Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#47570) Silεncε válasza Farkassacred (#47568) üzenetére


Silεncε
őstag

A Black Lagoont szerintem angolul érdemes nézni, eleve csak Rock japán, szóval a többiekhez nem is stimmel a japán dub (kivéve ofc a yakuzás részt). Én az egészet ha jól emlékszem kétszer néztem meg, egyszer angol sub+japán dub és egyszer angol sub-dub (illetve egyszer tuti néztem magyar subbal, mert rohadtul kiakadtam hogy Revy-t Levinek fordították, de az lehet csak a Roberta's blood trail volt, azt legalább négyszer megnéztem). Egyébként ebből várhatunk még új évadot is, mert a manga ment tovább, csak az alkotó lassan halad, szval 2024-25 előtt nem lesz elég anyag egy egész évadhoz.

A Your lie in April-t hogy akarod folytatni? Minden sztoriszál el lett varrva, a főszereplő meghalt, ugye volt még egy OVA, ami bemutatta azt az ominózus előadást, amire mindenki hivatkozott és kb ennyi. Nem lehet és nem is szabad folytatni, ez így tökéletes (és egyben szomorú)

Egyébként ha már így Netflixen kalandoztam, benyomtam megint a Devilman Crybabyt mert a múltkor nem fejeztem be, de bakker. Ezek arrafelé mit szívnak/szednek? Egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy ezeket tiszta elmével alkotják meg. Őrület. (amikor az NGEt néztem, akkor is oda voltam emiatt, de ugye ott az egész sorozat igazából Anno depressziójára épül/dolgozza fel, szóval ott van honnan meríteni)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.