Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 
			  LOGOUT Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

zarew senior tag A fenti hely szerintem megbízható.Ha 200 fölött rendelsz ingyen küldik.Kb 60 szor rendeltem Kínából (Hong Kong)és még mindig megjött.Olyan is volt,hogy az ünnepek alatt rendelt cucc 5 hétig utazott,már az eladó újból el akarta küldeni a 25 dolláros alkatrészt.Aztán mégis megjött.Persze az EGY!!! dollárért ingyen postával érkező 5db kijelzőfólia darabja 2 hétig tartott.De megtanultam legalább feltenni!A minőségre persze figyelni kell.A nagyon olcsó terméket persze jó lenne előbb kézbe fogni.Én éppen ezért rendelnék márkásabb telót:ZTE,Lenovo stb.esetleg külföldi teszteket elolvasni.Szóval én jobban bízom bennük,mint a német ebay-on seftelő kitudja milyen népekben,meg sajnos itthon is akad szélhámos. 
 De persze ez csak az én véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4525
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő