azt tudja valaki, hogy miért másabb(komolyabb) a tápszabájozója(vrm) a 4870-nek? Elvileg ua. a GPU, mint a 4850-ben.
Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok