- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsozsa74
őstag
Még az AMS2-es H váltós dolghoz: Ha teljes sérüléssel játszol, egy nagyon elqrt visszaváltásnál (mondjuk, mint néha nekem sikerül egy gyorsításnál 4-es helyett 2-esbe rántani a váltót) már vége is a hajtásláncnak. Kapsz egy engine blown feliratot, meg némi füstöt, aztán állhatsz is félre.
Amikkel mentem, ott simán megforgatja a verdát egy nem szinkronizált visszaváltás.
-
zsozsa74
őstag
-
zsozsa74
őstag
Ha jól rémlik, Simagic-ed van, és gyanítom, hogy Simagic pereceket váltogatnál. Ez esetben nem kell semmilyen szim preset beállításaira támaszkodnod, a Simpro 2 mindent is megold neked. Olvasd el az összefoglalóban lévő írásomat erről. Bármikor perecet cserélhetek menet közben a szim presetjeiben turkálás nélkül.
-
Bandit21
veterán
-
GalaHU
addikt
-
biker
nagyúr
-
v2
őstag
-
zsozsa74
őstag
-
dino_m
őstag
-
dino_m
őstag
Nálam Kunos futómű lemodellezése még mindig etalon. A futóművön kívül még a fékmechanizmus és a guminak a pályafelülettel való érintkezése is jobbnak tűnik ACE-ban. De ezek amolyan nüanszok, amik még bőven korrigálhatók. Amúgy eléggé hasonló érzésre a két játék. Ugyanazon pályán és ugyanazzal az autóval, minimális eltéréssel ugyanolyan köröket megyek. Mindkettőnek megvan az egyénisége, van ami ebben, van ami abban tetszik jobban. Tartalom szempontjából a ACE van közelebb hozzám. Kiforrottságban az AMS2, de ez érthető, mivel az ACE még csak béta. Még korai az ACE-ról komolyabb elemzésekbe bocsájtkozni.
-
v2
őstag
-
kzolee216
senior tag
-
ateszm
senior tag
-
Lac-coo
addikt
-
Lac-coo
addikt
Az most is az, bár nyilván szimulációabna nem olyan jó, ( teszem hozzá egy jobb ACC játékos se tud korbe menni vele normális tempóban, hosszú ideig , mert messze nem padlógáz-padló fék mint ACC) de verseny lebonyolításban senki nincs a közelében sem. No meg RF2... De volt idó mikor AC volt a favorit, csak az már elavult, mint ahogy szerintem ,tehát szerintem ez is az , bár elég csilli villi lesz .... ...)
De 25 év alatt sok favoritom volt. Jelenleg LMU messze túlmutat mindennen persze van az a fránya disznóra gyöngyön jelenség, mint itt sokan bizonyítják is ezt !
-
Lac-coo
addikt
-
RobbyJr
addikt
-
Joshi
titán
-
RobbyJr
addikt
-
Joshi
titán
-
RobbyJr
addikt
-
Lac-coo
addikt
-
RobbyJr
addikt
-
Joshi
titán
-
RobbyJr
addikt
-
zsozsa74
őstag
-
KaraDani
addikt
Lehet akkor te írtad már ezt és arra emlékeztem. Szerintem itt nem csak az általnos optimalizáció a probléma, én arra tippelnék, hogy a több viewport renderelése jelenleg a fő probléma nem maga a nagyobb felbontás. A VR és a triple is aránytalanul rosszabb mint a single. Nyakamat teszem rá, ha kiraknám 4K tv-re simán játszható lenne, miközben VR-ban is próbáltam úgy ami már a két szemre kevesebb pixel volt mint egy single 4K felbontás, mégsem lehet használható fps-t kihozni belőle.
-
Danecay
addikt
Vagy 2 napja jött szembe a neten ha érdekel: DLSS 4 Universal Upgrade
-
biker
nagyúr
-
KaraDani
addikt
-
Bandit21
veterán
-
JulesTS
addikt
Itt írtam róla:
https://prohardver.hu/tema/assetto_corsa_evo/hsz_241-241.html
Azt hittem, hogy a menet közbeni állítgatás miatt volt... -
biker
nagyúr
-
GalaHU
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest