Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-09-04 17:21:16

LOGOUT.hu

Élet az Egyesült Királyságban…

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8236) tildy válasza userZ (#8233) üzenetére


tildy
nagyúr

Főzni kell. Volt, amikor kettőnknek 20 font maradt hónap végére kajára, kb 1 hétre. Nos életemben annyi lángost nem ettem még. Zöldséget piacon érdemes venni, ma pl megint vásároltam a dalstoni piacon, alma, mandarin, szőlő, hagyma, saláta, meg padlizsán , és ezért fizettem 5 fontot. (mindegyik 1 -2 bowl volt).Banánt nem szeretem, de már vettem esmnek párszor, egyszer le is mértem, mennyi 1 bw: 2 kiló felett volt.

Érdemes sütni-főzni, egy házi készítésű kétemberes pizza is kijön 1 font alatt. Persze azok szerencsések, akik hotelben melóznak, kapnak ebédet, nem sok kaja kell.

Bondi: remélem én sem fogok, de a szüleimet akarták ugráltatn, csak mert sz.r a rendszerük. Remélem egyszer elég volt lejelenteni nekik pluszban, ehic kártya csodát tesz... Engem ne baszogassanak.

Kétféle bejelentés van amúgy, ideiglenes meg végleges külföldön tartózkodás. Mi az elsőt csináltuk meg, állandó lakcímünk megmaradt.

Itt írtam kicsit róla, mi a különbség. Szerintem sem éri meg kijelentkezni véglegesre, emrt röpül a személyi is...

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.