Hirdetés
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz
LittleLombax #3171 üzenetére
Tudja a 27-et is
-
joey04
titán
válasz
LittleLombax #3148 üzenetére
Hali!
Én is tapasztaltam az elején, de nem úgy kell elképzelni, hogy gyenge a készülék, én viszont gyakran mozgok olyan helyen, ahol gyenge a jel, és ott pl egy 13 pro max vagy s24 ultra az esetek 70-80%-ában mondjuk maradt 4g-n, a maradék időben esett vissza edgre. 15 pm meg jóval gyakrabban. Viszont egy ideje nincs ez a probléma, valamit reszelhettek a tornyok kezelésén, mert anno egy xiaomin is hasonlót tapasztaltam, hogy átváltott edgre és androidon könnyebb is csekkolni, hogy ekkor másik tornyot választott, és pl ha airplane módba tettem meg vissza, akkor megint a "jó" helyre csatlakozott. Továbbra is gyengébb picit mint egy s24 ultra, de már csak annyival, hogy ahol pl. fixen 80Mbps-t hoz a samu, ott a 15pm csak 60 körül, több mérés alapján. Szóval van visszalépés egyes készülékekhez képest, de nem vészes, ne ez legyen a döntő ok.
-
Sasi001
senior tag
válasz
LittleLombax #3148 üzenetére
Nincs semmi gond se a pro se a pro max-al.
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- E-roller topik
- Battlefield 6
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Richard Burns Rally
- Milyen házat vegyek?
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest