Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aragornka

csendes tag

Sziasztok... Ugy tunik haladgatok a dolgokkal, de meg nem akarok semmit sem elkiabalni, eleg annyi, hogy lehet, hogy ha elkuldik a jobcentertol az NI-met, akkor mar lesz melom is.
    Amivel fel vagyok akadva az a bankkatya. Nekem fontos lenne, hogy ingyenes legyen a szamlavezetes es a katya fentartas is, de tudjak valahogy haza kuldeni, ha minden osszejon, akkor penzt is.
    Bementem a Lloydshoz de nagyon szemetek voltak. A classic accountott akartam megnyittani, de azt mondtak ahhoz kell egy level a munkadomtol, mivel eztett az accot leginkabb melosoknak talaltak ki. Mondanom sem kell, hogy NI nelkul no melo, no level...

Most nezegetem a barclayst [link]. Itt azt irja nincs havi dij, gondolom az a katyara is ervenyes nem csak a szamlara.
    A masik dolog meg halottam ilyen iker kartyas megoldast a penz haza kuldesehez, mennyire valik az be, van-e valakinek tapasztalata ezen a teren es ehhez elege egy sima basic account vagy fizeteses kell?

Az igaz út igen rögös és nehéz, de legalább nem kell aggódni amiatt, hogy tömeg van rajta.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés