- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
vargalex #1099 üzenetére
egyelőre megoldottam, volt, amelyik még fennmaradt (értsd mozgatásra, ütögetésre se esett le), a többi meg kapott pasztát. Viszont a hozzá adott 2 nagy bordát nem tudtam feltenni sehova, nem férnek el. Elég lesz a venti a többi hűtenivalóra? végülis a gyári hűtő is csak a gpu-hoz ért hozzá...
jó kis hűtő amúgy, msi x1950pro-ra tettem, 12 centis venti van rajta 5V-on, teljesen hangtalan és 10 fokot csökkent a kártya hőmérséklete üresjáratban meg terhelve is. (50/65 -> 40/55)
-
Khelben
nagyúr
üdv!
használtan jutottam hozzá egy s1-eshez, a memóriahűtő sünik rögzítése már nem alkalmas újbóli felhasználásra. Ötlet a rögzítésre?... pillanatragasztó?
-
FaiL˘
csendes tag
A AC Accelero S1-em vajh rámegy a referencia 9800GT-re? Elvben jónak kell lennie nem, hiszen a nyák megegyezik a 8800GT-vel?
-
MaSzKa
senior tag
az S1 Rev 2 passzívan sztetek elég 1 sapphire piros HD3870-esre?
-
Bobyka
csendes tag
nekem van egy ati hd 4850-esek és nem tom h accelero s1-et vegyek rá vagy zalman vf1000-est (pénz nem akadály) meik hűti be jobban?
-
Ari18
őstag
Egy S1 tulajtól kérdezném,hogy mekkora távolság van a kari és a hűtő között?
mert esztergáltatni akarok egy hűtőbordát a 4870-re VRM-hűtése céljából csak nem tudom mekkora az a magasság ami még elfér az S1 alatt. -
MmDorian
őstag
Háj !
Nem tudom hol kéne föltenni a kérdést, de S1rev2+12cm venti(vagy 2db 8cm)
vagy Accelero TWIN TURBOKösz a segítséget
-
icon
senior tag
Sziasztok,
nekem a sünik fennmaradtak. Alkoholos tisztítás, aztán rányomtam a bordákat, azóta meg se moccannak
-
whiz
aktív tag
Sziasztok! Van egy HD3850-em, amire felapplikáltam tegnap az új S1-emet. Memósünik helyből lepotyogtak (8-ból 3), tisztítás ide vagy oda. Valamivel fel kéne ragasztani... a kérdés nem is az, hogy mivel, mert arra láttam már itt tippeket, csak inkább az, hogy kibír ez így 1-2-3 napot? Mennyire vészesed melegednek a memók egy ilyen karin? Egy 120mm-es venti hűti az egész cuccot 1500rpm-en, sz'al azt gondolnám, hogy annyira nem tragikus a helyzet, ha így marad kis ideig.
-
törölt tag
Hello!
A Coolink Chilla-hoz adnak a memóriasüniken kívül még pár hűtőbordát. Ezek nem lennének jók a VRM-ek hűtésére? Nekem 4850-re kéne, ott kisebb helyre vannak összezsúfolva a VRM-ek, ha jól láttam. Itt látszik, hogy milyenek azok a plusz bordák.
Esetleg valami konkrét hűtőbordatípus, ami méretben, hűtésteljesítményben megfelelő és elférne az S1 alatt?Előre is kösz.
-
Ari18
őstag
Sziasztok
Én a 4870-es re szeretnék venni egy S1-et.
Hol találom a rajta a VRM-ket? esetleg egy képpel illusztrálva.
És mivel lehet megoldani a hűtését?mármint mit kell barkácsolni?
Garancia megmarad?vagy a barkács miatt buknám?
előre is köszönöm -
m4rc!
őstag
válasz
Habzsi-Dőzsi #1072 üzenetére
Vehetsz hozzá másfajta süniket is, de sztem jók azok amiket gyárilag adnak a hűtőhöz, a VRM-el hűtésére ügyelj! A halksága és teljesítménye a rárakott ventitől függ (föleg a halksága).
-
Habzsi-Dőzsi
tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy 4850 est és a ara gondoltam, hogy a hűtő S1 legyen. Érdemes venni rá Thermaltake réz memória süniket? Persze az S1 re nyomnék egy 12 es ventit is.
Elég halk lenne ez így?
Hatékony hűtés?
Tényleg adnak az újabb S1 ekhez normális süniket?
Köszi a válaszotokat -
Lefty
addikt
ezaz, hogy én nem akarok semmit maszekolni, mert nem értek hozzá és meg van rá az esély, hogy elcseszek valamit, csak venni egy hűtőt és könnyen beszerelni. tehát most akkor azt mondod, accelero s1-et nem éri meg venni? de van olyan vga hűtő ami "normális" és nincs maszekolás? hm, esetleg accelero twin turbo?
-
Lefty
addikt
gondolkodom, hogy veszek egy accelero s1-et a HD4870-emre, ártani nem árthat. a GPU masszívan 80 fokos mindig, a gép állandóan megy. az lenne a kérdésem, hogy ez a hűtő különösebb barkácsolás nélkül ugye felszerelhető, vagy, hogy megy ez? nem nagyon akarok szerelgetni, félek, hogy elkúrok valamit.
-
looser
addikt
No hát, kis szopi van, az elfűrészelt rev2-es hosszú borda bizony nem fér be a nagy borda alá, így külön kell vennem süniket. Egyébként a felállás a következő: 8db a 8 memórián, 3db lesz a (igazából azt sem tudom, melyik-melyik) 4 szürke, egymás alatt szorosan elhelyezkedő bigyókon és 1-1 darab a 4-es csoportokban elhelyezkedő fekete kis bizbaszokon. Efölött a borda, azon egy GT SB II, 12cm-es légkavar. Kicsit körültekintőbbnek kellett volna lennem... Holnapra kiderül, megy-e a holmi. Nem lehet baj
-
Bubu maci
tag
Sziasztok!
Egy 16cm szeles hazban elferne az S1? -
Kloss
őstag
válasz
Kispotter #1050 üzenetére
2D-ben nem sül meg, annyira nem melegszik olyankor.
Nem tudom hol olvastad, hogy nem érdemes megpucolni, gondolj bele, ha bármi szennyeződés, régi paszta maradvány van a memórián, akkor hogy tapadna rá rendesen?
A Zalman sünit azért írtam, ha ennek a tapadása nem megfelelő, vagy már leszedegetted, koszos lett stb. Bár valami ragasztóval ezeket is felragaszthatod. Egyébként nem kevés. -
Kispotter
tag
Nane így idlébe is megsülne. Már majdnem ithagytam éjszakára de ezek után nemmerem pedig kéne letölteni
akkor szedhetem szét megint azt nyomok műanyagragasztót rá. Nagyon nempucoltam mert nemvolt rajtuk semmi meg azt olvastam hogyha megvan pucolva jobban lepotyognak. Jab és mér vegyek Zalmant ? Ami ehhez van az kevés lenne neki?
-
Kloss
őstag
válasz
Kispotter #1047 üzenetére
Alaposan megpucoltad a memóriákat?
Viszonylag erősen érdemes rányomni a süniket, úgy megmaradnak, nekem egy sem akart leesni, direkt megmozgattam őket. Ha nem sikerül, akkor vegyél rá Zalman-t.
Érdemes, nehogy túlmelegedjen.
Jól írtad, megsülne a kártya, aztán kikapcsolna a gép majd nem lenne semmi -
Kispotter
tag
Hy all. Rendeltem egy Accelero S1 Rev2. hűtőt a Shapphire X1950Pro-m ra. Nagyon jó!
Gyári hűtő iddle: 56 fok körül mászkált terhelés alatt (Cod 4, Carbon ) 80-83 fok. Accelero S1 REV 2. passzívan Iddle: 43fok game közben 71-72 fok. NA azt ekkor kiérleteztem hogy hova kéne rakni azt a 7 centis sima mezei ventit és valami nagyon jó helyet találtam mert iddle: 36fok game közben meg 48 a max. Szerintem ez a 83 fokhoz képest azért elég jó.ja és a memhűtő sünik meg elég ratyik anyányszor hozzáértem leesett azt finoman beraktam a gépbe a karit (szinte biztos voltam benne hogy úgyis leesnek) de azóta is fent vannak érdekes. Lehet a meleg hatására jobban ragadnak
Szer: és amúgy az a 48 fok tényleg annyi mert meg is fogtam kézzel éppen hogycsak langyos volt eszméletlen mennyit számít egy szaros kis venti. JA és ez valami különleges Kártya mert ilyen Shapphire X1950Pro kártyát még nem láttam neten csak ilyet:[link]
nekem meg ilyen van: [link]
És az egyik bordát nemtudtam sehova se rakni asszem ami a fesz szabályozókat hűtené egyszerűen nincs helye a kártyán. Szerintetek baj?
Ja és a mem hűtőktől félek hogy lepotyognak azt megsül a kártya Nálam eddig mindíg ment a gép a letöltések miatt, de éjszakára nemmerem úgyhagyni félek hogy leesnek a sünik. Szerintetek ha leesnének megsülne a kártya? Vagy kikapcsolna a gép? Vagy nem lenne semmi?
További képek: [link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
A minőség nem valami jó mert már haldoklik a fényképező. -
Kloss
őstag
Hali!
Accelero S1 + Glacialtech Silent Blade II 12cm
Hangtalan és hűs kombo.
Szétszedve így néz ki a kártyád? ---> 8800GT-1024MB
Kb ennyire kellene szétszedni a kártyádat, a jobb oldalon található kis fekete hűtőt nem kell leszedni. Megveszed az S1-et, felpakolod a memóriasüniket (előtte alkoholos alapos tisztítás), leszeded az S1-ről a GPU-t takaró műanyagot, majd mehet rá a kártyára (előtte alkoholos bla-bla).
Ezután még a ventit kell felerősíteni, egyszerű ha néhány kötegelővel óvatosan ráfogatod az S1-re.
Mehet a helyére, lehet játszaniSzerk: Lingvinben kapsz mindent
-
Buko01
tag
Sziasztok! na szóval adott a kártya:
Gainward 8800 GT 1024 MBAccelero S1 rev.2 vel szemeztem , de most
kérlek mondjatok egy megdfelelő hütés "kombót"mit vegyek, mit hogy csináljak stb stb. Vrm hütés kell-e? hogy csináljak? lehet - e kapni tehát egy kompletet légyszives
nagyon megköszönném ha v alaki le irná mit vegyek.
-
looser
addikt
Ha ma sikerül szétfűrészeltetnem a leghoszabb bordát, akkor örülök majd, mint Vincent
Azt számolgattam éppen, hogy akkor még egy normál pici bordának megfelelő méretű darab is marad (+1 a 8 kicsiből), azok meg jók lesznek a kártya legvégén található 8 (2x4) aprócska (kb. 3mmx3mm-es) kis fekete bizbaszokra, mert a gyári hűtő azt is hűti. Fogalmam sincs, mik lehetnek azok. (értem én hogy áram, de mitől megy?)
-
Kloss
őstag
Nem, nekem egy 8800GT-m van, ezt lehet eddig nem írtam
Az én kártyám jobb oldalán is vannak bizbaszok, de azokon meghagytam a gyári bordát, az szerencsére elég méretes.
Szerk: a hűtő nagyon jó, én egy 12cm-es hangtalan ventivel megtámogattam, sokkal hűvösebb a kártya. Passzív módot nem javaslom, némi légmozgásra szükség lesz szerintem. A memóriák, a kártya táprésze túlmelegedhet passzív üzemmódban, mégha a GPU nem is lenne túl meleg.
-
looser
addikt
Lehet, hogy értetlen vagyok egy kissé, de azt a 4 bizbaszt (valami feszültségstabilizátor?!) a kártya jobb oldalán (amire az a hosszú hűtés menne), szóval azt hogyan hűtöd? Jól értem, hogy neked is 4850/70 van?
Van róla fotód? Passzívan milyen hőfokra számíthatok (idle/load - 4850)? -
-
looser
addikt
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy passzívan hagyva nem dumál-e majd a vga? Tehát ha a kártyán nincs venti csatlakoztatva... Egyébként már megvan az s1rev2 (4850), csak éppen a hosszú borda miatt hagytam abba. Visszatettem a gyárit és most keresem a megoldást. Ha a fűrész nem megy, megpróbálom láncfűrésszel (állítólag stresszoldó, egy texasi filmfőhősnek bejött...).
Apropó, Ti is úgy érzitek/tudjátok, hogy a vga hűtő cserével ugrik a vga garija? Hiszen ezer másik cuccon is lehet cserélni hűtőt a gépben, vga kivétel ezek szerint?Üdv
-
Kloss
őstag
válasz
FragMaster #1025 üzenetére
Én 3 hete vettem az S1-et, abban is egyben van.
-
Kloss
őstag
-
skippper
senior tag
válasz
Én most raktam össze ezt a rendszert és ebben még egyben volt a borda.
-
engusz
veterán
válasz
Miért nem lehetett alapból ezzel szállítani a rev2-eseket..?
-
Calibos
addikt
A képen található sünit egy Ati4850-re akartam felszerelni, de túl hosszú. Nem tudja valaki hol lehet rövidebbet kapni?!
[link] -
Kapti
tag
Sikerült beszereznem a drágaságot
His 3850-re AC S1 rev2-vel
terheletlenül: 40 fok
10 perc terhelés után: 58 fok12cm ventivel 5V-on
terheletlenül: 38 fok
10 perc terhelés után: 52 fokEbben a nagy nyári melegben, egy gyárilag túlhajtott 3850-től (amely szinte egy 3870 órajelén megy), nem rossz eredmény, ráadásul hangtalan az egész. (Már csak a vigyót kellene lehalkítani valahogy)
-
Talib21
tag
amúgy egy giga 8800 gt-m van(AC S1-el) 756,1860,1000 Mhz-en hajtva és egy óra gridezés után
41 fokot ír ki az everest!Gpu caps viewerrel is max 49 fokig ment fel a gpu. A gyári 100 fokután!nagyon durva az S1!!!
-
Talib21
tag
Sziasztok!szerintetek at everest vagy a gpu caps viewer a pontosabb gpu hőmérséklet terén, mert kb 8 fokos az eltérés nálam???
-
HarryPotter
őstag
kollegák, egy ati 4870-en mennyire jó választás egy accelero s1 rev 2 egy turbo module-lal megtámogatva? Tudom, hogy az ac honlap szerint a hűtő kompatibilis a 4870-el, de van, aki szerint gond lesz a ramok VRM-ek hűtésével...
-
slett27
addikt
Érdemes cserélni.
-
Kommy
veterán
Nem tudja valaki , hoyg hol lehetne iylen szrezni 8800Gt-re ,mert szerintem ez tökéletes lenne az s1 alá a memók és a vrm hűtésére.
szerk: link lemeradt [link]
-
Coyot
őstag
válasz
Nyiscsák #1003 üzenetére
Attól függ mit szeretnél később, ha váltanál idővel valami nagyobbra, akkor mindenképp S1,és akkor lesz egy rendes hűtőd, ha úgy gondolod, hogy sokáig fogod a 3650-et használni elég lehet az S2 is.
De vedd figyelembe azt is, hogy az S1 1000%, hogy venti nélkül hűti majd, S2 már nem biztos.
Valamint nem árt azt sem leellenőrizni, hogy elfér-e az S1 a házadban, mert nem kis darabÉn az S1-et venném, mindenképp
-
Nyiscsák
aktív tag
Van egy Sapphire 3650-es videókarim és az érdekelne hogy az S1- vagy az S2-es hűtő lenne rá jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest