Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
Tuti azzal a Spigennel van gond…
Én ezt használom, és közelében sincs a “kib.szott forró”-nak.
Soha nem találkoztam olyannal, hogy felfüggesztette volna a töltést, és használat közben se volt heat issue, pedig egy 30-40 fokos görög nyaraláson lett volna lehetősége hisztizni a rengeteg fotó és videó készítése közben.
És nem, nem fogtam ki rendkívüli darabot, mert nemcsak az én 15 PM-om, a zasszony 15 Prója se csinál ilyet, se nyáron, se töltés közben.
Egy esetben volt tűzforró a készülék, amikor a Golf VIII vezeték nélküli töltését próbáltam ki - na, az kábé pont ugyanúgy süti a telefont, mint amit Te írtál. Még aznap tettem kábelt a kocsiba, soha többet nem használtam azt a készülékgyilkos megoldást… -
nord_
veterán
válasz
kisbandi81
üzenetére
Apple.com a tulajdonoson keresztül.
-
nord_
veterán
válasz
typical bro
üzenetére
Az ikeás cuccok mindig megbízhatók, ráadásul ez nem is drága.
-
-
nord_
veterán
válasz
s.Oliv3r
üzenetére
Ezt sehol sem láttam leírva az Apple-től…
Ami viszont tény, a saját szememmel láttam: a gyerek új iPhone-ja először a “tedd egymás mellé, majd mindent magától átmásol” módszerrel lett aktiválva - és addig nem volt a beállításokban sötét mód, amíg le nem töröltünk a telefonról mindent és újként állítottuk be… -
-
nord_
veterán
válasz
Szergej0818
üzenetére
De, ki lehet kapcsolni:
Egészség app - Alvás - Saját ütemezés pontban a szerkesztést kiválasztva, ha OFF-ba teszed a kapcsolót, csak a következő ébresztést kapcsolja ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Flint 2 OFF topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Soha nem találkoztam olyannal, hogy felfüggesztette volna a töltést, és használat közben se volt heat issue, pedig egy 30-40 fokos görög nyaraláson lett volna lehetősége hisztizni a rengeteg fotó és videó készítése közben.