Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Flagstaff2

senior tag

Nekem is van egy ilyen S1 nevű dönölűségem TTS,a két kezem és a cégem (előbbi az alkatrészt utóbbi kettő a rávalót biztosította :D) jóvoltából. Egy X1950GT-re lett felszerelve. Ebben a csodálatos időben ami inkább csak nekünk csodálatos vagy már nekünk se,a GPU WIN alatt 48-49 fokos,hosszú STALKERezés után pedig 62-63. Az üzemeltetés nem igazán optimális körülmények között zajlik,egy 92mm-es 1100-at forgó venti tolja ki hátul a procihűtővel egy magasságban a meleget meg a táp 80mm-es ventije. Amit észrevettem az az hogy levett gépházoldallal a hőmérsékletek szarabbak mint feltett oldalfalla! A cooler maga olyan minőségű mint a kezem között eddig is megfordult AC termékek,a GPU-val érintkező részt tükrösnek a legnagyobb jóindulattal is csak a vakok és gyengénlátók igazolványával rendelkezők nevezhetik. A memóbordákkal nekem is meggyűlt a bajom,gyorsan le is piszkáltam a fennmaradt 4db-ot nehogy a gépben magától váljon le. Sztem ezért az árért nagyon korrekt kis hűtő,X1950PRO-ig tuti mindent visz passzívan,jól szellőző házban még nagyobbat is elbírna. Könnyű,nem húzza nagyon a lapot meg a VGA karit.

Új hozzászólás Aktív témák