Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10 mire lehet használni? Ötletek.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
Többször teszteltem a Manjaro-t és az Antergos -t is. Az Antergos a Cinarch készítőinek egy új próbálkozása. Már a legelső kiadás is fenn volt élesben. Nem rossz rendszerek mivel, az alapjuk Arch. Azóta időközben végigteszteltem szinte az összes lightweight windows managert. Pekwm -nél kötöttem ki. Gyors kicsi, és nagyon jól konfigurálható. Csak pár megával eszik többet az openboxnál.
Utána az ízlésemnek megfelelő dolgokat telepítettem, persze a hardveremhez finomhangoltam a rendszert. Kész lett, igazán tökéletes:-) Ezután jöttem rá, hogy tele van a gépem egy csomó felesleges sallanggal. Elkezdtem lepucolni, és beleuntam. Rájöttem arra, hogy csak akkor lesz számomra tökéletes, ha én építem alapoktól, és azt, csakis azt telepítek ami nekem kell.
Azóta használok Arch Linux -ot. Előtte szinte mindent felraktam, volt úgy naponta kétszer cseréltem op rendszert.
Ez most már pár éve tökéletes, és nem is vágyom másra:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- TCL LCD és LED TV-k
- Cyberpunk 2077
- BestBuy topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB