Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szajbee27

csendes újonc

Szaisztok!

Más notebookkal soha nem tapasztalt probléma akadt az ASUS ROG Strix GL503VM-GZ028T típusú gépemmel. 2020-07-17-ig garanciás a gép, így könnyen lehet, hogy égetővé válik a kérdés. Az történik, hogy használat után maximális töltöttséggel eltéve a gépet 1-1,5 hét kikapcsolt állapot után teljesen kisül az akkumulátor. Először azt hittem véletlen, aztán a második után már gyanakodtam. Be is vittem a hivatalos szervizbe, ahol 3 hétig tesztelgették. Tegnap hívtak (3 hét után), természetesen pénteken, zárás előtt 1 órával, hogy esélyem se legyen elmenni a gépért, hadd teljen a hátralévő idő a gariból és arra jutottak, hogy elmondásuk szerint másik akkumulátorral, kijelzővel, alaplappal is letesztelték és úgy is napi 8%-ot veszít a töltöttségből kikapcsolt állapotban. Péntekről hétfőre 22%-ot veszített. Kért a srác új memóriát is, azzal is hasonló volt a történet. Állításuk szerint az eredeti akksi 80%-os és amikor kivéve hagyták pihenni hétvégére, akkor 1%-ot csökkent a töltöttsége. Nem tudtak mást csinálni, lezárták a hibajegyet „szervizünk a hibát nem találta” címszóval. Hétfőn mehetek érte. Szerintem ez nem normális működés, a 10 éves Dell Vostromat 3 hét után is be tudom kapcsolni, pedig sose volt akksi cserélve benne. Tapasztalt valaki hasonlót?

Elhangzott az ilyen még nem volt mondat is. Kicsit nehezen emésztem meg ezt, mit tudok tenni? Azt mondta minden tesztet szigorúan könyvelt a „javítás” során. Kérjek erről másolatot és menjek feljebb ASUS körökben?

Új hozzászólás Aktív témák