- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chili7
őstag
Hali!
Egy asus eah 4830 as karihoz vettem egy S1 rev2-t. Az azóta a frissített kompatibilitási listán már csak turbo modullal ajánlják ehez a karihoz.
Szerintetek hűtene rendesen turbó modul nélkül is? Vagy ha nem ehez simán hozzáilleszthető utólag az a modul?köszi
-
-
Hello!
Megtenné nekem egy AC Accelero S1 rev2 tulaj, hogy leméri ezen a képen látható pirossal bejelölt részt? Félek, hogy nagyon NYÁK egyik szélén van GPU-m és nem férek majd el a házban. Nem szeretnék úgy járni mint - = Zk = - az új hűtőjével.
-
Mika1227
őstag
Ajánlanátok ezt a hűtőt Accelero S1 egy HD 4890-re? Vagy az S2-őt?
-
akinho94
tag
Hello vki rakott már 4830-ra S1 rev2-t? Gyárihoz képest mennyit hoz?
-
Stirbi
addikt
ennél olyan hiba lehet , mint nekem is volt az elsö s1 emmel, nem adta le a höt , hd 4670 passzivban 100fokig melegedett, aztán felb@szodtam vettem egy másikat és avval már 58 fokig melegedett csak full loadban.
a g92es gpu val nicns gond, arra pont,hogy kompatibilis
most nézem frisstive van a s1 rev2 kompatibilitási listája :
Application:
ATI Radeon HD 5870*,4890,4870,4850
nVIDIA GeForce GTS250*, 9800GTX+*, 9600GT*ATI Radeon
HD 5870*
HD 4890*, 4870*, 4850*, 4830*
HD 4730, 4670, 4650
HD 4550, 4350
HD 3870*, 3850
HD 3690, 3650
HD 3470, 3490
HD 2900*, 2600, 2400
X1950*, X1900* series
X1800, X1650 series
X1600, X1550 series
X1300 seriesnVIDIA GeForce
GTS250*, GT240*, GT220* (not LP)
210*, GTS150* (not LP), GT130* (not LP)
GT120 (not LP)
9800GTX+*, 9800GTX*, 9800GT*
9600GT*, 9600GSO*
9500GT (not LP), 9400GT (not LP)
8800GTS(G92)*,8800GT*,8800GS*
8600GTS, 8600GT
8500GT (not LP), 8400GS (not LP)
7950GT*, 7900*, 7800*, 7600
7200GS (TC), 7100GS (TC)
6800, 6600 series -
J3g
csendes tag
Lehet, mert ugye G92es GPUról van szó, körbe van az a fém "keret", arra fekszik fel a hűtő talpa (legalább is nekem úgy tűnik). Viszont ez ellen szól, hogy a lamellák rendesen átmelegednek. Akkor most mi a helyet?
Ndruu kolléga említette a gyári hibát. Ennél a hűtőnél konkrétan mik lehetnek a gyári hibák?
-
J3g
csendes tag
Sziasztok!
Gigabyte 9800GT-hez vettem S1-et, turbo module-al együtt, és eléggé melegszik. Gyári hűtővel ~75 fokik melegedett, S1-el pedig 82ig. Mit ne mondjak, elég nagy csalódás. A GPU gyárilag 700mhz-n jár. Lehetséges, hogy valamit elbaltáztam összeszereléskor, vagy ennyire melegedne a kari?
Üdv:J3g -
Stirbi
addikt
válasz
bajnokpityu #1678 üzenetére
sajnos ezt nemtudom neked megmondani,hogy a hd5xxx böl melyikre menne fel, de sztem egyikre sem, a borda nem férne el a két egymásra ,,épitett,, dvi csatlakozotol.
-
Zefír
őstag
Szevasztok srácok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ti a mezei 12es ventiket (noctuára gondolok most ) hogyan szoktátok felrakni az S1-re? mivel?
-
Stirbi
addikt
válasz
bajnokpityu #1670 üzenetére
ha jol emlékszem egyik srác irt ide a topikba hd4890en volt neki az accelero s1 + 12esventi és szépen hütötte neki.
mod: ime-> [link]
-
bajnokpityu
félisten
hello!
Egy ilyesmi hűtő van a 8800GT videokártyámon, 2 alig forgó ventivel.az a kérdésem,hogy ezzel mi a maximum videokártya,amit lehet halkan hűteni?ATI vonalra gondolok. -
gti16v
őstag
Ha a létező összes venti megy a házban maximumon és megy 5 percig a teszt akkor 63 fokos a GPU, környezte 52, ram 51
-
Stirbi
addikt
töltsed le agpu caps viewert, azona belül a bal also sarokban lesz egy olyan,hogy ,,fur rendering,, arra menj rá és inditsad el(ez leterheli a vga-dat és közben everestben figyeld a hőfokokat.
aztán ird meg passzivban is milyen eredméyneket kaptál idle/load, és ugy,hogy a két venti bevolt rajta kapcsolva.
-
gti16v
őstag
huhh lehet,itt kellett volna feltenni ezt a kérdést
-
Zolás
addikt
Valaki esetleg rakott már ilyet Powercolor 4730-ra? A gyári hütés hangos és 75 fokig felnyomja játék közbe a hőmérsékletet.
Azért kérdezem mert a gyártói oldalon a 47xx számozás elmaradt és nem tudom hogy milyen hütöt rakhatok rá. Aki tudna segíteni szívesen venném -
kop8
őstag
Az a baj hogy nem birom feltenni a ház odalát mert kilóg a hűtő
[link] -
kop8
őstag
Megjött az S2-ő és elég nehéz volt felrakni mert nem jók a lyukak és kellett csinálni egy plussz lefogatót.
Van rajta egy 14-es venti és 5V megy és alapon 34-35 fok a kártya
3Dmark után 47-46 fok volt de kb 3perc alatt visszament 35-re.
[link] -
kop8
őstag
Valaki megmondaná hogy az S2-t fel lejhet e tenni egy 4850-re és hogy elbírná e a hűtését vagy kevés lenne?
-
[HUN]Merlin
csendes tag
Megoldottam. Lemértem a helyet. Kb. 5 cm a ház alja és a kártya között. A rev.2 3.3 cm és ha biztosra akarnék menni a Turbo Modul +1,5 cm. Esélytelen, hogy bemenjen. Marad a Zalman.
-
[HUN]Merlin
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy ASUS EAH 4850-m és szerintetek rev2 elég rá? Ha igen, kelljen mellé egy házventi? Vagy a másik, amit néztem egy Zalman ZM-VF1000. Ez mondjuk nem passzív, de annál a porszívónál, ami a gyári hűtést adja, csak halkabb lehet.
Másik kérdés rev.2 -nél, hogy a kártya kialakítása miatt a borda lefelé nézne. Ez nem gond a borda súlya miatt hosszú távon? Ill. Maga x16-os PCIe az alaplap/ház legalján van, a ház alsó lemezéhez közel. Ehhez jön még a fent említett elhelyezés, lényeg: a hűtés a sarokba suvasztva lenne, alatta nincs már hely és nem tudom, hogy így mennyire lenne jó levegőkeringetés.
Ezért is gondolkodtam a Zalman-on, mert a hőcsövek a kártya hátoldalára vannak visszavezetve, és ott vannak a bordák+8cm venti. -
sp@rtan
senior tag
Üdv!
Apukám régi FX5700LE-n csapágyas a gyári hűtés.
Kérdésem az ,hogy rá lehet-e rakni az S2-t?Kompatibilisként csak a sima 5700(ultra) írnak.Köszönöm
-
törölt tag
4890oc-n teljesít szolgálatot egy s1 rev2.+ 12cm-es noctua@1300rpm, a vrm-en és a ram-on rajta hagytam az eredeti piros vasdarabot egy kis kiegészítéssel.
Gpu:950 ram:1125
maxload Gpu:65c' vmr:80c'
teljes riszpekt az árért és a hűtőteljesítményért
-
moongoose
őstag
válasz
madmike #1641 üzenetére
ha választani kellene inkább a PH!-s info.
boltosoktól sokmindent ne várj,csak a profitot.egyébként mérd le az átlós lyuktávolságokat.
és utána keress rá a google-ban, hogy az arctic oldalán a kompatibilis kártyák között.
http://www.arctic-cooling.com/downloads/compatibility/height_restriction_drawing_AcceleroS1_r2.pdf
itt pár paraméter.jahh most találtam
egyértelmű -
madmike
őstag
Sziasztok!Már másik topicban is érdeklődtem,de biztos ami tuti,megkérdezem itt is mert eddig 1:1 az állás. Kérdésem 4670re simán felmegy egy s1 rev.2? Itt Ph-n egy srác azt mondta hogy igen,ma meg a számtech boltban az elado azt mondta hogy nem. Kiváncsi lennék még pár véleményre.
-
Warbeast
tag
Mod v2.0b
A bordával üresjáratban eddig max 52 fok körül volt 2D-ben a HD 3870 OC.
Azóta sem 3D-ztem.Viszont volt elfekvőben egy igen durva 12-es fém keretes ventim, ami majdnem 4 centi magas.
Rátettem a bordára, 5V-on szerintem forog vagy 500-at, és szépen magától indul. Hangja még csak magában tápról hajtva sem hallható, hál istennek.Így az idle hőmérséklet 36-41 körül van. Megint megfánkoltam a systemet, extrémen.
Maximum 61 fokra ment fel a borda.Jelentős javulás tehát, gyakorlatilag kompromisszumok nélkül.
Mindenkinek ajánlom.ui: sajnos a venti meg a borda súlya elég komoly, és méretre sem utolsó ebben az összeállításban, de a kétprocis P3-as házikó mindent benyel.
-
Warbeast
tag
Üdv!
Ma vettem meg az Accelero S1 rev 2-es coolert.
Egy PowerColor HD3870 OC-n van rajta, aminek órajelei 800/2400.
Teljesen passzívan van rajta.
Ház szellőzése gyakorlatilag nulla, mert arra semmi nem kavar. Annyi, hogy nincs rajta se oldal se előlap.
A hűtő nekem teljesen jó.
Idle 40-50 fok körül.
Furmark fánkjánál Extreme módban max 80 fokig melegedett köbö 15 perc alatt, másfél óra után is annyi volt, tehát kisimult.
Kérdés: előtte a kártyán egy Zerotherm hűtő volt. Szuper, meg minden, de nagyon hangos.Ehhez pluszban a memóriákon egy darabból öntött sima 3-4mm vastag rézlap volt.
Mivel nem akartam feszegetni, fenn hagytam. Kézzel tapogatva load alatt nagyon meleg.Szóval: érdemes leszedni hővel, hogy feltehessem az Acecleróhoz kapott kis alu szirszarokat helyette?
Még valami: kicsit hajlítanom kellett, mert beért egy kondit a kártyán. Mennyire tűrik a hőcsövek, ha nagyon kicsit hajlítgatja az ember?
Köszi a tanácsot! -
UdVi86
aktív tag
Az S1-ről tudok. Az S2 viszont keskenyebb. Valamint a 4750-nek egészen máshol van a gpuja. Arra szerintem még az S1 is felmenne. Csak kérdés az, h lehűteni-e passzívan vagy esetleg egy twin modullal megspékelve. Nem tudom mennyire forrófejűek ezek a kártyák vagy kb. mely korábbi vga-val van egy szinten hőmérsékletben. Talán abból lehetne saccolni, mivel az S1 X1950-ig jó. Ha jól tudom...
-
UdVi86
aktív tag
Sziasztok!
Egy AC Accelero S2 megbírkózna a HD4750-el vagy esetleg a 4770-el passzívan jó házszellőzés mellett vagy esetleg a turbo module-l megspékelve?
-
jookomak
őstag
válasz
bill gates17 #1632 üzenetére
Feleannyiba kerül az AC, mint a zalman, és ráadásként még jobb is. röhögve le fogja hűteni a kártyád. turbo modul hangját nem ismerem, de azt mondják elég halk.
-
bill gates17
csendes tag
sziasztok
én lehet Accelero S1 Rev.2 hűtőt veszek de még nem tudom, jó lenne ha segítene valaki.
Nézegetem többet is és ezek közül kellene választanom :Arctic Cooling Accelero S1 Rev.2
Zalman VF1000 LED
Az Accelero-ra 2db 8cm ventit raknék ezt :Arctic Turbo Module
Ezek a hűtők 1 msi 8600gt hűtenénekHa valaki ilyet használ (hűtő vs vga ) az megosztaná velem a véleményét
Remélem tudtok segíteni
-
jookomak
őstag
Sziasztok!
van egy s1 rev 2-m, amit egy 3850-hez vettem. tökéletes is, de most a kártyát cserélném egy 4850-re. úgy rémlik, hogy az újabb csomagolású s1-ekhez adnak valami +hűtőbordát, ami a 4850-re kell. lehet azt valamivel helyettesíteni? -
moongoose
őstag
-
shteer
titán
válasz
HUNNIA1920 #1627 üzenetére
accelero + egy halk venti, pl 12025L
-
dethroner
veterán
Ki kellett vennem a kártyát, és a közben leesett az egyik hűtőborda a VRM-ről. Mivel lehet visszaragasztani?
-
HUNNIA1920
őstag
Sziasztok!
Szerintetek melyik jobb hűtő: Zalman Vf-900Cu vagy egy Artic Cooling Accelero S2?
Egy Ati Radeon HD2600XT 256MB - os kártyán lennének.
Köszi!
Üdv: Tamás -
Szanyi
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget. Sikerült minden. Az a négy kis csavar volt a probléma. Ezután simán ráment. A hütö maga tökéltes. lecsaltam 10 fokot a GPU hömérsékletből vele alapjáraton....
-
-
Szanyi
csendes tag
Sziasztok. Olyan problémám van, hogy a minap vettem egy Arctic Cooling Accelero S1-et az Asus 3650-es kártyámhoz. Fel is szereltem, minden tök frankó, a kis bordák is a helyükön, berakom a gépbe, de nincs kép. A kártya nem ad képet. Nézegetem, nézegetem, hát nincs benne rendesen a PCI-E slotban a kártya. Kérdezem én hogy a fenébe, és akkor veszem észre, hogy a hőcsövek megakadtak a kettővel odébb lévő PCI slot-ban és a kártyát azért nem lehet lejebb nyomni, azért nem lehet teljesen beleilleszteni a slot-ba. Nem tudom érthető e a problémám. Kérdésem az, hogy valahogy meg lehet e emelni, vagy valami megoldás van e rá, vagy egyszerüen nem fér és kész, azt adhatok túl rajta?
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
válasz
dethroner #1620 üzenetére
El fog az terülni, ha a két felület szépen felfekszik majd egymásra.
8 borda van a dobozban (S1), ami csak a memóriákra elég (van még mellette más borda is, de azok régi kártyákra valóak). S1 Rev.2-nél már vannak FET hűtők is, amik ragaszthatóak.
Ha nem lesz elég borda, akkor ajánlott beszerezni, jobb a békesség. [link]Erről meg talán a GTS tulajokat kellene megkérdezni. Nálam VRM hűtés nélkül szalad a kártya, mivel azt írták (AC oldalán) így is megy és nem lesz semmi baja. Valóban megy és semmi baja.
-
válasz
dethroner #1617 üzenetére
Oda sajnos csak a gyári VGA hűtések köthetőek, ugyanis más a csatlakozó. A normál ventik csatlakozóját még ki lehetne cserélni, de ahhoz a kábeleket is cserélni/vágni kell, mert a VGA venticsatlakozójához vékony kábelek kellenek.
Az AC 12025L-nek csak két vezetéke van, tehát nem szabályozható. 5V-ra köthető, de 5V-on csak lökettel indul el (manuális indítás).
Van belőle viszont PWM változat, aminek három vezetéke van, ez már könnyebben. szabályozható.
Az Englide ventiket dicsérik sokan (magyar csapat tervezte). A tesztekben jól szerepel, nem különösebben drága.Arra viszont lehet oda kellene figyelni, hogy ne siklócsapágyas legyen a ventilátor, mert akkor idő előtt hangossá válhat (a tápokba sem ajánlanak siklócsapágyasat). Ezt a ventis topikban kérdezd meg inkább.
Előre van pasztázva (egy szürke réteg, amit nem ajánlott tapicskolni), hogy az egyszeri usernek ne kelljen még külön pasztát vennie. MX-2 van rajta szerintem (biztos, hogy valami AC), nem szokott vele gond lenni. Ha nincs otthon elfekvőben pasztád, akkor megfelelő lesz az, ami előre fel van a hűtőre kenve.
-
dethroner
veterán
Ja és a másik kérdésem. A gpu-ra kerülő felület gyárilag van pasztázva és az eladó szerint elég az rá. Szerintetek igaza lehet?
-
dethroner
veterán
Igen, mindenképp akarok rá ventit, csak a kérdés hogy turbo modul, vagy 1db 12 centis. A délután meglátogatott boltokban is csak a fix 1000-t pörgő AC venti volt, de valamiért arra gondoltam hogy pwm-es ventilátorral jobban járnék, hisz ha meleg van, vagy tuning esetén mehetne gyorsabban, hűvös időben meg halkabban. Amúgy nem tudod véletlenül, a gyári venti csatlakozójára köthető lenne a 12 centis ventilátor? Akkor még szabályozni is lehetne Rivatuner-el.
-
válasz
dethroner #1615 üzenetére
Egy darab halk 12 cm-es ventilátornál nem lehet halkabb 2 darab 8 cm-es. Gyorskötözővel ráteszed és kész.
Az AC oldalán egyébként azt írják, hogy ők tesztelték és passzívan elviszi a Radeon 3850/3870-et valamint a 8800GT-t. A 8800GTS (G92) mellé javasolják a Turbo Modul-t, tehát nem árt mellé egy venti. - [link]
Egy 1000-et pörgő AC 12025L venti is bőven elég lehet, ennél alább ne add, ha 12-es venti kell.
Nálam a 3850 tuning nélkül, passzívan szépen elmegy, normális időben (30°C kinti hőmérséklet alatt) a terhelt hőfokok nem mennek 58°C fölé. Ház szellőzés természetesen van, de csak az elölről -a HDD-k felől- érkező langyos levegő megy a videókártyára. -
dethroner
veterán
Na megvettem az S1et, már csak azt kéne eldönteni hogy a turbo modult vegyem rá, vagy inkább egy 12 centis ventit kötözzek rá? Tartok a turbo modul 2db 8 centis ventilátorától, 1500-at pörögnek, nem túl hangos? És a légszállítása sincs annyi mint egy 12 centis 1500-at forgó lapátkeréknek. Ha van valakinek tapasztalata ilyen ügyben, netalán próbálta mindkét verziót, légyszi ossza meg a tapasztalatát.
-
dethroner
veterán
válasz
dethroner #1609 üzenetére
Tudna valaki egy használható rajzot, képet vagy leírást mutatni, hogy egy 8800GTS-en pontosan milyen részeket kell hűteni a GPU-n kívül? Valami FET-ekről, fesz szabályozókról, memóriákról olvastam
Láttam a youtube videót, de ott egy ati kártyán mutatják be a dolgokat, és gondolom nem azonos a felépítése az nvidia-val.
-
válasz
dethroner #1607 üzenetére
Annyira, hogy Logitech-nél így működik.
Egyszer rá is kérdeztem a Zalman tápom ügyében az egyik topikban, hogy mi van akkor, ha megszűnik a forgalmazó (anno Mistral). Garancia még volt a tápra (egyébként nem volt semmi baja, csak rákérdeztem hogy működik ez a dolog). Azt mondták, hogy a gyártó által a termékre vállalt garancia ilyenkor lép életbe és ha baja adódna, akkor a gyártót keressem (garanciális időn belül).Fogyasztóvédelem oldalán lehet róla olvasni, csak rá kell keresni.
Itt egy példa: "Minden 10000Ft. feletti műszaki cikkre 1 év garancia kötelező Magyarországon, illetve 2 év szavatosság. És ha jól sejtem ezután a gyártón lehet leverni a garanciát, amihez kitöltött és lepecsételt garanciajegy kell (az előző kettőhöz csak számla vagy nyugta)." -
válasz
#92888064 #1602 üzenetére
Eleinte volt az S2, aztán az S1, majd utána az S1 Rev.2
Mindegyik könnyen azonosítható.
Discontinued products menüpont alatt érhetőek el a régi termékek.dethroner: Elvileg ez úgy működik, hogy a bolt vállal rá x év garanciát (pl. 1év), a többi pedig a gyártónál érvényesíthető.
Az S1 egy nagy heatpipe-os hűtőborda, nincs rajta mozgó eszköz, ami elromolhatna rajta. Ha a ramsünik egyszer rendesen felragadnak, azok sem esnek le maguktól.
Gyártási hibás darabok előfordulhatnak, de ezeket simán ki szokták cserélni. User error miatt is szokott baj lenni, de egy kis odafigyeléssel ez elkerülhető (szerelésnél oda kell figyelni). -
dethroner
veterán
válasz
#92888064 #1604 üzenetére
Üdv urak!
Venni akarok egy S1 hűtőt a kártyámra, csak azon vacillálok, hogy mennyire számít ennél a terméknél a garancia? Az egyik itteni boltban 5800-ért megvehető, de fura módon csak 1 év garanciát adnak rá, holott a gyártó tudomásom szerint 6 évet. Vagy inkább rendeljek, és akkor a futárköltséggel együtt lenne kb 6500-7000-be,. de lenne 5 év garanciám. Szerintetek, megéri a felárat a plusz 4 év garancia? Találkozott már valaki 1 év után meghibásodó példánnyal? -
törölt tag
hi
kellene egy kis segítség:
adott egy asus 7900gs top, amit nagyon régen vettem itt ph-n, és azon van egy s1.
a kártya kihalt alóla, így gondoltam vadászok hozzá vga-t.
viszont nem tudom, hogy rev1-es vagy rev2-es. a gyártó honlapján csak a rev2 szerepel, ahol említik a 7900-as szériát, de szerintem az enyém az csak rev1-es, mert nagyon régi. a rev 2 tudtommal (ami lehet téves) 8800gt,9600gt,4850-es vga-k idejében jelent meg.
szóval halvány lila fingom sincs, hogy most melyik rev van nekem, és hogy azt milyen vga-kra lehet tenni, azaz mit vadásszak alá. mindenképpen olyan vga kéne, amit elbír passzívan zárt maxt házban.
előre is thx -
nepszter1
addikt
válasz
K21_overlord #1600 üzenetére
Üdv!
Nekem is ugyan igy volt ref hűtőről -> accelora-ra . Nekem nagyon sokat jelentett meg a hőfokot nézzed a ref hűtőnél én meg se tudtam fogni a vga-t mert olyan meleg volt . én szerintem teljesen fölösleges a tetejére rakni egyet . Max a bordákra .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- E-roller topik
- Linux kezdőknek
- Lexus, Toyota topik
- Desert combat - battlefield 1942 mod
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Battlefield 6
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GT501 Masszív, jól szellőző, RGB-kompatibilis ház
- ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Gold Erő, stabilitás, jövőállóság! 8év garancia
- 4x be quiet! Light Wings 140mm PWM High-speed Látványos, brutális légáram!
- be quiet! Dark Rock Elite RGB Halk, brutális teljesítmény, prémium dizájn! 3év garancia
- ÚJ! ÚJSZERŰ! HASZNÁLT! PROCESSZOR HŰTŐK - 800ft-tól.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest