Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szajbee27
csendes újonc
Szaisztok!
Más notebookkal soha nem tapasztalt probléma akadt az ASUS ROG Strix GL503VM-GZ028T típusú gépemmel. 2020-07-17-ig garanciás a gép, így könnyen lehet, hogy égetővé válik a kérdés. Az történik, hogy használat után maximális töltöttséggel eltéve a gépet 1-1,5 hét kikapcsolt állapot után teljesen kisül az akkumulátor. Először azt hittem véletlen, aztán a második után már gyanakodtam. Be is vittem a hivatalos szervizbe, ahol 3 hétig tesztelgették. Tegnap hívtak (3 hét után), természetesen pénteken, zárás előtt 1 órával, hogy esélyem se legyen elmenni a gépért, hadd teljen a hátralévő idő a gariból és arra jutottak, hogy elmondásuk szerint másik akkumulátorral, kijelzővel, alaplappal is letesztelték és úgy is napi 8%-ot veszít a töltöttségből kikapcsolt állapotban. Péntekről hétfőre 22%-ot veszített. Kért a srác új memóriát is, azzal is hasonló volt a történet. Állításuk szerint az eredeti akksi 80%-os és amikor kivéve hagyták pihenni hétvégére, akkor 1%-ot csökkent a töltöttsége. Nem tudtak mást csinálni, lezárták a hibajegyet „szervizünk a hibát nem találta” címszóval. Hétfőn mehetek érte. Szerintem ez nem normális működés, a 10 éves Dell Vostromat 3 hét után is be tudom kapcsolni, pedig sose volt akksi cserélve benne. Tapasztalt valaki hasonlót?
Elhangzott az ilyen még nem volt mondat is. Kicsit nehezen emésztem meg ezt, mit tudok tenni? Azt mondta minden tesztet szigorúan könyvelt a „javítás” során. Kérjek erről másolatot és menjek feljebb ASUS körökben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szemüveges topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest