Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Alvin_ti4200 #899 üzenetére
4850 sajna nem mostanában lesz jó áron..de én is várom
Az S1el kapcsolatban: még nem találtak ki olyan GPUt amivel ne bírna el..
Inkább a felületi alkatrészekkel (VRM\VRAM) lehet gond borda hiányában.
700\1700re húzott R580 1900XTXemet is 60° alatt tartotta 12"\1k ventivel.
Sőt, a 2900Pros huszárok sem panaszkodnak, pedig az ugye durvább.. -
Speed®
titán
válasz
Alvin_ti4200 #896 üzenetére
Korrektül szellőző rendezett kecóban (a tiéd az
) elbír a G92 GTSel is.
Mondjuk a VRMek és a VRAMok miatt én egy halk ventit ráapplikálnék.
A GPUval elbír, ebben biztos vagyok, nekem is ment passzívan a 88GTm. -
Coyot
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #896 üzenetére
Szerintem a legjobb hűtő most az S1, mivel teljesen passzív, nagy lamellatáv miatt meg kevesebb levegő kell neki...
zárt thermaltake soprano házban, egy 3850est vitt passzívan előtte, persze 12es ventik a helyüön voltak, akkor volt 67fok max, és az még 24-25fokos szobahőben, szóval egy gyengén szellőző házban azért melegszik. -
Coyot
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #893 üzenetére
jah hát a szellőzés az nem rossz, giga 3D aurora a ház, term zárva
proci E6300@3ghz most játék közben 60-61fokosak a magok, a cpu az ételmetlenül kicsi szal valami féremér, mert a cpu meg alig 50fokos.
minnyárt nézek neked egy gpu hőt is, elindítok valami játékot, perpill van vagy 30fok a szobába... -
Coyot
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #885 üzenetére
nekem 3870 passzívan megy max 65fok volt 25fokos szobában, szal 80 fölé nem hinném h menne nyáron sem. nagyon jó hűtés
-
jolti05
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #885 üzenetére
Több is van, vagy csak 1?
-
Alvin_ti4200
félisten
milyen VGA-t visz el maximum (80 fokos max nyári hatáértékkel) egy S1 rev2? Egyébként 5,490.-ért tudok adni bárkinek, ha kell (nem tudom mennyire jó ár).
-
Gabis
őstag
Saját megoldásom:
ajánlott egy 12-es venti, hadd mozogjon a levegő
én konkrétan nem középre hanem egy kicsit arréb tettem, hogy a gpu mellett a memók is kapjanak egy kis levegőt (különben 1 venti elég rá mert 2-vel nem, hogy jobb de gyengébb lesz az eredmény)
fix vagy pwmén személy rátettem egy 12 ventit és leszabályoztam 5V-ra
rögzíteni gyorkötözőt használtam -
ádika86
aktív tag
sziasztok! láma kérdés: az s1-esre a hűtőventillátort h kell felrakni? befelé vagy kifelé fújja a levegőt?
-
Mauzes
addikt
Üdv!
Ilyen hűtőt tervezek majd (ha lehet kapni valahol), és kipróbálom passzívan, de lehet, hogy kell majd rá egy halk 12-es venti.
Az lenne a kérdés, hogy milyen tartós megoldással szokás felrakni, hogy zörgés se legyen?
És pont középre célszerű, vagy valamelyik oldalra inkább?Ja, és milyen venti ajánlott hozzá? Fix vagy PWM-es?
Köszi!
-
Chip
aktív tag
Szeretnék felrakni a Sapphire 1950 GT-mre 1 Accelreo S1-es bordát.
Arra lennék kíváncsi, hogy a mostani hűtőhöz képest mennyivel lenne vastagabb. ABIT P5B alaplapom van. A mellette lévő PCI slot üres, alatta 1 háló és egy hangkártya van. Szerintetek el fog férni? Még az is érdekelne, hogy mennyivel magasabb lesz a kártya a bordával? -
korcsi
veterán
Sziasztok!
Cooler Master hőcsöves hűtős Galaxy 8800gt-re felmegy az S1, úgy vettem észre, hogy a GPU a referenciához képest közelebb vab a gép hátuljához, és ahogy méregettem, számolgattam, elég csisszes a dolog. Hétvégén kapom kézhez a hűtőt, akkor kiderül, de ha valaki tud biztosat addig is kisegíthetne a kétségeim közül.
Válaszokat előre is köszi!
-
Neoteric
addikt
szerintetek egy ds3r lapba elférne 88gt + s1 + cooler + tv kártya?
-
t.tomi
tag
Nna, lecseréltem a kártya hűtését 1 AC Accelero S1 rev.2-re + Turbo Modul.
Alap 50 C-ból lett 30 C.Megizzasztva sem megy 40 C felé a hőmérséklet.
Nem volt rossz vétel... -
jolti05
őstag
Nem tud valaki valamit az S1-ről?? Megrendeltem az egyik boltban, azt mondták, hogy előző hét elejére jön, de semmi. Kicsit pipa vagyok.
-
-
jorden06
senior tag
Hali!
Lehetséges az, hogy nem rendesen rakom fel a hűtőt? 53fokos a VGA (8600GT) passzív idle üzemmódban, load alatt kb 55fok (ventivel 12V-on). A gyári ventivel sem volt olyan sokkal melegebb... Mások tesztjeit olvasva (igaz azok 88GT/96GT-sek) sokkal jobb eredményt vártam volna ettől a gyengébb kártyától is.
-
DemonDani
addikt
Accelero S1 rev2.-eset honnan érdemes beszerzni? Vagy inkább hol lehet?!
Előrre is köszi!
-
Tomate
veterán
Lehet, hogy hülye kérdés, de bevállalom
Fentvan az S1 rajta egy 12centis venti. A venti tolja rá a levegőt, vagy szívja ki a bordák közül? Melyik a jobb?
-
Csapi007
veterán
válasz
Csapi007 #854 üzenetére
Hy
Van valakinek ötlete hogy hogyan lehetne megoldani egy S1 és egy 12cm-es venti alatt a VRM-ek hűtését?
Elég ha a 3 chipre rakok 3 ilyet rétből? -
Csapi007
veterán
Hy
Elképzelhető hogy egy X1950Pro-n S1 van 12cm-es ventivel és a VRM-ek a "borda" alatt túlmelegszenek? -
Dracula
őstag
Ja, amúgy a rev2-höz adott x1950pro-ra való bordát rá lehet-e / érdemes-e (rá)tenni a kártyára valahova? Alapból nem volt rajta semmi...
Üdv!
-
Dracula
őstag
Na, nekem is megjött, átvettem... Nem volt annyira sima a felszerelés, de végülis sikerült. Annyira nem volt bonyolult azért.
Egy Nexus ventit vettem hozzá, és a gumi bakjai végére a másik oldalról kábelszorítókat tettem, így nem esik le, nem ér hozzá és fúj rá szépen.
Ami megdöbbentő, hogy 39 fok alapból (5x-60 volt) és 40 fok 3D vel.
A 8800GT-m hez adott Zalman 12V-os hangos heatpipe-os hűtéshez képest áldás!Üdv!
-
sapek
csendes tag
Accelero Xtreme topicot nem találtam, ezért itt kérdezném meg, 8800GT-re is rá lehet tenni?
Nem akarom feleslegesen megvenni -
BigBear
senior tag
válasz
Ferdzsoo #846 üzenetére
Elviszi. [ECS 9600GT Accelero]
-
Ferdzsoo
addikt
9600GT-t elvisz az S2?
Azt lehet kapni iponba és még olcsóbban kijönnék így mint egy gyári passzív 9600GT-vel...
kérdés elég e az S2... -
szatocs
őstag
Hello Mindenki!
Az lenne a kérdésem, hogy mi a különbség az s1 és az s1 rev. 2 között.
88GT - re lenne, úgy tudom, hogy az első s1 is rámegy. Miben más a rev. 2?
-
BigBear
senior tag
VRM problémát nem tartom valószínűnek. 3850-en nekem is S1 volt, s a VRM-ekre kis Zalman ramsüniket tettem szintén. Aggódtam miattuk, de nem kellett volna. Kértem is kölcsön egy hőmérőt, 30-40 foknál nem voltak melegebbek a VRM-ek, így kétlem, hogy nálad ez lenne a probléma. Bár mindenesetre fura.
Ja közben látom megoldódott. Igen, mondjuk én is jól rányomkodtam mindent és hagytam vagy egy napig száradni.
-
Skizz
addikt
Na, felraktam mégegysze', de most a bordák felhelyezése után ráraktam mindegyikre valami nehezéket, aztán úgy hagytam majdnem 1 napig. Aztán felment az S1, s most már sehol sem szemetel... 12 centis GT venti van rajta, leszabályozva. Rivával néztem, krájszisz alatt max. 40 fokig ment fel a GPU.
-
pcsirke
csendes tag
válasz
#96302336 #833 üzenetére
Végülis nem kellett az S2, mert kaptam S1-et. Egy Zalmis Gigabyte-ra kellett, mert nagyon nem bírtam a hangját. Gyorsan fel is raktam, és 15-20 perc nyúzás után teljesen perfektül megy passzívan is, alapon 40, terhelve 61 fok volt a max, meg egy infrás hőmérővel rámértem ahol tudtam mindenre: a rambordák 35-40 fokosak voltak, és a táp rész se ment 50 fok fölé. Mielőtt komolyabban nyúznám kap azért egy ventit a ház, mert elég zárt, és csak a táp szellőztet.
A lényeg hogy végre csend van! Eddig teljesen elégedett vagyok vele. -
nukewar
tag
Az accelero s2-őt rá lehet gyógyítani inno 8600gt-re?
-
BemAnyó
senior tag
Van S1 rev2 !!!!!!! nagyon korrekt boltos csak ajánlani tudom : [link]
Bem -
Skizz
addikt
Rendesen beszívtam ezzel a hűtővel... felraktam HD3850-re. Gyári sünik mentek a memókra, vrm-ekre pedig kis Zalman bordák kerültek (többször is leellenőriztem, a helyükön voltak végig). Játékok alatt szemetelt a kártya, pedig a GPU hőm max. 47 fok volt, vrm-ek hőmje meg ugyebár nem mérhető... memók túlmelegedésére tippeltem. Pedig volt egy GT SB2 venti rajta, 12V-on. Nem is értem az egészet... X1950PRO-n anno nem voltak sünik a vrm-eken, viszont minden ugyanígy volt és több órás terhelés után se szemetelt a kép, semmi baj nem volt. Most erre visszaraktam a gyárit, s most már normális a kép, sehol sem szemetel.
-
pcsirke
csendes tag
Sziasztok!
Próbálta már valaki az Accelero S2 -t HD3850-en?
Úgy láttam, hogy a 9600GT-t lehet ilyennel kapni gyárilag passzívként, ennek a fogyasztása viszont valamivel nagyobb is mint a 3850-nek. Tehát egy ventillátorral szellőztetve elég kéne hogy legyen, csak nem tudom hogy pl. felszerelhető-e. -
Tomate
veterán
Szevasztok!
2900Pro-ra kéne nekem egy ilyen kis hűtő. 1-est vagy 2-est éri meg venni? Csak a hőcsövek számában van különbség? Gyakorlatilag mennyivel jobb a 4cső mint a 2?
-
Dracula
őstag
Helo!
Valaki mondjon pls egy helyet ahol lehet ilyet kapni, mert közel 1 hónapja megrendeltem a PC Gear-ben és nem jön..
Üdv!
-
SZaB78
tag
...
-
dutsh
aktív tag
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy akinek van tapasztalata az Accelero S2-vel kapcsolatban az meg tudná e mondani nekem, hogyha rá szeretném tenni egy Gf leadtek 6600GT-re,
-egy ilyen házban ( 180 mm széles Chieftec dragon)
[link]elférne e? (úgy, hogy elvileg 140 mm széles a S2)
(természetesen az érdekel, hogy szélességben elfér e benne)Köszi, ha lenne valakinek tippje!
-
10GoBall
aktív tag
Bár a hűtőt, már több mint egy hónapja megvettem, de a Húsvéti időszak alatt raktam csak fel.
A ramokon lévő ragasztó hőre keményedik ki. Érdemes felragasztás után hajszárítóval kissé rámelegíteni. /Van aki a teljes összeszerelés után, venti nékül tuningolja kicsit meg a ramokat, "rásütve" így a bordákat/ -
End-ru
aktív tag
A szerelésnél én is észrevettem, hogy itt-ott hiányzik a ragasztó, pontosabban nem hiányzik, hanem a fólián marad, amit lehúzok a süniről. Aztán megpróbáltam óvatosabban eltávolítani és nem hirtelen letépni a védőréteget és akkor fent maradt az összes ragacs. Szerintem ez lehet az oka annak, hogy valakinek leesik, valakinek meg nem. Úgyhogy csak óvatosan...
-
Egon
nagyúr
http://www.realsys.hu/
A régi van nekik.
Egyébként picit csalódtam az AC-ban. Az összes ramborda ragacsa egy kalap kaki volt (legalábbis ennél a hűtőnél): mind lepotyogott percek alatt. Szerencsére vettem még régebben kétoldalú hővezető ragasztót itt a fórumon, és azzal fel tudtam rakni.
Erre nem árt felkészülni. -
Egon
nagyúr
Van egy kis váci bolt (a másik boltjuk Dunakeszin van), ahol jelenleg is elérhető az Accelero S1-es hűtő. Igaz, nem olcsó: majdnem 6K-ért mérik. Ha minden jól megy, pár órán belül kapok egyet én is...
-
Speed®
titán
Ne rakjál S2est a 88GTre. Csak rosszabb lehet az S1nél. A kisebb borda jobban felmelegszik, így melegebb a levegő is amit a karira fúj a venti.
A VRMek meg amúgysem izzanak, legalábbis nálam nem volt probléma.
Különben azoknál nem gáz ha állandóan 80°Cn mennek sem, ne parázz. -
Egon
nagyúr
Én házibarkáccsal fogom megoldani a problémát, ezt ajánlom neked is...
A Mistral-ban 1K alatt kapsz 8 db Zalman rambordát, öntapadó hővezető ragaccsal az alján. 3 vagy 4 db elég a modulok zömére, a kártya sarkában levőkre viszont fűrészelni kell az egyik bordából egy darabot... -
Dracula
őstag
Volt Zalman-om és a 6800GT-re felraktam a rambordákat. Leszedve volt, ahol a felírat erősen meg volt kopva 2+ év után.
De nem tudom, végülis.
Nem tudom, hogy rárakom-e, szerintem semmit nem számít. Szellőzni úgyis fognak a ventik miatt, borda meg gyárilag sem volt rajtuk eredetileg sem...
Üdv!
-
7600GT
senior tag
Nah lenne egy nagy kérdésem. Olvastam több helyen is, hogy az S1 ugyan nagyon jól lehűti a GPU-t, viszont, a VRM modulok tűzforróak lesznek (70-90 fok?). Nah a kérdésem az lenne, ha pl.: egy S2-t raknánk, mondjuk egy 8800GT-re, akkor a rajta fekvő 12cm-es ventilátor jobban szellőztetné a VRM modulokat, mintha egy S1-en lenne? Illetve az S1-nél a borda belóg a VRM modulok fölé, tehát kapja onnan is a hőt, az S2-nél nem lenne ilyen probléma.
Tehát a tényleges kérdésem: az S2-nél mennyire melegednének a VRM modulok, jobban vagy kevésbé, mint az S1-nél? -
Gorneck
legenda
Nekem rev 1 van és simán jó a 3850-re...nyák uaz a két karinál...Ezek a képek már fent voltak a rev 1nél is...
Hogy megéri e...?! Azt majd meghallod...
-
Skizz
addikt
Sikerült már valakinek rev. 1-es S1-et HD3870-re szerelni?
Mert úgy látom, hogy ez nem nagyon fog összejönni nekem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- ASUS ROG Ally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OTP Bank topic
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó Hibátlan Corsair HX 850W PLATINUM.
- EVGA SuperNOVA 850 GA 850W 80 PLUS Gold Fully Modular
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest