Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8928) hdman


hdman
őstag

Amugy elég rég voltam itt, az elmúlt 1,5 évet és majdnem 4000 hsz-t kihagytam :)

Azóta volt itt minden, Máté februárban 2 éves lett, decemberben hála égnek sikerült vennünk egy 3 szoba+nappalis kecót, hitelt kifizettük, közben nem tudtunk időben költözni, ezért 2 hétre anyósékhoz kényszerültünk...

Kíváncsiak voltunk, hogy fogja bírni ez a sok rövid időn belüli átszokást, de hibátlanul vette az akadályt, és azáltal, hogy valaki mindig foglalkozott vele, az eddig sem kicsi szókincse nagyon sokat fejlődött. Mindig dumál, mindent kommentál, imádom. :)

Közben gondolkoztunk, hogy legyen-e kistesó, a tárgyi (+ szoba ami most jelenleg rumlisszoba) és az anyagi feltételek adottak, viszont most kezdtünk el egy picit megnyugodni, Máté is már van olyan okos, hogy nem kell 0-24ben minden lépését figyelni, igy idézőjelesen a saját kényelmünk miatt ment az agyalás. Legyen-e vagy ne legyen. Mind2 dolog meleltt tonnányi érvet fel tudtunk volna hozni, pl mindkettőnknek van testvére, stb. Sokat beszélgettünk erről magunk között, órákat örlődve, ismerősökkel is, de nem tudtunk dűlőre jutni.

Aztán végülis megbeszéltük, hogy adjunk egy esélyt a dolognak, mutassa meg a sors. 2 védekezés nélküli együttlét után asszonyka áldott állapotba került, immáron 8 hetes terhes. Pénteken voltunk másodszori kontrollon magándokinál, minden rendben és 16mm a picurka :) Mindketten nagyon örülünk neki, már tervezzük a közös életünket négyesben :) Ugy látszik nagyon akart jönni a kis Manó :) Első gyereknek mindketten lányt szerettünk volna, így viszont, hogy fiú lett, örülnénk, ha a második is fiú lenne. Ha azonban lány lesz, az is szuper lesz, legalább megtanulhatok hajat fonni, meg kiismerem a pörgős szoknyák minden csínját-bínját :))

Ami még furcsa, hogy Máténál közben volt egy évugrás, itt meg elvileg november 9 körül fog megszületni a picur, ami azért hamar itt lesz :) Tervezett császár lesz, az első 12 óra vajudás után lett császár, plusz utána asszonynak volt egy gerincsérve a szülés miatt amikor 3 hónapos volt a gyerek, így mindenképpen igy javasolták a dokik is.

Sopron city :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.