- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
LittleLombax #3148 üzenetére
Hali!
Én is tapasztaltam az elején, de nem úgy kell elképzelni, hogy gyenge a készülék, én viszont gyakran mozgok olyan helyen, ahol gyenge a jel, és ott pl egy 13 pro max vagy s24 ultra az esetek 70-80%-ában mondjuk maradt 4g-n, a maradék időben esett vissza edgre. 15 pm meg jóval gyakrabban. Viszont egy ideje nincs ez a probléma, valamit reszelhettek a tornyok kezelésén, mert anno egy xiaomin is hasonlót tapasztaltam, hogy átváltott edgre és androidon könnyebb is csekkolni, hogy ekkor másik tornyot választott, és pl ha airplane módba tettem meg vissza, akkor megint a "jó" helyre csatlakozott. Továbbra is gyengébb picit mint egy s24 ultra, de már csak annyival, hogy ahol pl. fixen 80Mbps-t hoz a samu, ott a 15pm csak 60 körül, több mérés alapján. Szóval van visszalépés egyes készülékekhez képest, de nem vészes, ne ez legyen a döntő ok.
-
Sasi001
senior tag
válasz
LittleLombax #3148 üzenetére
Nincs semmi gond se a pro se a pro max-al.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest