Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsozsa74

őstag

Tettem most pár órát az Evo-ba, kizárólag offline egyelőre. Szerintem ez mindent ütni fog, ha egyszer kész lesz. VR-ban nyomom és persze vannak a teljesítménnyel bajok, de, hogy ilyen gyönyörű szimet nem láttam még VR-ban, azt biztosan kijelenthetem. Ajánlom mindenkinek Fujit egy esti versenyen megcsodálni, bármivel (de főleg a Maseratival). És a graf persze csak egy dolog, de nagyon sokat hozzá tud adni. Szerintem már a fizika is meglehetősen jó állapotban van. Nem mintha én valami etalon volnék, de számomra úgy működtem a dolgok, ahogy az várnám. Ja és már most tol ki minden telemetriát a játék ilyen korai állapotban is, megy minden shakerem, reakorom. Az FFB-t is nagyon jónak találom, sőt talán a legjobbnak eddig, amivel dolgom volt. A motorhangok szintén nagyon brutálisak. Szóval, ha rendesen optimalizálják, feltöltik tartalommal, kifaxázzák a multit, ez egy nagyon ütős csomag lehet. Én már most kicsit rajongója lettem a szimnek. (Mindezt úgy, hogy az AC-t semmilyen szempontból nem nem szerettem, az ACC-t meg csak ímmel-ámmal)

Új hozzászólás Aktív témák