Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
LittleLombax #3148 üzenetére
Hali!
Én is tapasztaltam az elején, de nem úgy kell elképzelni, hogy gyenge a készülék, én viszont gyakran mozgok olyan helyen, ahol gyenge a jel, és ott pl egy 13 pro max vagy s24 ultra az esetek 70-80%-ában mondjuk maradt 4g-n, a maradék időben esett vissza edgre. 15 pm meg jóval gyakrabban. Viszont egy ideje nincs ez a probléma, valamit reszelhettek a tornyok kezelésén, mert anno egy xiaomin is hasonlót tapasztaltam, hogy átváltott edgre és androidon könnyebb is csekkolni, hogy ekkor másik tornyot választott, és pl ha airplane módba tettem meg vissza, akkor megint a "jó" helyre csatlakozott. Továbbra is gyengébb picit mint egy s24 ultra, de már csak annyival, hogy ahol pl. fixen 80Mbps-t hoz a samu, ott a 15pm csak 60 körül, több mérés alapján. Szóval van visszalépés egyes készülékekhez képest, de nem vészes, ne ez legyen a döntő ok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Goddess of Victory:Nikke
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Autós kamerák
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest