- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Ngtx
aktív tag
válasz
tuzpenge #3936 üzenetére
Én is kétszer meggondolnám, hogy biztos onnan szeretnék-e telefont, mert tud galiba lenni, de azért többnyire ott sincsen probléma velük.
Haverom rendszerint onnan rendeli ahol a legolcsóbb igazából sosem volt velük gond.
Nem különösebben érdekli, hogy most az lopott telefon a kamionról vagy bármi. Én maradok a bevált beszerzési módszernél ami a szolgálató. -
s.Oliv3r
senior tag
válasz
tuzpenge #2813 üzenetére
A teljes visszaállítást az Apple sem ajánlja. Szerintük sokszor nem old meg semmit.... csak fájlokat és beállításokat töröl. A beakadt/rosszul futó folyamatokat/esetleges melegedést meg force restart-tal lehet orvosolni
Nekem valamelyik nap olyan volt pl, hogy akárhova dugtam be a telefont tölteni, nem töltötte, nem jelzett semmit. Újraindítottam és jó lett.
-
SharpSA
veterán
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
tuzpenge #1548 üzenetére
Kiskőrös, Yettel, november 8-án (emlékszem, mert aznap vettem át a mostani telefont és rögtön került is rá fólia).
A dobozát nem kértem el, így kidobták, ezért a típust nem tudom megmondani.
Az eltérés okai között szerepelhet az is, hogy akkor éppen 25-30 százalékos akció is futott (talán ez most már nem él). -
válasz
tuzpenge #1338 üzenetére
Hát pont nem ezt írtam. az 1500D ami jobban tapad, a 600D kevésbé. A tactical az pl 1500D-s, és jól tapad. Most itt van a telefonon, nekem nem mozog benne a telefon, akárhogy próbálkozom. Rendeltem egy Benks ArmoAir-t is, de arra még várni kell. Az ugyan 600D, de meglátjuk, más gyárónál is jellemző-e, hogy kevésbé tapad ez a szövés.
-
válasz
tuzpenge #1315 üzenetére
Tapasztalataim szerint az 1500D jobban tapad sokkal, mint a 600D-s szövés. Én is ezért nem mertem bevállalni, Pitaka-ból is ami utóbbi, az nem elég "grip" szerintem. Használattal javul, mindegyik olyan, mintha új korában volna rajta egy viaszos réteg, ami ha lekopik, akkor tapadósabb lesz a kézben.
Én most Tactical Aramid-et használok, ami az eddigi legjobb, ha mindent nézünk, egyedül talán ebben is az az egy negatívum, hogy a magsafe része nem mágnes, csak sima fém karika körben, ami nem is gond, de néha sikerül azért nem pont középen felcuppannia és akkor igazgatnom kell. Persze akkor is tölt, meg minden, csak az én szemem bántja, hogy nem tökéletesen áll a telefon a töltőn. Az biztos, hogy ez is, miután lekopik az említett réteg, nagyon jól tapad a kézben, és ez a legfontosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Reklámblokkolók topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.05.06. Yettel jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest