Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ngtx
aktív tag
válasz
tuzpenge
üzenetére
Én is kétszer meggondolnám, hogy biztos onnan szeretnék-e telefont, mert tud galiba lenni, de azért többnyire ott sincsen probléma velük.
Haverom rendszerint onnan rendeli ahol a legolcsóbb igazából sosem volt velük gond.
Nem különösebben érdekli, hogy most az lopott telefon a kamionról vagy bármi. Én maradok a bevált beszerzési módszernél ami a szolgálató.
-
s.Oliv3r
őstag
válasz
tuzpenge
üzenetére
A teljes visszaállítást az Apple sem ajánlja. Szerintük sokszor nem old meg semmit.... csak fájlokat és beállításokat töröl. A beakadt/rosszul futó folyamatokat/esetleges melegedést meg force restart-tal lehet orvosolni
Nekem valamelyik nap olyan volt pl, hogy akárhova dugtam be a telefont tölteni, nem töltötte, nem jelzett semmit. Újraindítottam és jó lett. -
SharpSA
veterán
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
tuzpenge
üzenetére
Kiskőrös, Yettel, november 8-án (emlékszem, mert aznap vettem át a mostani telefont és rögtön került is rá fólia).
A dobozát nem kértem el, így kidobták, ezért a típust nem tudom megmondani.
Az eltérés okai között szerepelhet az is, hogy akkor éppen 25-30 százalékos akció is futott (talán ez most már nem él). -
válasz
tuzpenge
üzenetére
Hát pont nem ezt írtam. az 1500D ami jobban tapad, a 600D kevésbé. A tactical az pl 1500D-s, és jól tapad. Most itt van a telefonon, nekem nem mozog benne a telefon, akárhogy próbálkozom. Rendeltem egy Benks ArmoAir-t is, de arra még várni kell. Az ugyan 600D, de meglátjuk, más gyárónál is jellemző-e, hogy kevésbé tapad ez a szövés.
-
válasz
tuzpenge
üzenetére
Tapasztalataim szerint az 1500D jobban tapad sokkal, mint a 600D-s szövés. Én is ezért nem mertem bevállalni, Pitaka-ból is ami utóbbi, az nem elég "grip" szerintem. Használattal javul, mindegyik olyan, mintha új korában volna rajta egy viaszos réteg, ami ha lekopik, akkor tapadósabb lesz a kézben.
Én most Tactical Aramid-et használok, ami az eddigi legjobb, ha mindent nézünk, egyedül talán ebben is az az egy negatívum, hogy a magsafe része nem mágnes, csak sima fém karika körben, ami nem is gond, de néha sikerül azért nem pont középen felcuppannia és akkor igazgatnom kell. Persze akkor is tölt, meg minden, csak az én szemem bántja, hogy nem tökéletesen áll a telefon a töltőn. Az biztos, hogy ez is, miután lekopik az említett réteg, nagyon jól tapad a kézben, és ez a legfontosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Spórolós topik
- Autós topik
- Hardcore café
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Gen 5 a neve talán.
Nekem valamelyik nap olyan volt pl, hogy akárhova dugtam be a telefont tölteni, nem töltötte, nem jelzett semmit. Újraindítottam és jó lett.