- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csakany2001 #3137 üzenetére
Én nagyon mellé nyúltam most, főleg hogy vodás vagyok 14 éve, és van 3 előfizetésem ami mind fullos csomagba van, így sok kedvezményt is kapok, ezért nyilván mindig meghosszabbítom a szerződést, így minden alkalommal hozzám dobtak egy aktuális csúcs telefont, részletre hoztam mindig, mikor ki lett fizetve, hoztam az újat. Ez már így megy kb 14 éve, az előd az s22 ultra volt, amikor letelt a részlet eladtam és kihoztam 15pm-ot, de álmomban sem gondoltam volna hogy függő a vodánál, így meg vagyok lőve, függő plusz részlet, eladni vagy cserélni nehézkes, valószínűleg megmarad most jövő év végéig, mert ugyanis tegnap voltam a vodánál és nem tudom kifizetni egyben, mert gondoltam kifizetem függetlenítem eladom, és veszek egy s24u-t, de nem járható út.
Nagyon sok dolog van ami eddig természetes volt most nem az, nem tudom megszokni a minden napok során, legrosszabb az, hogy vettél egy drága készüléket és nem szereted, így 49 évesen nem érdekel a márka, mert jelenleg azt érzem, hogy menő az iphone de használni számomra meg kín szenvedés. Nekem a 2 év alatt az s22u-t sem kellett újra telepíteni, soha nem fagyott le, semmi gondom nem volt vele. Körülbelül 5 évvel ezelőtt vettem egy iphone Xr-t jó fél évig használtam, és neki adtam a feleségemnek, nagyjából ugyan ezekkel a problémákkal, de azt hittem már eltelt 5 év fejlődött a rendszer személyre szabhatósága annyit hogy most már nem lesz gond, de szinte tök ugyan az, mint 5 éve volt. Az hogy a tiktok vagy messenger vagy egyéb applikációkat pörgetem néha, az egy 50 ezres telefonon is úgy működik, maga a telefont nem lehet saját ízlésemre szabni, az egyéb más problémák mellett ez a gond. Tudom hogy nagyon sok embernek jó, mivel a feleségemnek XR van a lányomnak vettem 15 pluszt, a bátyámnak 15pm van a feleségének 13 a lányának 13, egyedül a vejemnek van s21, szóval mikor összejön a család, majdnem mindenki iphone-os, nekik jó, nekem meg xanax kell hozzá
Van a szekrényben egy samsung a52, amit megtartottunk, cserekészüléknek ha kell, hát már gondolkodtam hogy szégyenszemre azt szedem elő, és ez bemegy a helyére xd
Na jó, az iphone legyen veletek, használjátok egészséggel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen okostelefont vegyek?
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged