Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasTer
tag
-
MasTer
tag
Cockpit nézetet használok (természetesen
), a külső nézeteket csak álló helyzetben szoktam használni, hogy körbenézzem a törött járgányt. Ilyenkor még nem néztem meg az fps számot. Viszont ha nagy ritkán erőt vesz rajtam a mazochizmus, és versenyzek az AI-val maximális autómennyiséggel, az elején 10-15 másodpercig szaggat, aztán beáll a szokásos 30-45 fps-re -
MasTer
tag
Ez igaz, nálam 3440x1440 felbontás, minden maxon 30-40 fps van. Viszont nincsenek mikrolagok, érzetre teljesen simán fut a játék; ha nem lenne kiírva az fps szám, simán többnek gondolnám. Minden más játéknál észreveszem, ha beesik 60 (esetenként 80) alá az fps, de itt a 35 is élvezhető.
-
MasTer
tag
válasz
Lac-coo
üzenetére
Az AC-t a modok tartották életben. Rövid távon valóban öngyilkosság, hiszen a hivatalos DLC-k helyett az emberek modokat töltenek le. De a játék életciklusának kitolására a közösség a legjobb megoldás. A fejlesztők pedig ha nem is Bentley-kkel, de Ford Focusokkal vígasztalódhatnak
. Nekem nem profitorientált társaságnak tűnnek, szeretik, amit csinálnak, megpróbálják jól csinálni. Aztán vagy sikerül, vagy nem. Nekem tetszik a hozzáállásuk. -
MasTer
tag
válasz
Lac-coo
üzenetére
Ezt sajnos nem tudom. Nyilván valamilyen kontroll kell. Valakinek (akár egy szervezetnek, baráti társaságnak) ellenőrizni kellene az mod minőségét. De ez működött az AC esetén is. A megbízható, jó modokat a közösségi pletyka (a szó jó értelmében) felkapja, és elterjeszti
-
MasTer
tag
Szerintem rájöttek, hogy nem tudják abban a minőségben megcsinálni, ahogy tervezték, mert nincsen annyi erőforrásuk. Valamit vágni kellett, és a karrier esett áldozatul. Viszont teljes körű modtámogatás, szimuláció, multi támogatás, ami marad. Mindent nem lehet egyszerre, a karrier és a modok nehezen férnek össze. Egyébként lehet, hogy vki modként csinál karriert
. Nekem tetszik egyébként, hogy régi, "átlagos" autók is vannak a játékban, a GT3 autókkal tele a padlás -
MasTer
tag
Kipróbáltam én is, és nagyon tetszett, amit tapasztaltam. A hangok sikerültek szerintem a legjobban. Tetszett, hogy az E30-at pl. szépen lehet csúsztatni kilinccsel előre a kanyarokban, csak egy picit hirtelen nyeri vissza a tapadását a csúsztatás végén, és átbillen az ellenkormányzás miatt. És persze végre van Spa! Füst, köd, lángok még nincsenek és bizony az optimalizációt sem érzékeltem olyan nagyon, nálan továbbra is 40-60 fps.
-
MasTer
tag
válasz
zsozsa74
üzenetére
Én azért elég sok dolgot hiányolok belőle, de remélem, a véglegesben benne lesz. Pl. kipufogólángok + egyéb atmoszféra-effektek. Jelenleg nekem az AC jobban tetszik, és az 3440x1440-ben 144 FPS-t tud nálam. Az EVO-ban be sem tudok ilyen felbontást állítani, de persze ez még EA, tehát nyugodt vagyok, dolgozzanak a fijuk a bányában, jó lesz ez
-
MasTer
tag
válasz
PapírVilla
üzenetére
Én is megláttam a tenger hozzászólást, aztán azonnal indítottam a Steam-et, hogy frissítse az Evo-t. Aztán csak néztem bután. De ezexerint nem vagyok egyedül, és ezzel a hozzászólással én is generálom a vihart

-
MasTer
tag
Ezzel teljesen egyetértek. Még ha sikerült is "optimalizálni", vegyétek figyelembe, hogy a jelenlegi látvány remélhetőleg nem a végleges. Hiányzik a gumifüst, a lángok a kipufogóból és még egy csomó, az atmoszférára kedvező hatással bíró látványelem. Ezek mind zabálni fogják az erőforrást
-
MasTer
tag
válasz
Bandit21
üzenetére
Köszönöm a részletes választ. Mivel a jelenlegi monitorommal elégedett vagyok (full HD 240 Hz Samsung Odyssey G4 25"), a processzor cserélése lehet a következő fejlesztendő komponens. Erre viszont csak később kerül majd sor, egyszerűen nem látom értelmét az én felhasználói szokásaimat figyelembe véve. Persze az AC EVO végleges megjelenése ezen változtathat

-
MasTer
tag
válasz
Bandit21
üzenetére
Köszönöm a választ. Egyelőre az eddigi játékok nem használták ki a processzor lehetőségeit, leszámítva a Doom Eternalt, a többi csak néhány szálat használ belőle. Megnézem, hogy az alaplap (B450 Aorus M) mit támogat. Biost-t frissítettem. A 3D procik szerintem nem adnak akkora teljesítménytöbbletet, amennyivel többe kerülnek.
-
MasTer
tag
Én is megvettem. Egyelőre fel sem telepítem, megelőlegezem a bizalmat a fejlesztőknek. Meg a konfigomon lehet, hogy jelenleg meg se mozdulna (Ryzen2700, 32 GB RAM, RX6800XT, full HD). A sima AC évekig szórakoztatott (még most is), ha ezzel is játszok annyi éven keresztül, akkor megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), a külső nézeteket csak álló helyzetben szoktam használni, hogy körbenézzem a törött járgányt. Ilyenkor még nem néztem meg az fps számot. Viszont ha nagy ritkán erőt vesz rajtam a mazochizmus, és versenyzek az AI-val maximális autómennyiséggel, az elején 10-15 másodpercig szaggat, aztán beáll a szokásos 30-45 fps-re