Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-10-02 13:25:11

LOGOUT.hu

Asus RT-AC1200G+ téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1299) __Keskin__ válasza Jim74 (#1298) üzenetére


__Keskin__
tag

Kicsit eltűntem.
Most hoztam el 17-kor az ipon-ból 47 volt.

Wifi tekintetében ott is van 5ghz ahol az asus-nál már átváltottam 2,4-re. Összességeben a wifi sebesség ugyan az de jobb a lefedettség, igaz itt 2 antennán megy a 2,4/5 de cserélhető akár erősebbre is szóval növelhető a hatótáv.
A rendszer baromi gyors, még gyári firm van rajta nem tudom feltolom-e az openwrt mostanában mert nagyon megtetszett kicsit egyszerű de jó, ha valakinek kell van baromi egyszerű openvpn szerver nagyon jó sebességgel.
Valahogy érződik benne az erő, megdurrantottam a hálózatot és az asus érezhetően nehezen kezelte a linksys-nek fel sem tűnt még a webes felület sem lassult be.
Van hozzá fasza mobil alkalmazás, persze ez asus-hoz is van.
Ha valaki nem sajnálja a pénz az egy baromi erős és sokoldalú routerhez jut, dd vagy open-el meg egyenesen verhetetlen lesz, főleg, hogy opewrt develop board és tegyük hozzá élőben brutál jól néz ki és végre szolíd fehér ledek oh my god szóval úgy érzem nem bánom meg a visszatérést sok év után :D.
Ha valakinek nas-ra kell usb3.0-al ezt tolta egy szektorhibás hordozható vinyóra NTFS-el elvileg mind két irányban ugyan annyit kell tudnia, holnap majd kipróbálom rendes vinyóval is.
További kérdésre szívesen válaszolok privátban csak ne ide mer ez nagyon off itt :D

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.