Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasTer
tag
Kipróbáltam én is, és nagyon tetszett, amit tapasztaltam. A hangok sikerültek szerintem a legjobban. Tetszett, hogy az E30-at pl. szépen lehet csúsztatni kilinccsel előre a kanyarokban, csak egy picit hirtelen nyeri vissza a tapadását a csúsztatás végén, és átbillen az ellenkormányzás miatt. És persze végre van Spa! Füst, köd, lángok még nincsenek és bizony az optimalizációt sem érzékeltem olyan nagyon, nálan továbbra is 40-60 fps.
-
MasTer
tag
válasz
zsozsa74
üzenetére
Én azért elég sok dolgot hiányolok belőle, de remélem, a véglegesben benne lesz. Pl. kipufogólángok + egyéb atmoszféra-effektek. Jelenleg nekem az AC jobban tetszik, és az 3440x1440-ben 144 FPS-t tud nálam. Az EVO-ban be sem tudok ilyen felbontást állítani, de persze ez még EA, tehát nyugodt vagyok, dolgozzanak a fijuk a bányában, jó lesz ez
-
MasTer
tag
válasz
PapírVilla
üzenetére
Én is megláttam a tenger hozzászólást, aztán azonnal indítottam a Steam-et, hogy frissítse az Evo-t. Aztán csak néztem bután. De ezexerint nem vagyok egyedül, és ezzel a hozzászólással én is generálom a vihart

-
MasTer
tag
Ezzel teljesen egyetértek. Még ha sikerült is "optimalizálni", vegyétek figyelembe, hogy a jelenlegi látvány remélhetőleg nem a végleges. Hiányzik a gumifüst, a lángok a kipufogóból és még egy csomó, az atmoszférára kedvező hatással bíró látványelem. Ezek mind zabálni fogják az erőforrást
-
MasTer
tag
válasz
Bandit21
üzenetére
Köszönöm a részletes választ. Mivel a jelenlegi monitorommal elégedett vagyok (full HD 240 Hz Samsung Odyssey G4 25"), a processzor cserélése lehet a következő fejlesztendő komponens. Erre viszont csak később kerül majd sor, egyszerűen nem látom értelmét az én felhasználói szokásaimat figyelembe véve. Persze az AC EVO végleges megjelenése ezen változtathat

-
MasTer
tag
válasz
Bandit21
üzenetére
Köszönöm a választ. Egyelőre az eddigi játékok nem használták ki a processzor lehetőségeit, leszámítva a Doom Eternalt, a többi csak néhány szálat használ belőle. Megnézem, hogy az alaplap (B450 Aorus M) mit támogat. Biost-t frissítettem. A 3D procik szerintem nem adnak akkora teljesítménytöbbletet, amennyivel többe kerülnek.
-
MasTer
tag
Én is megvettem. Egyelőre fel sem telepítem, megelőlegezem a bizalmat a fejlesztőknek. Meg a konfigomon lehet, hogy jelenleg meg se mozdulna (Ryzen2700, 32 GB RAM, RX6800XT, full HD). A sima AC évekig szórakoztatott (még most is), ha ezzel is játszok annyi éven keresztül, akkor megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- DXRACER Prince L gamer szék
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest